Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Anaalseksi treener - butt plug Warm Up

butt plug Warm Up sarjast Extremeo venitab pärakut optimaalselt ja lõdvestab mõlemad sulgurlihased. Sobib ideaalselt anaalseksi ettevalmistamiseks või fisting. Turvalise aluse ja sissetõmmatava käepidemega sobib suurepäraselt diskreetseks igapäevaseks kasutamiseks.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    butt plug Warm Up täidab hästi anaalkanali, hoides päraku laialt avatud ja lõdvestades seega 1. ja 2. sulgurlihast. Just õige butt plug Extremeo sarjast, et valmistuda anaalseksiks või soojenduseks enne anaalseksi fisting. Täiusliku suurusega, anatoomiliselt ideaalse kujuga, ohutust tagava alusega ja tagasikäepidemega butt plug Warm Up saab kasutada diskreetselt ka pikema aja jooksul igapäevaelus.

     

    Koonilise kujuga butt plug Warm Up on oluline mitmel põhjusel ja sobib ideaalselt anaalseksi või anaalseksi ettevalmistamiseks fisting sobiv! Selgitame siin, miks:

     

    Inimese pärak koosneb kahest sulgurlihasest. Väline sulgurlihas (sphincter externus) - See lihas asub otse päraku sissepääsu juures ja seda saab soovi korral pingutada ja lõdvestada. Sisemine sulgurlihas (sphincter internus) - See lihas asub sügavamal pärakus ja seda kontrollitakse tahtmatult. See tähendab, et teil puudub otsene kontroll selle lihase pinguldamise ja lõdvestamise üle.

     

    Kui valmistute anaalseksiks või fisting on oluline lõdvestada mõlemad sulgurlihased. Algaja puhul on tavaline probleem see, et nad suudavad lõdvestada ainult välise sulgurlihase, samas kui sisemine sulgurlihase jääb pingule. See võib põhjustada ebamugavustunnet või valu.

     

    Siinkohal tuleb mängu butt plug Warm Up :

     

    • Pepupistik on täiusliku kujuga: Butt plug Warm Up kooniline kuju võimaldab pärakupesa aeglaselt pärakusse sisestada. Kooniline kuju võimaldab järk-järgulist sisestamist ja välise sulgurlihase venitamist. Kui pistik on sisestatud, aitab see lõdvestada ja venitada sisemist sulgurlihast.

    • Anaalpistik täidab pärakukanali täielikult: Nagu meie eksperdid on kinnitanud, täidab butt plug Warm Up täielikult anaalkanali. See on oluline, sest see valmistab päraku ette läbitungimise tunnetamiseks, nagu see on anaalseksi või anaalpenetratsiooni ajal fisting puhul on tegemist.

    • Anaplug lõdvestab mõlemad sulgurlihased: Lõdvestunud sulgurlihased on anaalseksi või anaalpenetratsiooni ajal valutu ja nauditava kogemuse saamiseks üliolulised fisting. Butt plug Warm Up hoiab päraku laialt avatud, mis omakorda lõdvestab sulgurlihaseid ja muudab ettevalmistuse tõhusamaks.

    • Meie prioriteediks on ohutus: Butt plug alus tagab, et see ei libise liiga kaugele pärakusse, mis on eriti oluline ebamugavustunde vältimiseks. Tagasitõmbekäepide pakub täiendavat kontrolli ja ohutust butt plug sisestamisel ja eemaldamisel.

    • Pikaajaline igapäevane kasutamine: Butt plug Warm Up disain võimaldab pistikut kanda pikema aja jooksul. Pikaajaline või pidev kasutamine butt plug võib treenida sisemise sulgurlihase lõdvestumist. See on eriti kasulik, sest nagu juba mainitud, on see lihas tahtmatult kontrollitav ja seda ei saa otseselt lõdvestada.

    • Erinevad suurused: Kolm erinevat suurust võimaldavad kasutajal valida sobiva anaalpistiku sõltuvalt kogemustest ja mugavusest. See võimaldab järk-järgulist suurendamist ja kohandamist, mis teeb ettevalmistuse anaalseksiks või fisting lihtsamaks.

    • Super materjal: Pehme, kuid mõõtmete poolest stabiilne, ftalaadivaba silikoon ei paku mitte ainult meeldivat, nahasõbralikku kogemust, vaid on ka piisavalt libe, et võimaldada sujuvat anaalvenitamist, eriti koos kvaliteetse libestusainega, nagu Aquameo.


    Kokkuvõttes aitab butt plug Warm Up venitada ja lõdvestada mitte ainult välist, vaid ka sisemist sulgurlihast, mis muudab selle väärtuslikuks abivahendiks anaalseksi või anaalvahekorra ettevalmistamisel fisting anaalseks. Siiski on alati oluline võtta aega, kasutada rohkelt libestusainet ja kuulata oma keha, et kõik jääks mugavaks ja ohutuks.

     

    butt plug Warm Up on saadaval kolmes suuruses:

     

    • Suurus S: 3,2 cm läbimõõt, 9,1 cm kogupikkus
    • Suurus M: läbimõõt 3,8 cm, kogupikkus 10,8 cm
    • Suurus L: 4,4 cm läbimõõt, 12,5 cm kogupikkus

     

    Meie butt plug Warm Up Extremeo sarjast on palju enamat kui lihtsalt seksimänguasja: Butt plug Warm Up on sinu isiklik anaalseksitreener! Koos butt plug Warm Up ei saa te mitte ainult rohkem rõõmu anaalseksi ajal, vaid saate ka enesekindlust, mida vajate, et valmistuda intensiivsemateks anaalseks seiklusteks.

     

    Extremeo pepupistikute puhastamine ja kasutamine:

     

    • Lihtne kasutada: Pepupistiku sisestamine võib olla ilus ja nauditav kogemus, eriti kui tead, kuidas seda õigesti teha. Selleks, et tagumiktopperi pärakusse sisestamine oleks lihtsam, soovitame kasutada meie populaarset Extremeo spreid. Kiire pihustus lõdvestab sulgurlihaseid ja muudab tagumispistiku sisestamise eriti õrnaks naudinguks.

     

    • Õige libestusaine ja meie Lube Shooter: Õige libestusaine võib teha kogu vahet. Silikoonist toodete, näiteks Extremeo butt plug'i puhul tuleks vältida silikoonipõhiste määrdeainete kasutamist, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid libestusaineid, nagu meie Aquameo või Alphamale Aqua. Need pakuvad meeldivat tunnet ja on ohutud silikoonist tagumikupillidega kasutamiseks. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust anaalseksimänguasjade, näiteks tagumispistikutega. See võimaldab libestusaine sügavamat ja ühtlasemat jaotumist anaalkanalis, mis muudab tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja turvalisemaks. Kuna pärak ei tooda ise libestusainet, vähendab piisav libestusainega varustamine hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Lisaks võimaldab Lube Shooter puhas ja täpne pealekandmine ilma määrdeaine raiskamiseta.

     

    • Puhastamine: Teie Extremeo tagumispistikut tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Enamiku mustuse saab hõlpsasti eemaldada sooja vee ja maheda seebiga. Põhjalikuks ja hügieeniliseks puhastamiseks soovitame ka meie VERYCLEAN sprei. Kiire pihustus tagab, et butt plug on alati valmis järgmiseks seikluseks.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • butt plug
    • Extremeo pepupistikud on ekspertide poolt välja töötatud anaalipistikud.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Kasutage tagumispistikut ainult koos veepõhiste libestitega, nagu Alphamale Aqua või Aquameo ja meie Lube Shooter.
    • Soovitame selle tagumispistiku jaoks meie toodet Extremeo: see sprei töötab ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada pidurdamatut seksuaalset ekstaasi.
    • Uute Extremeo pepupistikutega pakume teile nüüd igakülgselt muretut paketti teie anaalseiklusteks. MEO ei ole pioneer mitte ainult maailmakuulsate toodete nagu Extremeo Anal Relax Spray puhul, vaid otsib alati parimaid ja kõige uuenduslikumaid viise anaalseksi parandamiseks. Meie analtoodete kirgi loogiliseks jätkuks on Extremeo sarja innovatiivsete tagumispistikute turule toomine. Tuginedes aastatepikkusele kogemusele ja meie lojaalsete klientide tagasisidele, oleme välja töötanud tagumispistikud, mis seavad uusi standardeid disaini, mugavuse ja funktsionaalsuse osas.
    • Meie tagumispistikuid saab tellida kogu maailmas. Leiad MEO seksipoode saksakeelsetes riikides, näiteks MEO poodi Saksamaal, MEO poodi Šveitsis või MEO bondage poodi Austrias. Me ei tegutse mitte ainult kogu Euroopas, näiteks Prantsusmaal, Itaalias, Hollandis, Iirimaal, Rumeenias, Norras, Rootsis jne, vaid kogu maailmas, näiteks MEO seksipood Hispaanias, dildopood Taanis, samuti Soomes - ja kui te räägite tšehhi keelt, siis leiate kogu meie seksikaupade valiku veebist Tšehhi Vabariigis. Kui teie keel on eesti keel, siis saate meie butt plug valikut tellida veebis Eestis. Oleme saadaval ka Sloveenias, seksikauplus Bulgaarias ja lai valik BDSM- ja erootikatooteid Slovakkias. Rohkem MEO poode leiad USAs, Belgias, Kreekas, Ungaris, Jaapanis, Suurbritannias, Serbias, Luksemburgis, Maltal, Portugalis, Islandil, Poolas, Kanadas, Lõuna-Aafrikas ja Kosovos.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Pour se faire sauter en solo

    J'ai attendu le livreur en bas de chez-moi pour me les enfoncer le plus rapidement possible, de vrais merveilles pour une sodomie en solo , c'est tellement bon que je crois que je vais dormir avec , et la prochaine fois je me mettrai le plus gros

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Très satisfaite

    Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

      Hindamine 

      Pratique

      Pratique et pas chère, je recommande sans hésiter. Faut pas se priver à ce prix.

        Hindamine 

        WOW!!

        I am up to the middle on can’t wait to go for the third. WOW!!

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Perfetti per cominciare!

        Perfetti per cominciare!

          Hindamine 

          Bellissimi

          Ottimi per usarli gradualmente, il piccolo e il medio andavano bene, ma il grande è più difficoltoso. Con il lubrificante adatto va benissimo e fa godere tantissimo

            Hindamine 

            Para principiantes como yo GENIAL

            Me regalaron los tres tamaños sin haber usado nunca ninguno y es una gozada, con el pequeño casi no hace falta ni usar lubricante y hoy e salido a la calle de paseo tranquilamente

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Perfekt für Butt Plug Training

            Ich habe das Set mit drei Größen wegen des Preisvorteils bestellt. Die Größen sind wirklich perfekt für ein Butt Plug Training, sei es für Anfänger oder Fortgeschrittene. Die Form ist sehr schön, quasi anatomisch, sie sitzen gut und rutschen nicht raus. Mit ein wenig Gleitmittel flutschen sie fast von ganz allein. Bin zufrieden und kann dieses Butt Plugs jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            Anaalseksi treener - butt plug Warm Up

            Anaalseksi treener - butt plug Warm Up

            butt plug Warm Up sarjast Extremeo venitab pärakut optimaalselt ja lõdvestab mõlemad sulgurlihased. Sobib ideaalselt anaalseksi ettevalmistamiseks või fisting. Turvalise aluse ja sissetõmmatava käepidemega sobib suurepäraselt diskreetseks igapäevaseks kasutamiseks.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: