Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Fisting geel

Uudiskiri

Boy Butter Fistingu libestusaine - Original Formula

Uus Pakkumine

Avastage USA-st pärit fistingu libestusainet: Boy Butter! See fistingu libestusaine on sile nagu sulatatud või, ideaalne iga avause hõlpsaks läbitungimiseks! Selliste koostisosadega nagu kookosõli ja silikoon.. Boy Butter pehmeks, täiesti meeldivaks efektiks. Boy Butter püsib pikalt libedana ja ei muutu kleepuvaks.

Rohkem infot

19,90 €


-25%

14,93 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

Avastage originaalne fistingu libestusaine USA-st: Boy Butter, mis on valmistatud täielikult taimsetest õlidest. See fistingu libestusaine on sile nagu sulatatud või, ideaalne iga avause hõlpsaks läbitungimiseks! Selliste koostisosadega nagu kookosõli ja silikoon.. Boy Butter pehmeks, täiesti meeldivaks efektiks. Boy Butter jääb pikalt libedaks ja ei kleepu käte külge.

Mitte kunagi enam ilma selleta: Boy Butter fistingu libestusaine, mis inspireerib sind!

Anaalfistimine võib olla ilma hea libestusaineta ebameeldiv ja isegi ohtlik Boy Butter võib olla ebameeldiv ja isegi ohtlik. Kuna päraku ja pärasoole puhul puudub loomulik libestus nagu tupe või suu puhul, on libestusaine kasutamine hädavajalik, et vältida hõõrdumist ja võimalikke vigastusi fistingu ajal fisting vältida hõõrdumist ja võimalikke vigastusi.

Boy Butter on ideaalne libestusaine käe või rusikaga anusesse tungimiseks, kuna see on oma taimeõli baasil äärmiselt pehme tekstuuriga, mis sarnaneb sulatatud võiga. See tagab sujuva libisemise ja suurema turvalisuse. Kookosõli ja silikooni niisutavad omadused koostises aitavad samuti kaasa sujuvusele ja vähendavad ebamugavustunnet.

Boy Butter on ka eriti kauakestev, mis tähendab, et te ei pea pikema fistingusessiooni ajal libestusainet pidevalt uuesti peale kandma. Ja erinevalt paljudest teistest õlipõhistest määrdeainetest on see Boy Butter vees lahustuv ja seda saab hõlpsasti sooja veega maha pesta.

Sa ei usu, kui sile see fistingugeel on!

Koostisosad nagu kookosõli ja silikoon tagavad ka suurepärase libisemisefekti, mis hõlbustab anusesse tungimist ja suurendab mugavust. Kreemjas konsistents Boy Butter võimaldab lihtsat pealekandmist ja tõhusat jaotamist. Boy Butter see jääb sinna, kus seda vaja on ja ei tilgu, nagu paljud teised libestusained.

Lase või voolata: Miks Boy Butter on teie uus kohustuslik libestusaine!

The Boy Butter Original Formula põhineb kookosõlil ja muutub imeliselt kreemjaks määrdeaineks. See muutub nahaga kokku puutudes selgeks ja kestab sama kaua kui silikoonipõhised variandid. Tundub nii pehme ja kerge, et tagab iga kasutuskorraga täiusliku määrimise. See on söödav, mittetoksiline ja seda saab hõlpsasti veega nahalt ja tekstiilidest eemaldada. Kas massaažiks või igasuguseks anaalseks naudinguks - see Boy Butter on alati õige valik.

Mis on Boy Butter'i juures erilist? Kuigi see on õlipõhine, on see vees lahustuv - seega saab seda hõlpsasti sooja veega maha pesta. Kuid ole ettevaatlik! Boy Butter see ei sobi kokku kondoomidega. Kui soovid harrastada turvalisemat seksi, soovitame Aquameo, veepõhist libestusainet.

Boy Butter lühidalt:

  • 100% taimepõhine ja vegan.
  • Äärmiselt libe, ideaalne fisting.
  • Lihtne puhastada - vees lahustuv vaatamata sellele, et on õlipõhine.
  • Pikaajaline määrdeaine.
  • Nahahoidlikud koostisosad nagu kookosõli ja silikoon.
  • Ei ühildu lateksist kondoomidega.
  • Söödav ja mittetoksiline.
  • Ohutu silikoonist seksimänguasjadele.
  • Sobib igat tüüpi anaalseksiks.
  • Valmistatud USAs kvaliteetsetest, looduslikest koostisosadest.


Kui te Boy Butter spetsiaalselt fistingu jaoks, olge teadlik, et käe korduv kastmine libestuspurgi sisse võib ülejäänud libestusvahendit saastata. Seetõttu eemaldage vajalik kogus Boy Butterenne, kui alustate fisting kasutama hakkate. Alternatiivina purgis pakendamisele pakume ka libestusainet Boy Butter hügieenilisemas pigistuspudelis.

Lisateave:

  • fisting Boy Butter Original Formula
  • Praktilises purgis, millesse saab kogu käe sisse uputada.
  • Saadaval 3 suuruses: Boy Butter Originaal 118 ml / 4 fl.oz, Boy Butter Original 237 ml / 8 fl.oz. ja Boy Butter Original 473 ml / 16 fl.oz.
  • Märkus: Boy Butter ei ühildu lateksist kondoomidega, kuid võib kasutada muudest materjalidest valmistatud kondoomidega.
  • Koostisosad (INCI): Osaliselt hüdrogeenitud taimeõlid, glütseriin, polüsorbaat 60, tokoferüülatsetaat, glütserüülstearaat, fenüültrimetikoon.
  • Kõik Boy Butter Tooted on vastutustundlikult toodetud kõrgeima kvaliteediga, looduslikest ja vegan koostisainetest.
  • Valmistatud USAs.
  • MEO ja Boy Butter on kaks tuntud kaubamärki määrdeainete ja seksuaalse heaolu valdkonnas. Mõlemad ettevõtted pakuvad erinevaid tooteid, sealhulgas õli- ja veepõhiseid määrdeaineid, nagu näiteks Boy Butter ja Aquameo.
  • MEO ja võlgnevad oma maine Boy Butter mitte ainult oma toodete kõrgele kvaliteedile, vaid ka pühendumisele tooteohutusele ja klientide rahulolule. Ettevõtted on teadlikud oma klientide erivajadustest, mis kajastub nende pakutavate toodete mitmekesisuses.
  • Avastage maailma fisting meie kvaliteetse tootevalikuga fisting Määrdeainete ja fisting Kreemidega. MEOs pakume laia tootevalikut, sealhulgas populaarset Boy Butter Original Formula ja spetsiaalselt välja töötatud libestusaine fistinguks. Meie fistingu määrdeaine pakub ideaalset määrdeainet ja on ohutu põnevate fistinguseikluste jaoks. Olenemata sellest, kas otsite usaldusväärset fisting Libestusainet, a fisting Kreemi või fistingu määrdeainet, meil on parimad tooted fistingu nautimiseks. Kogege intensiivset naudingut ja lõõgastust oma fisting-sessiooni ajal meie kvaliteetsete libestusainetega fistinguks fisting. Avastage nüüd meie rusikavõi määrdeaine ja nautige põnevaid ja turvalisi fisting-kogemusi.
  • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Boy Butter Fistingu libestusaine - Original Formula

Boy Butter Fistingu libestusaine - Original Formula

Avastage USA-st pärit fistingu libestusainet: Boy Butter! See fistingu libestusaine on sile nagu sulatatud või, ideaalne iga avause hõlpsaks läbitungimiseks! Selliste koostisosadega nagu kookosõli ja silikoon.. Boy Butter pehmeks, täiesti meeldivaks efektiks. Boy Butter püsib pikalt libedana ja ei muutu kleepuvaks.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: