Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

HiSmithi kuradi masinad

Uudiskiri

HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 koos kaugjuhtimispuldiga

Järgmise põlvkonna kuradi masinad! Meie HiSmithi seksimasin kasutab läbimurdelist fuck-tehnoloogiat, et tagada sulle päeva lõpus teenitud rahulolu! Seda saab isegi juhtida ükskõik kust maailmas rakenduse kaudu; sõprade või võõraste poolt, just nii nagu sulle meeldib!

Rohkem infot

2919/00

879,90 €


-100,00 €

779,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Järgmise põlvkonna kuradi masinad! Meie HiSmithi seksimasin kasutab läbimurdelist fuck-tehnoloogiat, et tagada sulle päeva lõpus teenitud rahulolu! Seda saab juhtida isegi ülemaailmselt rakenduse kaudu; sõprade või võõraste poolt, just nii nagu sulle meeldib!

     

    Tähtsündmused:

     

    • Võimas keppimismasin kuni 240 löögi minutis.
    • Saab juhtida rakenduse kaudu oma partneri, sõprade või täiesti võõraste poolt!
    • Reguleeritav nurk ja kõrgus individuaalseks naudinguks.
    • Löögisügavust saab reguleerida 3 ja 15 cm vahel
    • Ergonoomiline disain - juhtimine kaugjuhtimispuldi või rakenduse kaudu & lihtne kokkupanek.
    • Tugev konstruktsioon kroomitud terastugedega.

     

    HiSmith Premium Fuck Machine koos puldiga surub halastamatult sinu naudingukanalisse ja pakub sellist intensiivsust, mida sa pole kunagi varem kogenud. Rakenduse abil juhitavana on see keppimasin täielikult teie kontrolli all või kui soovite, siis ka sõprade või täiesti võõraste kontrolli all!

     

    Tänu oma äärmiselt võimsale mootorile saavutab see keppimismasin tõuke kiirused, millest sa seni ainult unistada oskasid. Lihtsalt reguleerige puldil asetsevat valimisnuppu, et seadistada kiirust ja nautida erakordselt sügavat ja tähelepanuväärselt kiimas tungimist. Kui palju sa suudad vastu võtta?

     

    Komplektis on esmaklassiline silikoonist dildo, selles fantastilises seksimasinas on kõik, mida vajate, et kohe alustada. Silikoonist dildo on 15 cm pikkune sissetõmmatav ja avaldab muljet soonelise võlli, punnisevate munade ja väljendunud pärakuga. Dildot saab suurepäraselt sisestada ja see kvaliteetne armastusmasin juhib seda täpselt sinna, kuhu sa seda soovid. Miks mitte kutsuda sõber külla, et vaadata, kuidas sa tõeliselt head sõitu saad?

     

    Kaugjuhtimispult vajab ainult ühte AAA patareid, et anda teile erinevaid võimalusi, kas üksi või koos partneriga. Kaugjuhtimispuldi asemel võid kasutada ka oma nutitelefoni uuenduslikku HiSmithi rakendust, et otsustada, kas sind soovivad rahuldada sõbrad või täiesti võõrad inimesed. Kas poleks see mitte täiesti põnev mõte, et anda end täiesti võõraste kätte ja lasta end ilma igasuguste kui- ja aga-küsimusteta kasutada?

     

    Ergonoomilise disainiga HiSmith Premium Fuck Machine'i on kiire ja lihtne paigaldada ning selle kõrgust saab reguleerida nii, et see rahuldaks teid individuaalselt. Samuti on see reguleeritav mitme nurga all ja tõuke sügavust saab varieerida 3 cm ja 15 cm vahel, sõltuvalt sellest, kuidas te ennast parasjagu tunnete. Geniaalne disain tähendab ka seda, et saate seda esmaklassilist keppimismasinat nautida erinevates asendites, näiteks koera moodi, voodis, misjonäris või seistes - võimalused on tõesti lõputud. HiSmith Premium seksimasin on hämmastavalt vaikne, kuid me ei saa lubada, et ka sina oled seda, kui keppimisfest algab ja sa karjud ja virutad naudingutest.

     

    Tugev konstruktsioon on valmistatud kroomitud terasest trellidest, mis muudab keppimismasina vastupidavaks ja täiuslikuks neile, kes soovivad seksi ajal kõvemini minna!

     

    Ärge unustage tellida meie iminaplikaadapterit või Vac-U-Lock adapterit, et saaksite masinale kinnitada kõik oma lemmikdildod või pepupistikud.

     

    Ja nüüd, kõige sõbralikumal viisil: GET FUCKED!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
    • Nutitelefoniga juhitav rakenduse kaudu
    • Toote mõõtmed: 46,8 x 26 x 44,9 cm
    • Toote kaal 11,15 kg
    • Toiteallikas: Vooluühendus: Võrguühendus
    • Kaugjuhtimispult
    • Komplektis on: Keppimismasin, 1 x kiiruse reguleerimine, 1 x kaugjuhtimispult, 1 silikoonist dildo lisatarvik
    • Materjal: Keppimismasin: kroomitud roostevaba teras, plastik, alumiinium. Dildo: 100% meditsiiniline esmaklassiline silikoon.

     

     

    HiSmithi keppimismasinad koos rakenduse juhtimisega

    Kuidas uus Hismith Smart App töötab?

    Android-seadmete puhul minge Google Play Store'i. IOS-seadmete puhul avage Apple Store. Kui olete App Store'i avanud, otsige Hismith ja laadige alla sobiv Hismith Smart App. Rakenduse saab installida erinevates keeltes, näiteks inglise, hollandi, saksa, prantsuse, hiina ja jaapani keeles. Soovitame valida ingliskeelse seadistuse, sest rakendus on spetsiaalselt mõeldud kasutamiseks inglise keeles: Nii töötab see võimalikult sujuvalt. Lisaks on rakenduse interaktiivne platvorm, kus kasutajad saavad oma kogemusi jagada, samuti valdavalt ingliskeelne - seega on see keel parim keel, milles saate võrgustikku luua. Kuid saate ka hõlpsasti keelte vahel vahetada, muutes rakenduse keeleseadistusi.

    Lõputu lõbu

    Rakendus pakub mitmesuguseid funktsioone ja funktsioone. Näiteks on teil alati ülevaade 8 sagedusest ja iga päev lisandub uusi variante. Rakendus on ka ainus võimalus valida oma sagedusi ja kiirusi. Lisaks saate rakendust kasutada masina kaugjuhtimiseks ja isegi anda juhtimise üle teisele inimesele, kes asub täiesti teises kohas maailmas, ning lasta tal masinat juhtida. See tähendab, et isegi kui teie ja teie seksuaalpartner olete teineteisest kaugel, saate rakenduse kaudu ikkagi tunda end tihedalt ühenduses. Ja kui tunnete end eriti "seikluslikuna", võite isegi lasta võõral inimesel oma naudingu ja rahulduse üle kontrolli teostada spetsiaalse rakenduse platvormil.....

    Valige oma nauding

    Hismithi nutirakenduse abil saate ise määrata oma tõuke sagedused ja kiirused ning salvestada oma lemmikseaded tulevikuks. Saate uurida ka teiste kasutajate loodud programme (ja nad saavad kasutada teie programme) - see annab teile lõputu mitmekesisuse seksimisel oma keppimismasinaga! Hismithi kogukonnaplatvormi kasutajad saavad ka üksteisele virtuaalselt "meeldida", vestelda, jagada oma loodud programme ja palju muud.

    Hismith® Smart Appi eelised

    • Seks! Teie, teie partneri või võõrastega! Igal ajal ja igal pool!
    • Kontrollige HiSmithi keppimismasinat kõikjal maailmas
    • Valige ise oma kiirused
    • Loo oma programmid ja sagedused
    • Otsene juhtimine: kiiruse suurendamiseks/vähendamiseks pühkige ekraanil üles ja alla
    • Laske oma partneril, armukesel või võõral inimesel oma naudingut kontrollida Hismith Smart Appi abil
    • Saage inspiratsiooni teistelt kasutajatelt ning jagage oma näpunäiteid ja nippe

     

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Stößt richtig geil zu

    Es ist ein Genuss von der Maschine ordentlich durchgenommen zu werden, allerdings ist der mitgelieferte Dildo für mich etwas zu klein, man muss schon sehr aufpassen das er nicht ständig rausflutscht, habe mir daher noch zwei größere bei MEO nachbestellt die bleiben nun auch bei höherer Geschwindigkeit drin. Wenn man mit niedrigerer Geschwindigkeit arbeitet kann man sich auch schon mal ne Stunde am Stück verwöhnen lassen ohne dass der Motor zu heiß wird. Ich würde dieses Gerät jederzeit nochmal kaufen und kann es nur wärmstens empfehlen!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Ich bin glücklich

    Es gibt einfach nichts zu sagen, als: schon die Paketannahme weckte Hoffnung. Das Gewicht. Unglaublich. Alles ist massiv, kein Billigteil, sehr wohl ist eine Betriebsanleitung dabei, in Englisch UND gutem Deutsch. Ich bin Novize, aber diese Maschine wird mich zur Fickstute machen. Huuuuuuiiiii :)

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Sehr gut und solide

    Robuste, saubere Verarbeitung. Ich bin zwar kein Sexmaschinen-Ingenieur aber alles scheint sehr gut und solide verarbeitet zu sein. Einstellen der Hublänge und Winkel selbsterklärend und schnell zu bewerkstelligen. Kliclocksystem ist ebenfalls super. Bei der Hublänge habe ich 12 cm gemessen. Ich habe mir einige andere Geräte angeschaut und bei vielen ist mir aufgefallen das die Hublange im Vergleich meist bei der Hälfte oder weniger liegt. Der mitgelieferte Dildo ist etwas weicher als ich dachte und hat eine sehr gute Qualität. Natürlich 5 Sterne von mir!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 koos kaugjuhtimispuldiga

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 koos kaugjuhtimispuldiga

    Järgmise põlvkonna kuradi masinad! Meie HiSmithi seksimasin kasutab läbimurdelist fuck-tehnoloogiat, et tagada sulle päeva lõpus teenitud rahulolu! Seda saab isegi juhtida ükskõik kust maailmas rakenduse kaudu; sõprade või võõraste poolt, just nii nagu sulle meeldib!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    27 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: