Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anal Depth Play

Uudiskiri

Ass Snake Dildo - 48 cm

See eriline dildo avaldab muljet oma märkimisväärse 48 cm pikkuse poolest, mis võimaldab jõuda sügavamale ja seni avastamata erogeensetesse tsoonidesse kehas. Ainulaadne kuju Ass Snake Dildo pakub iga liigutusega hingematvaid aistinguid.

Rohkem infot

3693/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

See eriline dildo avaldab muljet oma märkimisväärse 48 cm pikkuse poolest, mis võimaldab jõuda sügavamale ja seni avastamata erogeensetele tsoonidele keha sees. Ainulaadne kuju Ass Snake Dildo pakub iga liigutusega hingematvaid aistinguid. Iga lisapalliga, mis sisestatakse, tekitatakse väga eriline stimulatsioon, mis muudab tungimise rütmiliseks ja vaheldusrikkaks kogemuseks. Meie dildo Ass Snake on ideaalne ka intensiivseks anaaltreeninguks.

Muljetavaldav pikkus:

37 mm läbimõõduga palli ja 48 cm pikkusega pakub see dildo märkimisväärset tungimissügavust, mis võimaldab veelgi sügavamat tungimist ja veelgi intensiivsemat stimulatsiooni. Selline pikkus võimaldab jõuda erinevate erogeensete tsoonideni, kuhu lühemate dildodega ei pääse.

Orgasmi võimendaja:

Kui dildo Ass Snake tõmmatakse aeglaselt pärakust välja vahetult enne kliimaksit, võib see paljude inimeste jaoks orgasmi uskumatult intensiivistada. Seda seetõttu, et keha on sel hetkel väga tundlik. Iga puudutus või liigutus tajutakse intensiivsemalt. Kuna pärakus on palju tundlikke närve, võib dildo aeglaselt välja tõmbamine seda tunnet intensiivistada Ass Snake Dildo võib seda tunnet intensiivistada.

On ka psühholoogiline komponent. Pinge ja orgasmi ootamine muudavad kõik veelgi erutavamaks. See on nagu mäng kontrolli ja alistumise vahel, mis muudab kogemuse veelgi intensiivsemaks. Orgasmi ajal tõmbuvad ka keha lihased kokku. Kui dildo sel hetkel välja tõmmatakse, suhtleb dildo nende lihastega Ass Snake Dildo suhtleb nende lihaste liigutustega, mis võib tunnet intensiivistada.

Lühidalt öeldes on see füüsiliste reaktsioonide ning ootuse ja pinge psühholoogilise mõju kombinatsioon, mis muudab vahetult enne kliimaksi väljatõmbamisest tuleneva orgasmi veelgi intensiivsemaks Ass Snake Dildo vahetult enne kliimaksit. Loomulikult tunneb igaüks seda erinevalt, kuid paljude jaoks on see tõeliselt erutav kogemus.

Võrratu paindlikkus ja mitmekülgsus:

Selle dildo paindlikkus ja mitmekülgsus võimaldab katsetada erinevaid asendeid, nii et dildot saab kasutada vastavalt oma eelistustele Ass Snake saab kasutada täielikult vastavalt oma eelistustele. See kohandub alati ideaalselt sisemise anatoomiaga. Loomulikult saab dildot kasutada Ass Snake kasutada nii vaginaalselt kui ka anaalselt.

Sfääriline struktuur:

Sfäärid piki dildot annavad unikaalse struktuuri, mis võib kasutamise ajal tekitada erinevaid aistinguid. Iga täiendav sisestatud kuul võib tekitada intensiivsemat stimulatsiooni, avaldades survet ümbritsevatele anaal- või vaginaalsetele närvilõikudele sisestamise ja väljatõmbamise ajal.

Sfääriline struktuur võimaldab järkjärgulist tungimist, kusjuures iga täiendav kuul pakub uut väljakutset. See võib pakkuda erilist huvi kasutajatele, kellele meeldib järk-järgulise anaal- või vaginaalse venitamise tunne.

Ohutus ja mugavus:

Nii pika dildo kasutamisel on oluline, et see oleks valmistatud ohutust, kehasõbralikust materjalist ja et sellel oleks iminapad, mis tagab ohutu käsitsemise, et vältida liigset tungimist.

Tugev iminapad dildo otsas võimaldab dildot paigal hoida Ass Snake Dildo võimaldab kinnitada dildot peaaegu igale siledale pinnale, pakkudes täiendavaid rakendusvõimalusi, eriti kui käed peavad jääma vabaks.

Lisaks on dildo valmistatud ftalaadivabast vinüülist, mis muudab selle ohutuks ja kehasõbralikuks valikuks. Ftalaadivaba materjali kasutamine tagab, et dildo on Ass Snake Dildo on vaba kahjulikest plastifikaatoritest ja te saate nautida end kõhklematult.

Dildot kasutades olge alati teadlik oma isiklikest piiridest Ass Snake Dildo kasutamisel olge alati teadlik oma isiklikest piiridest ja eelistustest ning tagage ohutu käitlemine, et vältida liigset tungimist. Sest see avab kujuteldamatuid Ass Snake Dildo avab kujuteldamatuid võimalusi stimulatsiooniks ja naudinguks.

Täpsemalt:

  • Dildo "Ass Snake"
  • Mõõdud: Pikkus 48 cm, läbimõõt 3,7 cm, sissetõmmatav pikkus 47 cm.
  • Kaal: umbes 358 grammi
  • Materjal: Vinüül, ftalaadivaba
  • Libesti: Soovitame meie hübriidlibestit ManCunt.
  • Puhastamine: Soe vesi, mahe seep ja meie VeryClean sprei.

 

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Ass Snake Dildo - 48 cm

Ass Snake Dildo - 48 cm

See eriline dildo avaldab muljet oma märkimisväärse 48 cm pikkuse poolest, mis võimaldab jõuda sügavamale ja seni avastamata erogeensetesse tsoonidesse kehas. Ainulaadne kuju Ass Snake Dildo pakub iga liigutusega hingematvaid aistinguid.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: