Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - Nibud

Uudiskiri

TWIST N SUCK ELECTRO - Nibude elektriline vaakumstimulatsioon

Pehmest kuni kõvani, MEO®i nibuimurid lubavad absoluutset SM-naudingut. Kui te armastate eriti intensiivset nibude stimuleerimist, siis MEO® elektrilised nibuimurid pakuvad teile rohkem kui põnevust.

Rohkem infot

1802/00

saadaval

    Rohkem infot

    See on see, mida iga alistuv partner igatseb: nibude äärmuslik stimuleerimine stimulatsioonivoolu ja uskumatult tugeva vaakumiga.

     

    Nibude intensiivseks stimuleerimiseks ühendame TWIST N SUCK ELECTROga kahe maailma eelised: Äärmiselt tugev vaakum reguleeritava negatiivse rõhu abil ning reguleeritav elektriline stimulatsioon ja selle paljud võimalused karistamise ja hellitamise vahel.

     

    Alates õrnast kuni kõvani lubavad MEO® nibuimurid absoluutset SM-naudingut. Kui te armastate eriti intensiivset nibude stimuleerimist, siis MEO® elektrilised nibuimurid pakuvad teile rohkem kui põnevust.

     

    Tänu uuenduslikule disainile imevad elektrilised nibuimurid teie nibusid üha kõvemini, kui neid lihtsalt keerata, ja pakuvad teile või teie partnerile sensatsioonilisi elamusi.

    Lihtsalt asetage nibuimurid avausega nibu peale. Seejärel tekitage õrnalt keerutava liigutusega vaakum - nibu ja rind tõmmatakse kindlalt silindrisse! Kirjeldamatu tunne: justkui teie partner imeks, imeks ja hammustaks. Vaakumi mõjul paisuvad nibud ning muutuvad kõvaks ja teravaks nagu väikesed porgandid.

    Tugev imemisvõimsus on tõesti ainulaadne võrreldes tavaliste nibuimijatega! Teie nibud stimuleeritakse äärmuseni ning muutuvad kõvaks ja punniliseks. Sõtkumine, sõrmede pigistamine või suu imemine ei suuda meie TWIST N SUCK'ile õiglust teha. Kui sulle meeldib kõvem, intensiivsem või võib-olla isegi valusam, võid nüüd stimuleerimisvoolu sisse lülitada ja end täielikult naudinguvalgusele alistada.

     

    Nibu orgasm! Oled kunagi kuulnud nibuorgasmist? See hõlmab imemist, limpsimist ja keerutamist - sest nibudel on otsene ühendus "ülevalt" "alla". Paljusid mehi saab ulatusliku nibude stimuleerimisega mitte ainult tõeliselt kiimaseks teha, vaid isegi orgasmini viia!


    Elektrilised nibuimurid tagavad ka selle, et nibude tundlikkus ja ärrituvus suureneb, kuna verevool suureneb. Pärast nibuimurite kasutamist on nibud suured ja kõvad ning nibudega saab seetõttu eriti hästi mängida. Loomulikult võite neid MEO® vaakumelektroode kasutada ka teistel kehaosadel. Teie fantaasial ei ole piire.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • 2 nibuimurit, vaakum ja elektrostimulatsioon
    • Tugev imemine koos elektrostimulatsiooniga võib viia nibuorgasmini!
    • Materjal: ABS, silikoon, ühenduskaabel
    • Saab ühendada MEO® stimulatsioonivooluseadmetega või paljude TENS- ja EMS-seadmetega. Soovitame selleks MEO® SexBoxi
    • Põnev lisa: sobib ka TT-seansside jaoks, sõltuvalt seadistusest.
    • Elektrit juhtiv elektroodigeel nagu ESHOCK tagab tugevama imetluse ja intensiivsemad tunded
    • Puhastage pärast kasutamist sooja vee, maheda seebi ja VERYCLEAN pihustiga
    • Erootiline elektrostimulatsioon EI sobi inimestele, kellel on südamestimulaatorid või muud elektroonilised seadmed kehas või kehal!

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    I highly recommend these!

    I've had these for several months now. Like some of the other reviews, I have increased my usage of my nipple suckers. I love how sensitive they make my nipples. As a man, I'm one of many (silent) others who is in tune with this area of my body. So my nipples are already sensitive; but these toys take that sensitivity to another level entirely! It is amazing how sensitive and arousing it is for something as simple as my t-shirt rubbing against them at times. When used with other toys (with or without a partner) it can really blow your mind!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Twist up electro nipple suckers

    Love this product it enlarges your nipples a can give you pleasure and a little bit of pain the farther you twist.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Set mit zwei TWIST N SUCK Elektro

    Geiles Toy – sowohl mit, als auch ohne Strom. Haben einen guten Zug und machen die Nippel wunderbar sensitiv. Ich mag es sehr, und kann es jedem nur empfehlen.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Ohne Strom - die schwarzen Kappen lieber weglassen.

    Das Produkt an sich ist geil.
    Das einzige Problem sind die schwarzen Elektroden.
    Mich persönlich stört, das diese zu eckig sind.
    Wenn man die abnimmt, hat man ein abgerundetes Plastik vor sich.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    TWIST N SUCK ELECTRO - Nibude elektriline vaakumstimulatsioon

    TWIST N SUCK ELECTRO - Nibude elektriline vaakumstimulatsioon

    Pehmest kuni kõvani, MEO®i nibuimurid lubavad absoluutset SM-naudingut. Kui te armastate eriti intensiivset nibude stimuleerimist, siis MEO® elektrilised nibuimurid pakuvad teile rohkem kui põnevust.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    4 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: