Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Ball stretcher

Uudiskiri

Sport Fucker Baller Ring

"Baller" alates Sport Fucker on kombinatsioon riistarõngast ja ball stretcher, mis tagab maksimaalse erektsiooni! Peenis muutub tugevaks ja kõvaks, nii et seks kestab kauem ja orgasmi ei lükka mitte ainult edasi, vaid kogetakse ka palju intensiivsemalt.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Baller Cock ring ja ball stretcher kombinatsioon Sport Fucker

    "Baller" alates Sport Fucker on kullirõnga ja ball stretcher kombinatsioon, mis tagab maksimaalse erektsiooni! Peenis muutub kõvaks ja kõvaks, nii et seks kestab kauem ja orgasmi ei lükka mitte ainult edasi, vaid kogetakse ka palju intensiivsemalt.

    peenisrõngad on tuntud oma erektsiooni suurendava toime poolest. Kui ettevõte Sport Fucker kombineerib need ball stretcher, on tulemuseks "Baller", mitmekülgne talent, mis ajab mehed oma piirini ja muudab nad tõelisteks kikkadeks.

    Avastage ülim löök: "Baller", palli venitav riistarõngas!

    Valmis täiesti uueks elamuseks? Siis on "Baller", kombineeritud pallitõmbaja kuklarõngas, just see, mis sulle sobib! See uuenduslik toode ühendab endas palli venitaja intensiivse stimulatsiooni ja riistrõnga erutava efekti - kohustuslik toode kõigile, kes otsivad midagi erilist.

    Ainulaadne disain ülimaks seksuaalseks naudinguks!

    "Baller" on rohkem kui lihtsalt seksimänguasja. See on hingemattev kogemus! Valmistatud kvaliteetsest, ülipehmest TPE-st, kohandub see ideaalselt mehe suguelunditele ja pakub sensatsiooniliselt nauditavat tunnet. Kas üksi või seksimise ajal kahekesi - "Baller" viib iga mehe naudingu täiesti uuele tasemele.

    Tugevdage oma tundmusi:

    Ball stretcher abil kogete intensiivset kubeme venitamist, mis suurendab tundlikkust ja katapulteerib teid kujuteldamatu naudingu kõrgusele. Samal ajal tagab riistrõngas, et erektsioon on kauakestev ja väga kõva, nii et saate nautida iga sekundit oma erootilisest seiklusest täiel rinnal.

    Lihtne kasutada lõputuks naudinguks:

    1.) Hoidke "paller" lame küljega enda poole, nii et riistrõngas on peal.
    2.) Venitage "Ballerit" sõrmedega ja lükake munandid läbi selle.
    3.) Seejärel venitage riistarõngast ja lükake peenis läbi avause.

    Lahe välimus, ohutu ja nahasõbralik:

    "Baller" erksas sinises või punases või elegantses mustas värvitoonis ei ole mitte ainult pilkupüüdev, vaid ka ohutu kasutada ja nahasõbralik. Hüpoallergeenset TPE-d on lihtne puhastada ja sobib ideaalselt kõikide libestite jaoks.

    Lihtne puhastamine hügieenilise naudingu jaoks:

    Pärast tegevust on puhastamine väga lihtne: loputa kerge seebiveega, lase kuivada ja "Baller" on valmis järgmiseks erootiliseks seikluseks Sport Fucker on valmis järgmiseks erootiliseks seikluseks. Tänu oma vastupidavale tekstuurile ja kuni 200% venivusele jääb see alati vormis ja tõhusaks.

    Ärge oodake enam!

    Hankige "Baller" kohe ja sukelduge maailma täis iha ja kirge, mis paneb teid konksu alla. Kogege seninägematuid kõrghetki ja maksimeerige oma naudingut - see on Baller on sinu pilet unustamatuteks hetkedeks!

    Rohkem üksikasju:

    • Kombinatsioon riistarõngast ja ball stretcher
    • Materjal: TPE, väga veniv
    • Ülimalt sile tekstuur
    • Eriti veniv ja kergesti paigaldatav
    • Ühildub veepõhiste määrdeainetega
    • Lihtne puhastada
    • Mõõdud: Kõrgus: ca 8 cm, siseläbimõõt kukerõngas: ca 2,5 cm, siseläbimõõt palli venitaja: ca 3,5 cm.
    • Sport Fucker: Loosungiga "If Sex Is Your Sport, We Got Your Gear", on kalifornia päritolu märgis Sport Fucker teeb eksimatult selgeks, millega on tegu! Kõik, kes tunnevad brändi ja selle pühendunud fännibaasi, teavad, et paremaks ei saa. Värvikirev valik ulatub vibratsiooniga ja ilma vibratsioonita riistarõngastest, palli venitajatest ja anaaldoosidest kuni anaalpistikute, nibuimurite ja dilataatoriteni, mis on kõige eredamates värvides ja kõige erinevamatest materjalidest. Parim asi on kvaliteet, disain ja teostus: Made in California!

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sexy

    Sympa, agréable et sexy

      Kirjutage oma ülevaade

      Sport Fucker Baller Ring

      Sport Fucker Baller Ring

      "Baller" alates Sport Fucker on kombinatsioon riistarõngast ja ball stretcher, mis tagab maksimaalse erektsiooni! Peenis muutub tugevaks ja kõvaks, nii et seks kestab kauem ja orgasmi ei lükka mitte ainult edasi, vaid kogetakse ka palju intensiivsemalt.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: