Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Anaalipistik koos tunneliga - kõik-ühes anaalikogemus

Kas oled valmis ülimaks anaalseks seikluseks? Meie anaalipistik tunneliga on ideaalne toode kõigile, kes otsivad ülimat anaalstimulatsiooni ja mitmekesisust. Kvaliteetsest silikoonist valmistatud ja ftalaadivaba tagumispistik on anatoomilise kujuga, mis sobib nii algajatele kui ka professionaalidele.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Kas oled valmis ülimaks anaalseks seikluseks? Meie anaalpistik tunneliga on ideaalne toode kõigile, kes otsivad ülimat anaalstimulatsiooni ja mitmekesisust. Kvaliteetsest silikoonist valmistatud ja ftalaadivaba tagumispistik on anatoomilise kujuga, mis sobib nii algajatele kui ka professionaalidele.

    Meie must tagumispistik on saadaval neljas suuruses ja kohandub ideaalselt anatoomiale. Iga tagumispistik on varustatud anatoomiliselt kujundatud alusega, mis tagab optimaalse toe ja stabiilsuse. Läbimõeldud kuju, mis tipu suunas kergelt koonustub, lihtsustab tagumispistiku sisestamist ja tagab, et see püsib kindlalt pärakus ka reisimisel ja pikemaajalisel kandmisel (nt öösel ja reisil).

    Meie tagumispistiku eripära on pidev ava, mis võimaldab erinevaid mängimisviise. Kas soovite sisestada õhukese dildo või klistiiritoru - teie fantaasial ei ole selle uuendusliku tagumispistiku puhul piire. Ja kui soovite olla kindel, saate tagumispistiku igal ajal sulgeda kaasasoleva tihenduspistiku abil.

    Saadaval 4 suurust alates S-st kuni XL-ni:

    • S: maksimaalne läbimõõt 4 cm, avause läbimõõt 2,5 cm, pikkus 6,1 cm
    • M: maksimaalne läbimõõt 4,5 cm, ava läbimõõt 3 cm, pikkus 7,5 cm
    • L: läbimõõt max. 5 cm, ava läbimõõt 3,5 cm, pikkus 8,5 cm
    • XL: läbimõõt max. 6 cm, ava läbimõõt 4,3 cm, pikkus 10,5 cm


    Meie täispika avaga tagumispistik on meie klientide lemmik ja seda põhjusega. See tagumispistik läheb kaugemale lihtsast anaalstimulatsioonist ja pakub sügavat kogemust, mis ühendab naudingu, kontrolli kaotamise ja anaalse alistumise. Pidevalt laialt avatud päraku tunne tekitab intensiivse kontrolli kaotamise ja anaalsele alistumise tunde. See on piiridega mäng, mis äratab tundmatu põnevuse ja ootamatuse soovi.

    Sukeldu anaalstimulatsiooni maailma, mis on eemal normidest, ja avasta meie pideva avanemisega anaalpistiku abil uus naudingu ja rahulduse tase. Kas olete valmis oma piire ületama?

    Väga hea disain:

    Põrsapistiku stabiilne alus ja optimaalselt dimensioneeritud kael pakuvad mitmeid eeliseid. Esiteks tagab stabiilne alus, et tagumispistik on kasutamise ajal kindlalt ja stabiilselt paigutatud, mis vähendab ohtu, et see libiseb anusest tahtmatult välja. See on eriti oluline pikemaajalise kasutamise või seksuaalvahekorra ajal. Teisest küljest tagab pärakuploki optimaalse suurusega kaelus mugava ja turvalise istuvuse pärakule, tekitamata ebamugavat survet või ebamugavust. See muudab selle kandmise mugavaks ja aitab lõdvestada päraku lihaseid. Üldiselt aitavad stabiilne alus ja ideaalselt mõõdetud kaelus suurendada anaalpistiku kasutamise ohutust, mugavust ja naudingut.

    Õige libestusaine ja optimaalne puhastamine:

    Parima võimaliku kogemuse saamiseks meie anaalpistikutega soovitame kasutada meie veepõhist libestusainet Aquameo. See spetsiaalselt välja töötatud libestusaine pakub optimaalset määrdejõudu ja kauakestvat toimet, et muuta tagumispistiku sisestamine lihtsamaks ja tagada meeldiv tunne. Poltpistikut ei tohiks kasutada koos silikoonipõhiste libestusainetega.

    Pärast kasutamist on oluline poltpistikut põhjalikult puhastada, et tagada hügieen ja pikendada toote säilivusaega. Kasutage sooja vett, mahedat seepi ja meie spetsiaalset puhastusspreid VERYCLEAN, et tagantjärele oleks tagumispistik alati puhas ja valmis järgmiseks kasutamiseks.

    Lisateave:

    • Avatava avaga anaalipistik (tunnelipistik)
    • Saadaval 4 suurust alates S-st kuni XL-ni.
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super Plug

    Ein super Plug der gut konstruiert ist und genau da bleibt wo er soll .

      Hindamine 

      Great shape

      Finally, a plug that is made to fit the anatomy of your body! It fills you up perfectly. Gives you a full filling without being overbearing. Good for sitting and doing stuff around the house.

        Kirjutage oma ülevaade

        Anaalipistik koos tunneliga - kõik-ühes anaalikogemus

        Anaalipistik koos tunneliga - kõik-ühes anaalikogemus

        Kas oled valmis ülimaks anaalseks seikluseks? Meie anaalipistik tunneliga on ideaalne toode kõigile, kes otsivad ülimat anaalstimulatsiooni ja mitmekesisust. Kvaliteetsest silikoonist valmistatud ja ftalaadivaba tagumispistik on anatoomilise kujuga, mis sobib nii algajatele kui ka professionaalidele.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: