Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM kaelarihmad

Uudiskiri

Lukustatav nahkkaelarihm - BDSM

Kas otsite lukustatavat nahkkaelarihma? Siis olete tulnud õigesse kohta siin MEOs! Meie BDSM-kaelarihm on polsterdatud, 3D-rõngastega ja seda saab lukustada tabalukuga. See MEO BDSM-kaelarihm on valmistatud kvaliteetsest, taimeparkitud lehmanahast ja valmistatud ülima täpsusega ning on tõeline meistriteos.

Rohkem infot

6643/00

saadaval

    Rohkem infot

    Kas otsite lukustatavat nahkkaelarihma? Siis on MEO teie jaoks õige koht! Meie BDSM-kaelarihm on polsterdatud, 3D-rõngastega ja seda saab lukustada tabalukuga. See MEO BDSM-kaelarihm on valmistatud kvaliteetsest, taimse parkimisega lehmanahast ja valmistatud ülima täpsusega, see on tõeline meistriteos.

    Meie BDSM-kaelarihm on väga hästi polsterdatud ja reguleeritav kaelapiirkonnas, nii et see sobib ideaalselt ja on vajadusel järeleandmatult pingul. Nahkpidav istuvus koos kõrge kandmismugavusega tähendab, et meie krae võib kanda ka tavalise igapäevase riietuse all (nt. turtleneck puslega) päeva jooksul.

    Tipphetk: BDSM-kaelarihma saab vajadusel lukustada tabalukuga. Selleks on meie BDSM-kaelarihm varustatud lukustusmehhanismina lukustatava luku abil. Seda luku saab lukustada tabalukuga, et seda ei saaks avada ega eemaldada. Lukk koosneb liikuvast osast, sangast, ja fikseeritud vastast, mis toimib lukuna. Linnukese sisestatakse selleks ettenähtud avause kaudu ja see lukustab luku, kuni see eemaldatakse.

    See MEO BDSM-kaelarihm on juba peaaegu 20 aastat olnud üks kõige populaarsemaid bondage aksessuaare meeste ja naiste, algajate ja professionaalide seas - ja seda põhjusega. Selle kvaliteet ja käsitöö on ületamatu ning selle mitmekülgsus teeb selle BDSM-kaelarihma kohustuslikuks BDSM-fännidele üle kogu maailma.

    MEO on tuntud oma kogemuste poolest nahktoodete alal! Meie käsitöö annab nahale sooja pinna ja meeldiva tunde. MEO poolt kasutatav taimse pargiga nahk on eriti peeneteraline ja vastupidav. Naha iseloom on säilinud, loomulikud ebatasasused ja armid ei ole kunstlikult varjatud.

    Pehme, polsterdatud siseküljega pakub see nahast BDSM-kaelarihm mitte ainult maksimaalset mugavust, vaid ka maksimaalset vastupidavust. Mitmekordsed õmmeldud detailid ja kolm D-rõngast teevad sellest mitmekülgse aksessuaari igaks bondage-sessiooniks. D-rõngaste külge saab vastavalt vajadusele kinnitada konksud, ketid või bondage-köied. Ühesõnaga, selle BDSM-kaelarihma abil saab kõik fantaasiad teoks teha.

    Kaelarihma luku lukustamiseks saab kasutada kas meie tavalist tabalukku (kaasas) või meie MEOBOND digitaalset ajalukku. MEOBONDi digitaalne ajalukk sobib käe- ja pahkluu käeraudade, BDSM-kaelarihmade, suukorvi ja isegi voorusvööde jaoks ning tagab, et teid vabastatakse alles pärast etteantud aja möödumist (maksimaalselt 100 tundi). Tarne sisaldab siiski ainult tabalukku. MEOBOND ajalukk tuleb eraldi tellida, kuid see on seda väärt, sest see sobib ideaalselt enese sidumise stsenaariumide jaoks.

    Reguleeritav sobivus ning graveeritud MEO logoga pandlad ja neetid muudavad selle kaelarihma mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka esteetiliseks. Iga detail on disainitud ülima hoolikusega, et tagada maksimaalne mugavus. Ja tänu kaasasolevatele nahahooldusjuhistele võite olla kindel, et teie nahast BDSM-kaelarihm püsib alati parimas seisukorras.

    BDSM-kaelarihm on passiivse partneri jaoks kohese kättesaadavuse ja alistumise ülim sümbol. Mida sa siis ootad? Avastage üks parimaid BDSM-kaelarihmasid MEOs juba täna ja kogege naudingu, domineerimise ja allumise põnevat maailma!

    Rohkem üksikasju:

    • Lukustatav nahast BDSM-kaelarihm
    • Unisex, meestele ja naistele
    • 3 D-rõngaga ahelate, bondage-köie või rihma kinnitamiseks.
    • Materjal: ehtne nahk, metall
    • BDSM-kaelarihm on mitmekordselt reguleeritav kaela ümber.
    • Laius: umbes 45 mm, pikkus: umbes 48 cm.
    • Komplektis: BDSM-kaelarihm, sametist hoiukott, nahast hooldamisjuhend, 1 sama võtmega tabalukk koos 2 võtmega.
    • Pakume ka nahast käeraudu ja pahkluu käeraudu, mis sobivad selle kaelarihma juurde.
    • MEO on registreeritud kaubamärk MEO Germany'le, mis on üks maailma juhtivaid BDSM toodete tarnijaid, mida iseloomustab silmapaistev asjatundlikkus kvaliteetsete bondage toodete valmistamisel.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Love my new collar.

    Love my new collar. It's well made, soft and has enough weight to know I'm his boy without being too thick or heavy to move in. The locking buckles and D rings have been put to good use in and out of our house.

      Hindamine 

      unmöglich das Halsband ohne Schlüssel abzunehmen

      Wunderbares Leder, erotischer Ledergeruch, sieht sehr edel aus, prima Spielzeug, hochwertige Verarbeitung und absolut unmöglich das Halsband ohne Schlüssel abzunehmen - wir können den Kauf sehr empfehlen...

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      5 Tage auf Paket gewartet

      5 Tage auf Paket gewartet; okay DHL hat gestreikt, aber das ist keine Ausrede für mich. Dann schickct man es halt mit hermes versand. das halsband ist super, aber 5 tage geht gar nciht.

        Hindamine 

        HIgh German Quality

        Really good quality craftsmanship and a perfect collar for anybody. Highly recommended. It makes the person wearing it, look submissive, and it lets the wearer feel submissive.

          Hindamine 

          Awesome collar

          My wife and I love this collar. Adds a bit more spice and she feels sexy wearing it. The locking tang lets her know who's in charge. It's comfortable and has some stretch so it doesn't choke her. The rings let the imagination run wild with restraint options. Recomend buying small MEO locks to fit it though. Definitely worth the price.

            Hindamine 

            Ich trage es für meinen Master sehr gern

            Das Halsband ist sehr bquem zu tragen. Mann möchte es am liebsten nicht wieder abnehmen. Meistens kann ich es gar nicht abnehmen, wenn mein Master den Schlüssel mitnimmt. Ich trage es sehr gerne für ihn..

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Amazing quality

            I'm extremely happy with this purchase. When I ordered it I wasn't sure what to expect, but it was affordable and arrived in a timely fashion. I will definately be a returning customer! Thank you MEO.

              Hindamine 

              Alles Super

              Super Lederhalsband. Super Qualität. Hatte damit mit meinem Mann richtig viel Spaß. Endlich kann ich ihn an die Leine nehmen. :-D

              • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
              Hindamine 

              This is a great collar

              This is a great collar that feels awesome and locks securely in place. Superb quality as always when MEO is involved. A bit to high for me to wear long time or to sleep in, but I'm getting the low one to use for that!

                Hindamine 

                Lockable collar

                I bought this for my slave along with a leash. I have to say I love walking him around the house and banging him like a cheap whore.

                  Hindamine 

                  Super Qualität

                  Die Qualität ist super und es passt perfekt. Abschließen kann man es auch. Das mitgelieferte Schloss ist auch super. Würde es immer wieder kaufen.

                  • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Lukustatav nahkkaelarihm - BDSM

                  Lukustatav nahkkaelarihm - BDSM

                  Kas otsite lukustatavat nahkkaelarihma? Siis olete tulnud õigesse kohta siin MEOs! Meie BDSM-kaelarihm on polsterdatud, 3D-rõngastega ja seda saab lukustada tabalukuga. See MEO BDSM-kaelarihm on valmistatud kvaliteetsest, taimeparkitud lehmanahast ja valmistatud ülima täpsusega ning on tõeline meistriteos.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Ka teised kliendid ostsid:

                  30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: