Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Anaalide venitamine butt plug - Anal Tunnel Plug

Anal Stretching butt plug on Anal Tunnel Plug mis hoiab päraku laialt avatud. Ergonoomilise kujuga anaalseksimänguasja 4 suuruses, mis sobib ideaalselt anaalse äärmuslikuks venitamiseks koos samaaegse anaalpenetratsiooniga. See anatoomiline butt plug sobib võrdselt nii meestele kui naistele, sobib eriti mugavalt ja seda saab kanda mitte ainult kogu päeva, vaid isegi 24/7.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Anal venitamine butt plug on Anal Tunnel Plug, mis hoiab päraku laialt lahti. Ergonoomilise kujuga anaalseksimänguasja 4 suuruses, mis sobib ideaalselt anaalvenituseks koos samaaegse anaalpenetratsiooniga. See anatoomiline butt plug sobib võrdselt nii meestele kui ka naistele, sobib eriti mugavalt ja seda saab kanda mitte ainult terve päeva, vaid isegi 24/7. Sobib ideaalselt nii algajatele, kogenud kasutajatele kui ka professionaalidele.

     

    Anal Stretching butt plug tagab äärmusliku vaate sissepoole, toimib ettevalmistusena ekstreemseks anaalvahekorras, suurte dildode või rusikaga keppimise jaoks ning pakub ka suurepärase võimaluse anuse jätkusuutlikuks venitamiseks, millel on silmatorkavad tulemused. See on ka ideaalne seksimänguasju BDSM-sessiooniks.

     

    Anal Stretching butt plug pakub eeliseid, mis veenavad nii algajat kui ka professionaali! Anal Stretching butt plug on kvaliteetne toode MEO ®, Saksamaa juhtivast BDSM veebipoest! Parim töötlus ja läbimõeldud materjalivalik tagavad pikaajalise naudingu selle anatoomiliselt täiusliku kujuga butt plug, mis on valmistatud kvaliteetsest silikoonist.

     

    Kas ma saan kombineerida anaalipikendust butt plug teiste tarvikutega?

     

    JAH - ja sa peaksidki! Näiteks koos väga erilise DILDOga: Sa võid kasutada Anal Stretching butt plug (sõltuvalt Anal Stretching Butt Plug'i suurusest) koos eriti pika ja õhukese Analgeddon ® Dildoga, mis täidab sinu unistused sügavast penetratsioonist. 2,5 cm läbimõõduga ja 45 cm pikkuse maksimaalse pikkusega on see dildo ideaalne täiendus! Või koos SLING-iga: õigesse asendisse ja väsimuse vastu anaalseks kasutamiseks sobib eriti hästi meie Fuck & Play sling . Meie sling asetab teid väga "kutsuvasse" asendisse, kus saate laiali laotatud jalgadega järgmist "külalist" oodata. Või kuidas oleks meie ARSCHPUMPE: soovite, et teid täidetaks vedelikega, näiteks määrdeaine, vesi või õlu? Meie suur klistiir "Grandezza" on selleks ideaalne! Selle abil saate imeda sisse teie valitud vedelikke ja seejärel pumbata neid oma tagumikku!

     

    Kas ma võin kasutada anaalipikendust butt plug ka algajana?

     

    Pakume meie Anal Stretching butt plug neljas erinevas suuruses, mis sõltuvalt suurusest sobivad nii algajatele, kogenud kasutajatele kui ka professionaalidele.

     

    Olulised nõuanded Anal Stretching Butt Plug'i puhastamiseks:

     

    Enne Anal Stretching butt plug kasutamist peaksite seda põhjalikult puhastama. Tavaliselt piisab soojast veest ja mahedast seebist. Hügieenilist puhastamist saab teha meie pihustiga VERYCLEAN. Meie Anal Stretching butt plug on valmistatud ftalaadivabast silikoonist ja sellel on mittepoorsest pinnast, nii et bakterid ja mustuseosakesed ei saa liiga tugevalt kinni jääda. Loomulikult on puhastamine pärast kasutamist eriti oluline. Enne anal stretching butt plug kasutamist ja päraku esitlemist meestele laialt avatud pärakuga, võiksite kasutada ka anaalsuitset, et puhastada soolestik!

     

    Anal Stretching butt plug 4 suuruses:

     

    • Anal Stretching butt plug SMALL, kui olete algaja: pikkus 7,2 cm, jala läbimõõt 5,6 cm, riba läbimõõt 3,3 cm, butt plug läbimõõt 5,3 cm ja 4,5 cm, avaus 2,5 cm.
    • Anal Stretching butt plug mõõdus MEDIUM, kui olete juba treenitud: pikkus 8,5 cm, jala läbimõõt 6,7 cm, latti läbimõõt 4 cm, butt plug läbimõõt 6 cm ja 5,3 cm, avaus 3 cm.
    • Anaalvenitus butt plug suuruses LARGE, kui olete juba treeninud: pikkus 9,8 cm, jala läbimõõt 7,5 cm, riba läbimõõt 4,6 cm, butt plug läbimõõt 6 cm ja 7 cm, avaus 3,5 cm.
    • Anal Stretching butt plug in X-LARGE, kui teile ei ole midagi piisavalt suurt: pikkus 11 cm, jala läbimõõt 8,3 cm, riba läbimõõt 5,4 cm, butt plug läbimõõt 8 cm ja 7 cm, avaus 4,4 cm.

     

    Millist libestusainet peaksin kasutama Anal Stretching Butt Plug'ile?

     

    Sellele peaksite alati tähelepanu pöörama: Anal Stretching Butt Plug butt plug sisestamiseks soovitame kasutada veepõhist libestusainet, näiteks Aquameo. Kasutage libestusainet nii päraku kui ka Anal Stretching Butt pistikupesa butt plug niisutamiseks. Meie EXTREMEO sprei hõlbustab anaalset venitust ja võimaldab isegi tundlikel kasutajatel Anaal Stretching pistikupesa butt plug kergesti sisestada. Palun ärge kasutage silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need kahjustaksid Anal Stretching butt plug kvaliteetset materjali!

     

    Lisateave:

     

    • Anal Stretching butt plug äärmuslikuks anaalvenituseks(anal stretching man)
    • Püsiv anaalvenitus
    • Valmistab ette anaalvahekorra, dildomängud või rusikaga keppimine.
    • Pikaajalised ja hästi nähtavad tulemused.
    • Materjal: Silikoon, ftalaadivaba.
    • Anal Stretching butt plug saab kasutada koos kõigi MEO ® veepõhiste libestitega.
    • Extremeo ® spray hõlbustab sisestamist!
    • Soovitab MEO ®, anaalseksimänguasjade eripood.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Anal Stretching

    Il prodotto è ottimo, il materiale è morbido e piacevole al tatto, arrivato in tempi brevissimi, fa il suo "dovere". Forse sarebbe stata meglio la misura più alta. Probabilmente sarà il mio prossimo acquisto.

      Hindamine 

      Amazing quality

      These are made of the softest silicon I've ever felt.flexible,yet firm enough to insert.great product.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Sitzt gut, recht ausgewogen zwischen Bequem und festem sitz. Fle

      Sitzt gut, flexibilität sehr gut. Meine zweitbeste Wahl in L

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Butt Plug *****

      Mi sento come una figa quando uso il butt plug.

      • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Perfekt für Anal Dehnung

      Sehr interessanter Anal Plug, wenn man erst mal weiß wie man ihn richtig einführt. Perfekt für Anal Dehnung, Einläufe oder Watersports!

      • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Anaalide venitamine butt plug - Anal Tunnel Plug

      Anaalide venitamine butt plug - Anal Tunnel Plug

      Anal Stretching butt plug on Anal Tunnel Plug mis hoiab päraku laialt avatud. Ergonoomilise kujuga anaalseksimänguasja 4 suuruses, mis sobib ideaalselt anaalse äärmuslikuks venitamiseks koos samaaegse anaalpenetratsiooniga. See anatoomiline butt plug sobib võrdselt nii meestele kui naistele, sobib eriti mugavalt ja seda saab kanda mitte ainult kogu päeva, vaid isegi 24/7.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: