Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Suur butt plug Saurus hiiglane

MEO ® mahukas butt plug on suur anaalpistik meestele! 6-10 cm laiuse ja 20 cm pikkusega on see ideaalne, suur butt plug soojenduseks enne fistingut ja anaalpistiku seksi. Giant Anal Plugil on superhornisatsiooniline kuju ja sileda pinnaga, mida on eriti lihtne sisestada.

Rohkem infot

2546/00

saadaval

    Rohkem infot

    MEO ® mahukas butt plug on suur anaalpistik meestele! 6-10 cm laiuse ja 20 cm pikkusega on see ideaalne, suur butt plug soojenduseks enne fistingut ja anaalpistiku seksi. Giant Anal Plugil on üliharvane kuju ja sileda pinnaga, mida on eriti lihtne sisestada. Tänu laiale jalale sobib butt plug ideaalselt ratsutamiseks.

     

    Kuidas ma tagumispistikut kasutan?

     

    Kasutad lihtsalt butt plug intuitiivselt! Sisestage see anaalselt ja nautige seda, samal ajal kui butt plug'i mahukas kuju masseerib pärast esimesi sentimeetreid kõiki teie kuuma kohti. Butt plug hoiab hästi siledatel pindadel, näiteks plaatidel, ja võimaldab teil käedeta sõita.

     

    Mis on selle pepupistiku juures nii erilist?

     

    Täiesti lahe kuju ja täpselt õige suurus hiiglasliku anaalpistiku jaoks. Lisaks veenev materjal, mis on piisavalt stabiilne ja samal ajal paindlik, nii et sa tunned butt plug täpselt õigetes kohtades, sügaval sinu sees! Meie butt plug täidab sind täielikult ja tagab sulle intensiivse rahulolu.

     

    Millist libestusainet peaksin selle butt plug puhul kasutama?

     

    Selle butt plug jaoks soovitame meie hübriidlube MANCUNT või FORMULA X. MANCUNT ühendab kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja loputatakse välja sama kergesti kui vesi. MANCUNT muudab pepupistiku kasutamise imeliseks naudinguks. Määrige piisavalt määrdeainet butt plug ja sisestage meie "Lube Shooter" (kliki siia ) abil veidi oma pärakusse. Soovitame kasutada ka meie Extremeo Spray't. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka kogenud suurte anaalpistikute fännile. Extremeo eriefekt soodustab kerget tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. Sprei toimib ilma tunnetuskadudeta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada ohjeldamatut lõbu suure anaalpistiku abil.

     

    Olulised näpunäited tagumispistiku kasutamiseks ja puhastamiseks:

     

    See butt plug on valmistatud kvaliteetsest, ftalaadivabast materjalist. Giant anal plug'i materjal on imeliselt paindlik ja libe. Lisaks on kasutatud materjal väga stabiilne, nii et teie butt plug kestab kaua. Enne butt plug kasutamist peaksite seda siiski põhjalikult puhastama. Tavaliselt piisab soojast veest ja mahedast seebist. Võite seda põhjalikult puhastada meie pihustiga VERYCLEAN. Loomulikult on eriti oluline puhastamine pärast kasutamist. Enne butt plug kasutamist võite ka ise kasutada anaaldushti, et puhastada soolestik. Meie poe kategoorias "Anaaldushid" (kliki siia ) leiad suure valiku.

     

    Lisateave:

     

    • Suur butt plug, Anaalipistrik meestele (Giant Anal Plug)
    • Valmistatud Euroopas! See anaalseksimänguasja on valmistatud MEO ™ poolt teie jaoks Euroopas!
    • Materjal: Vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik
    • Libesti: Soovitame meie libestusaineid FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT või FORMULA X HYBRID.
    • Puhastamine: Soe vesi ja meie mänguasja puhastusvahend VERYCLEAN
    • Ärge kartke suuri seksimänguasju anaalseksi ajal: meie EXTREMEO sprei lõdvestab sulgurlihaseid ja muudab sissetoomise lihtsamaks

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Macht süchtig

    Er füllt einen richtig aus. Geiles Teil

      Hindamine 

      Auch Heteromänner mögen ihn

      Sehr schöner Arschbohrer !!

        Kirjutage oma ülevaade

        Suur butt plug Saurus hiiglane

        Suur butt plug Saurus hiiglane

        MEO ® mahukas butt plug on suur anaalpistik meestele! 6-10 cm laiuse ja 20 cm pikkusega on see ideaalne, suur butt plug soojenduseks enne fistingut ja anaalpistiku seksi. Giant Anal Plugil on superhornisatsiooniline kuju ja sileda pinnaga, mida on eriti lihtne sisestada.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: