Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Fisting geel

Uudiskiri

Boy Butter Fistingu libestusaine - Original Formula - Pigistamispudel

Tulevad varsti  Pakkumine

Fistingu määrdeaine, mis on tuntud oma pehme konsistentsi poolest Boy Butter müüakse traditsiooniliselt purgis. Nüüd on see MEOst saadaval ka praktilises pigistuspudelis! See võimaldab libestusaine hügieenilisemat doseerimist fistingukasutamiseks ja on seega ideaalne lahendus kõigile, kes soovivad selle kasutamisel suuremat hügieenilisust ja mugavust.

Rohkem infot

29,90 €


-20%

23,92 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Fistingu määrdeaine, mis on tuntud oma pehme konsistentsi poolest Boy Butter müüakse traditsiooniliselt purgis. Nüüd on see MEOst saadaval ka praktilises pigistuspudelis! See võimaldab libestusaine hügieenilisemat doseerimist fistingukasutamiseks ja on seega ideaalne lahendus kõigile, kes soovivad selle kasutamisel suuremat hügieenilisust ja mugavust. Lisaks Boy Butter pigistamispudelis pakub samu tõestatud eeliseid kui Boy Butter Original Formula - sama kvaliteet, uus formaat!

    Avasta Boy Buttertaimsetest õlidest valmistatud kvaliteetset libestusainet. Spetsiaalselt välja töötatud fisting on äärmiselt pehme, võrreldav vedela võiga ja võimaldab vaevata tungimist kõikidesse avaustesse! Rikastatud selliste koostisosadega nagu kookosõli ja silikoon Boy Butter meeldiva tunde tagamiseks ajal fisting.

    Asendamatu, kui oled seda tundma õppinud: Boy Butter fistingu libestusaine, mis defineerib kõik standardid ümber!

    Anaalfisting nõuab kvaliteetse libestusaine kasutamist, nagu Boy Butter. Ilma selle libestusaineta võib kogemus olla mitte ainult ebameeldiv, vaid ka ohtlik teie tervisele. Seda seetõttu, et erinevalt tupe või suust ei tooda pärak loomulikku libestusainet. Seetõttu on libestusaine fisting libestusaine hädavajalik, et vähendada hõõrdumist ja vältida võimalikke vigastusi.

    Boy Butter on anaalfistingu jaoks suurepärane libestusaine. Tänu oma taimeõlipõhisele baasile pakub see erakordselt pehmet, sulatatud võid meenutavat tekstuuri. See võimaldab sujuvat libisemist ja pakub samal ajal suuremat turvalisust anaalfistingu ajal fisting. Lisaks sellele niisutavad koostisesse lisatud kookosõli ja silikoon ja soodustavad seega nõtkust

    Veel üks eelis Boy Butter on selle kauakestev libestatavus. Erinevalt paljudest teistest libestusvahenditest ei ole vaja pikemate fistimisseansside ajal pidevalt uuesti kasutada, kuna see jääb püsivalt määrdunuks. Teine otsustav eelis teiste õlipõhiste määrdeainete ees on vees lahustuvus Boy Butter. Boy Butter saab seetõttu kergesti ja lihtsalt sooja veega maha pesta.

    Teid hämmastab, kui uskumatult tõhus see libestusaine on!

    Koostisosad, nagu kookosõli ja silikoon, mis on Boy Butter tagavad erakordse libisemisefekti, mis hõlbustab käe või rusika sisestamist pärakusse ja parandab tundlikkust. Tänu kreemjasele konsistentsile ei ole seda mitte ainult lihtne kasutada, vaid see levib ka ühtlaselt. Erinevalt paljudest teistest fisting Määrdeainetega, jääb see Boy Butter täpselt sinna, kus seda vajatakse, ega tilgu.

    Miks Boy Butter on teie uus kohustuslik libestusaine!

    The Original Formula alates Boy Butter on kookosõlipõhine koostis, mis on homogeenitud imeliselt kreemjaks personaalseks määrdeaineks. Nahaga kokku puutudes muutub libestusaine läbipaistvaks ja avaldab muljet oma kauakestva määrdevõime poolest, mis ei jää kuidagi alla silikoonipõhiste fistingu määrdeainete omadustele. Boy Butter tundub väga pehme ja kerge ning tagab optimaalse määrimise iga kasutuskorraga. Lisaks on see Boy Butter ohutu tarbida, mittetoksiline ja seda saab kergesti veega nahalt ja tekstiilidest eemaldada. Kas lõõgastavaks massaažiks või igasuguseks anaalseks naudinguks - see on alati õige valik Boy Butter on alati õige valik.

    Boy Butter pigistaja pudelis silmaga:

    • 100% taimne ja vegan.
    • Ülikiire, ideaalne fistingutegevuseks.
    • Lihtne puhastada - vees lahustuv, vaatamata sellele, et on õlipõhine.
    • Pikaajaline määrdeefekt.
    • Toitvad koostisosad, nagu kookosõli ja silikoon, hellitavad nahka.
    • Ei ühildu lateksist kondoomidega.
    • Söödav ja toksiinivaba.
    • Ühildub silikoonist seksimänguasjadega.
    • Ideaalne kõikide anaalseksi vormide jaoks.
    • Valmistatud USAs kvaliteetsetest, looduslikest koostisosadest.


    Mis teeb Boy Butter nii eriliseks? Hoolimata sellest, et see on õlipõhine Boy Butter vees lahustuv ja seetõttu saab seda hõlpsasti sooja veega maha loputada. Kuid ole ettevaatlik! Boy Butter ei ühildu kondoomidega. Kui hindate turvalist seksi, soovitame Aquameo, veepõhist libestusainet.

    Täpsemalt:

    • fisting Boy Butter Original Formula
    • Praktilises pigistuspudelis
    • Saadaval 3 suuruses: Boy Butter Originaal 266 ml / 9 fl.oz. ja Boy Butter Original 739 ml / 25 fl.oz.
    • Märkus: Boy Butter ei ühildu lateksist kondoomidega, kuid võib kasutada muudest materjalidest valmistatud kondoomidega.
    • Koostisosad (INCI): Osaliselt hüdrogeenitud taimeõlid, glütseriin, polüsorbaat 60, tokoferüülatsetaat, glütserüülstearaat, fenüültrimetikoon.
    • Kõik Boy Butter Tooted on vastutustundlikult toodetud kõrgeima kvaliteediga, looduslikest ja vegan koostisainetest.
    • Valmistatud USAs.
    • MEO ja Boy Butter on kaks tuntud kaubamärki määrdeainete ja seksuaalse heaolu valdkonnas. Mõlemad ettevõtted pakuvad erinevaid tooteid, sealhulgas õli- ja veepõhiseid määrdeaineid, nagu näiteks Boy Butter ja Aquameo.
    • MEO ja võlgnevad oma maine Boy Butter mitte ainult oma toodete kõrgele kvaliteedile, vaid ka pühendumisele tooteohutusele ja klientide rahulolule. Ettevõtted on teadlikud oma klientide erivajadustest, mis kajastub nende pakutavate toodete mitmekesisuses.
    • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Cool

    Très bon produit

      Hindamine 

      5 stars

      Very slippery once warmed up! Easy to clean under water.

        Hindamine 

        Favorite Lube

        I do not use any other type of lube and usually buy this at a local sexual health store. However, they can't always keep it in stock, so I decided to buy from MEO.
        This product doesn't stain, doesn't get sticky or sticky, and has no fragrance. It's perfect for my activities in the bedroom - alone or with others.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Boybutter ist ein geiles Zeug!

        Boybutter ist ein geiles Zeug! Sparsam und unglaublich langanhaltend.

          Kirjutage oma ülevaade

          Boy Butter Fistingu libestusaine - Original Formula - Pigistamispudel

          Boy Butter Fistingu libestusaine - Original Formula - Pigistamispudel

          Fistingu määrdeaine, mis on tuntud oma pehme konsistentsi poolest Boy Butter müüakse traditsiooniliselt purgis. Nüüd on see MEOst saadaval ka praktilises pigistuspudelis! See võimaldab libestusaine hügieenilisemat doseerimist fistingukasutamiseks ja on seega ideaalne lahendus kõigile, kes soovivad selle kasutamisel suuremat hügieenilisust ja mugavust.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: