Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Neopreenist maskid

Uudiskiri

Neopreenist mask

Meie neopreenist mask pakub Dom või dominatrixile ideaalset võimalust muuta ori tahte järgi isiklikuks ihaobjektiks. Eemaldatav silmakate ja suukate võimaldavad partneri meelte kontrollimist soovi korral. Näha või mitte näha? Rääkida või vaikides nautida? Otsustage teie.

Rohkem infot

3552/00

saadaval

    Rohkem infot

    Neopreenist mask koos eemaldatava silmakattega ja suukattega.

    Dom või dominaatriigile pakub meie neopreenist mask täiuslikku võimalust muuta ori või naisorjus soovi korral isiklikuks ihaobjektiks. Eemaldatav silmakate ja suukate võimaldavad partneri meelte kontrollimist soovi korral. Näha või mitte näha? Rääkida või vaikides nautida? Otsustage teie.

    Mask on valmistatud elastsest, mugavast ja hingavast neopreenist ning kohandub enamiku peakujude järgi. See on nii mugav, et seda saab kanda pikemat aega - ideaalne pikemateks BDSM-sessioonideks. Kombineeri neopreenist mask teiste BDSM-tarvikutega, nagu pillid, piitsad ja käeraudad, et oma kogemust täiendada!

    Neopreenist mask koos eemaldatava suukattega on ideaalne anonüümseks, passiivseks:

    Kuna neopreenist mask katab täielikult näo, pakub see suurt anonüümsust, mis võib olla nii psühholoogiliselt stimuleeriv kui ka võimaldada intensiivsemat kogemust. Eriti ahvatlev on eemaldatav suukate, mis võimaldab orjal olla oraalselt aktiivne, samas kui ülejäänud nägu jääb kaetud. See tugevdab alistumise tunnet ja keskendub tegevusele endale. Lisaks tagab mugav, elastne neopreenist materjal kõrge kandmismugavuse ka pikema aja jooksul. Lisaks sellele võib silmamaskide kandmine piirata vaadet ja seega suurendada keskendumist blowjob, mis võib aktiivse partneri jaoks suurendada intensiivsust. Kokkuvõttes pakub see neopreenist mask ainulaadset kombinatsiooni anonüümsusest, mugavusest ja sensuaalsest kogemusest, mis on ideaalne passiivseks.

    Kas otsite BDSM-maski jaoks täiuslikku materjali? Neopreen võib olla just see, mida otsite. Neopreenist valmistatud maskid pakuvad mitmeid eeliseid traditsiooniliste nahast või lateksist maskide ees, mistõttu on need paljude jaoks ideaalne valik.

    Mugavus ja kohanemisvõime: Neopreen on tuntud oma venivuse ja kohanemisvõime poolest. Erinevalt nahast, mis võib sageli olla jäik ja kitsendav, kohandub neopreen õrnalt pea kontuuridele, ilma et see pigistaks või ahendaks. See tähendab, et neopreenist maske saab mugavalt kanda pikka aega, mistõttu on need ideaalsed pikemateks BDSM-sessioonideks.

    Hingavus: Teine neopreeni eelis on selle hingavus. Kui lateks ja mõnikord ka nahk kipuvad soojust säilitama, mis võib põhjustada liigset soojust ja ebamugavust, siis neopreen võimaldab paremat õhuringlust. See muudab neopreenist maskid eriti mugavaks intensiivsemate tegevuste ajal.

    Hoolduse lihtsus: Neopreen on parem ka hoolduse ja puhastamise poolest. Seda on lihtne puhastada ja see kuivab kiiresti, erinevalt nahast, mille kvaliteedi säilitamiseks on vaja spetsiaalseid puhastusvahendeid ja hooldust. Lateks võib olla ka nõudlik hooldada ja vajab sageli erihooldust, et säilitada oma läige ja elastsus.

    Hüpoallergeensed omadused: Tundliku naha või allergiaga inimestele on neopreen sageli parem valik. Kui lateks põhjustab sageli allergilisi reaktsioone, siis neopreen on tavaliselt hüpoallergeenne ja nahasõbralik.

    Kokkuvõttes pakub neopreen suurepärase tasakaalu mugavuse, funktsionaalsuse ja stiili vahel, mistõttu on see suurepärane valik kõigile, kes otsivad alternatiivi nahast ja lateksist maskidele. Olenemata sellest, kas oled BDSM-skene uus või juba kogenud, neopreenist mask võib olla just see, mida sa vajad oma parimate fantaasiate välja elamiseks.

    Rohkem üksikasju:

    • Neopreenist mask koos eemaldatava silmamaskiga ja suukattega
    • Suurus: Üks suurus, kaela ümbermõõt kuni umbes 46 cm.
    • Materjal: Neopreen

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Love it!

    This was a great addition to our hood assortment my girlfriend and I have and we both enjoyed this hood so much we want to get another one so we can both wear one at the same time. We added our favorite ball gag and it made the playtime even better.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Schöne Maske

    Leichtes An- und Ausziehen. Einfach zu reinigen. Der Druck auf das Kinn ist etwas gewöhnungsbedürftig, beeinträchtigt den Langzeitgebrauch aber nicht

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Awesome and Comfortable

    Fits great nice and snug

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Neopreenist mask

    Neopreenist mask

    Meie neopreenist mask pakub Dom või dominatrixile ideaalset võimalust muuta ori tahte järgi isiklikuks ihaobjektiks. Eemaldatav silmakate ja suukate võimaldavad partneri meelte kontrollimist soovi korral. Näha või mitte näha? Rääkida või vaikides nautida? Otsustage teie.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    14 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: