Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Anaalpistik Caterpillar

Avastage anaalimõnude uus mõõde MEO eksklusiivse Extremeo sarja anaalipistikutega Caterpillar. Punnipistiku ainulaadne kuju pakub intensiivset ja mitmekesist stimulatsiooni, eriti sulgurlihastes ja sügaval anaalkanalis.

Rohkem infot

49,90 €


-20%

39,92 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Avastage anaalimõnude uus mõõde MEO eksklusiivse Extremeo sarja Caterpillar anaalipistikuga. See roomiku kujuga inspireeritud anaalpistik on paindlik ja ainulaadse segmendikujundusega, kus iga segment on erineva läbimõõduga. See ainulaadne kuju tagab intensiivse ja mitmekülgse stimulatsiooni, eriti sulgurlihases ja sügaval anaalikanalis.

     

    Kunagi varem ei ole loodusest inspireeritud anaalpistik olnud nii olnud nii võrgutav!

     

    Paksu roomikut meenutav kuju on ümardatud siidiselt pehme pinnaga. Anaalpistik Caterpillar on valmistatud vedelast silikoonist, materjalist, mis on piisavalt tugev, kuid samas paindlik, et sa tunneksid pistikut just õigetes kohtades! See materjal pakub täiuslikku tasakaalu paindlikkuse vahel, et jõuda teie sisemise anatoomia kõige peidetumate nurkadeni, ja stabiilsuse vahel, mis võimaldab vaevata sisestamist. Nii nagu roomik liigub sujuvalt läbi erinevate keskkondade, suudab anaalpistik Caterpillar kohaneda teie sisemise anatoomia keerdkäikudega ja jõuda kohtadesse, mille olemasolust te isegi ei teadnud.

     

    Valige ideaalne suurus maksimaalse naudingu saamiseks:

     

    • Suurus S: pikkus 17 cm, läbimõõt 3,5 cm kuni 5,3 cm: Ideaalne algajatele või neile, kes eelistavad õrnemat stimulatsiooni. 17 cm pikkune anaalpistik Caterpillar kohandub hästi teie siseanatoomiaga, samas kui läbimõõt suureneb õrnalt 3,5 cm-st 5,3 cm-ni, et tutvustada teile samm-sammult anaalsete naudingute maailma.
    • Suurus M: pikkus 22 cm, läbimõõt 4,5 cm kuni 6,8 cm: Ideaalne neile, kes on juba esimesed kogemused omandanud ja otsivad intensiivsemat naudingut. Muljetavaldava 22 cm pikkuse ja muutuva läbimõõduga 4,5 cm kuni 6,8 cm pakub sügavamat ja ulatuslikumat stimulatsiooni.
    • Suurus L: pikkus 26 cm, läbimõõt 5,3 cm kuni 8,2 cm: Maksimaalset tunnetust ja täidlust otsivatele nautlejatele. Muljetavaldav 26 cm pikkus ja muljetavaldav läbimõõt 5,3 cm kuni muljetavaldav 8,2 cm pakuvad unustamatuid kogemusi, mis ületavad isegi kõige kõrgemaid ootusi.

     

    Extremeo anaalpistiku puhastamine ja kasutamine:

     

    Lihtne kasutada: Anaalpistiku sisestamine pärakusse võib olla ilus ja nauditav kogemus - eriti kui sa tead, kuidas seda õigesti teha. Et anaalpistiku anusesse sisestamine oleks lihtsam, soovitame meie populaarset Extremeo Spray't. Lühikese pihustusega lõdvestub sulgurlihas. Nii muutub anaalpistiku sisestamine eriti õrnaks naudinguks.

    Õige libestusaine ja meie Lube Shooter: Õige libestusaine võib teha kogu vahet. Silikoonist toodete, nagu Extremeo Butt Plug, puhul tuleks vältida silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid määrdeaineid, nagu meie Aquameo või Alphamale Aqua. Need annavad meeldiva tunde ja on ohutud silikoonist tagumispistikutega kasutamiseks. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust anaalseksimänguasjade, nagu näiteks tagumikpistikutega. See võimaldab libestusainet sügavamalt ja ühtlasemalt anaalkanalis jaotada, muutes tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja ohutumaks. Kuna pärak ei tooda ise määrdeainet, vähendab piisav määrdeainevaru hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Lisaks võimaldab Lube Shooter puhas ja täpne paigaldamine ilma määrdeaine raiskamiseta.

    Puhastamine: Teie Extremeo Butt Plug'i tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Soe vesi ja mahe seep eemaldavad hõlpsasti enamiku ebapuhtusi. Põhjalikuks ja hügieeniliseks puhastamiseks soovitame ka meie VERYCLEAN sprei. Kiire pihustus tagab, et butt plug on alati valmis järgmiseks seikluseks.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Caterpillar
    • Anaaldildo või anaalpistik sarjast Extremeo.
    • Meie Extremeo seeria anaaldildo nimi "Caterpillar" viitab selle ainulaadsele segmenteeritud või soonikukujundusele, mis meenutab roomiku struktuuri. See segmentatsioon koos suureneva läbimõõduga tagab võimsa ja mitmekülgse anaalstimulatsiooni.
    • Extremeo Butt Plugs on asjatundlikult disainitud anaalpistikud.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Kasutage anaalpistikut ainult koos veepõhise libestusainega, nagu Alphamale Aqua või Aquameo ja meie Lube Shooter.
    • Soovitame selle anaalpistiku juurde meie Anal Relax Spray Extremeo. See sprei töötab ilma tundekadu kaotamata, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada ohjeldamatut seksuaalset ekstaasi.
    • Uute Extremeo Butt Plug'idega on teil nüüd anaalseiklusteks kõikehõlmav muretu pakett. MEO ei ole mitte ainult maailmakuulsate toodete, nagu Extremeo Anal Relax Spray, väljatöötamise pioneer, vaid otsib alati parimaid ja kõige uuenduslikumaid viise anaalseksi parandamiseks. Ainulaadsete Extremeo Butt Plugs'i turuletoomine on loogiline jätk meie kirest analtoodete vastu. Tänu meie aastatepikkusele kogemusele ja meie lojaalsete klientide tagasisidele oleme välja töötanud tagumispistikud, mis seavad uusi standardeid disaini, mugavuse ja funktsionaalsuse osas.
    • Soovid osta anaalpistikut või dildot? Saate tellida meie seksimänguasju üle maailma. Leiad MEO seksikauplused saksakeelsetes riikides, nagu MEO pood Saksamaal, MEO Šveitsis või MEO Bondage pood Austrias. Me ei tegutse mitte ainult kogu Euroopas, näiteks Prantsusmaal, Itaalias, Hollandis, Iirimaal, Islandil, Rumeenias, Norras, Rootsis jne, vaid kogu maailmas, näiteks MEO Sex Shop Hispaanias, dildo pood Taanis, samuti Soomes - ja kui räägite tšehhi keelt, siis leiate kogu meie sekstoysortimendi veebist Tšehhi Vabariigis. Kui eesti keel on teie keel, saate meie butt plug valiku tellida veebis Eestis. Oleme saadaval ka Sloveenias, seksikauplus Bulgaarias ja lai valik BDSM- ja erootikatooteid Slovakkias. Teised MEO kauplused asuvad USAs, Belgias, Kreekas, Ungaris, Jaapanis, Suurbritannias, Serbias, Luksemburgis, Maltal, Portugalis, Islandil, Poolas, Kanadas, Lõuna-Aafrikas ja Kosovos.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wow, wow, wow!

    This thing is a must have for all anal lovers. It is the perfect thickness and just the right texture all while having the perfect angle to it. Lubricated this thing and slid it right in before intercourse with my girlfriend and it stayed in place the whole time. Such a great toy with an amazing feel to it.

      Hindamine 

      I would buy this again

      Durable, easy to clean, and give the perfect texture for what you are looking for when it comes to penetration. I would buy this again, and I would recommend this product to anyone who is interested in having an AGGRESSIVE good time.

        Hindamine 

        A Must have

        Bf loves this new dildo! Quality product, great texture and material. This definitely explores his deepest depths! Will buy another plug from MEO for his collection soon.

          Hindamine 

          Geiler als gedacht

          Saugnapf mit wirklich guter Haltekraft. Sensationeller Buttplug (für mich), macht enormes Vergnügen. Empfehle ihn dringend an Geübte oder erfahrene Männer und Fraurb, positive Überraschung garantiert! Lieferung war unkompliziert und schnell innerhalb 24 stunden

            Hindamine 

            Für mich genau richtig

            Ich nutze den Caterpilar Dildo hauptsächlich anal und es gibt nichts was mich an diesem Dildo gestört hätte. Der Saugnapf hält bombenfest, die Verarbeitung ist fehlerfrei und obwohl der Dildo relativ weich und biegsam ist spürt man die Details sehr sehr deutlich bei jedem Stoß. Ein ganz anderes Gefühl als bei den Dildos die ich bisher benutzt habe.

              Kirjutage oma ülevaade

              Anaalpistik Caterpillar

              Anaalpistik Caterpillar

              Avastage anaalimõnude uus mõõde MEO eksklusiivse Extremeo sarja anaalipistikutega Caterpillar. Punnipistiku ainulaadne kuju pakub intensiivset ja mitmekesist stimulatsiooni, eriti sulgurlihastes ja sügaval anaalkanalis.

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: