Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sugu slings ja armastus kiiged

Uudiskiri

BDSM armastuskiik - Sex Swing Multi Vario - kuni 150 kg - kuni 150 kg

Alati vaheldusrikkus, alati uued asendid seksi ajal, alati kiimas! MEO vabalt rippuv BDSM-armastuskiik loob parimad tingimused, et jõuda piiranguteta kõikide kuumade kohtadeni ja avausteni. Kas sa pole alati tahtnud proovida ja nautida ebatavalisi asendeid?

Rohkem infot

2905/00

249,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Alati vaheldusrikkus, alati uued asendid seksi ajal, alati kiimas! MEO vabalt rippuv BDSM-armastuskiik loob parimad tingimused, et jõuda piiranguteta kõikide kuumade kohtadeni ja avausteni.

     

    MEO ® armastuskiik avab seksuaalse naudingu ja ekstaasi uued, seninägematud mõõtmed! Kas te pole alati tahtnud proovida ja nautida ebatavalisi asendeid?



    Millised asendid on armastuskiigega võimalikud?

     

    On lugematul hulgal asendeid ja variatsioone, mida saab harjutada. Kasutage oma kujutlusvõimet ja mängige veidi võimalustega. Siis ei saa armastuskiikumine kunagi igavaks ja on lausa sõltuvust tekitav.

     

    Klassikaline idee on, et passiivne partner istub armastuskiiges ja aktiivne partner seisab ees ja asub asja juurde. Loomulikult toimib kogu asi ka tagantpoolt, suuliselt või anaalselt. Kamasutra praktikaid saab proovida ka armastuskiiges.

     

    Kas teadsid, et meie armastuskiike saab kasutada ka üksi?

     

    Kui teie partner ei ole saadaval, aitab armastuskiik ka masturbeerimisel. See annab teile hõljumise tunde ja see soodustab orgasmi. Eriti huvitav on meie keppimismasina kasutamine koos armastuskiigega.

     

    Kas teadsite, et armastuskiigel on palju eeliseid?

     

    Näiteks, kui te seksite armastuskiiges, puudutab teid ainult üks asi - teie partner. Tundub, nagu hõljuksite ruumis ja tunnete ainult oma partnerit. See mõjub meelemärkide äravõtmise efektina ning suurendab tundmuste ja naudingute intensiivsust.

     

    Kõige olulisem asi lühidalt:

     

    • Passiivne partner lamab täiesti mugavalt, sest armastuskiik on reguleeritav ja aasad on pehmendusega. Kaaluta ja erakordne seksikogemus, ilma et ükski kehaosa oleks kinni, magama jääks või nõuaks akrobaatilisi oskusi.
    • Meie armastuskiik võib teie ja teie partneri seksuaalelu tohutult rikastada. Kogete loomingulist, kaaluta naudingut ja saate proovida paljusid asju, mis muidu ei oleks võimalikud. Rääkimata võimalusest tungida äärmiselt sügavalt kõikides asendites anaalselt, suu kaudu või vaginaalselt.
    • Võite kasutada armastuskiike klassikalisel viisil või lisada need BDSM-i, rollimängu või eelmängu. Teie fantaasial ei ole piire, kui kiik on turvaline ja kergesti kättesaadav.
    • Kui soovite osta armastuskiike, siis ei saa valesti minna meie armastuskiigega. Nagu nimi "multi vario" ütleb, on võimalik arvukalt asendeid. Teie kujutlusvõimele ei ole siin mingeid piiranguid.
    • Meie armastuskiik on istuv-rippuv armastuskiik, mis on valmistatud peamiselt polüestrist ja nailonist. Sellel armastuskiigel on hästi polsterdatud rihmad, nii et saate kiigel väga mugavalt istuda või lamada.
    • Kõik aasad on väga kergesti reguleeritavad ja tagavad seega probleemivaba kõrguse reguleerimise.

     

    Eriti pehmete ja laiade rihmade toel saavad mõlemad või üks partneritest kiikuda erootilise iha kõrgeimatesse sfääridesse ilma igasuguse füüsilise pingutuseta. SINA või MEIE võib lamada või istuda MEIE ees ja MEIE peal. SELLINE võib lamada ja istuda all või kiigutada Teda / Teda väljastpoolt - teie seksifantaasial ei ole piire! Isegi ratsutamine pika, suure dildoga muutub hingematvaks naudinguks.

     

    Kõikide aasade lihtne reguleeritavus ja seljarihm tagavad mugava asendi ka kõige julgemates asendites. Komplektis on spetsiaalne vedru ja kasutusjuhend, samuti positsioonisoovitused, mis annavad hea ülevaate tohutust variatsioonivalikust.

     

    Kuidas puhastada armastuskiike?

     

    Soovitame teatavat põhihooldust, et hoida oma armastuskiik võimalikult kaua tippkvaliteedis. Aeg-ajalt on soovitatav kasutada ka desinfitseerimisvahendit, näiteks meie VERYCLEAN sprei. See peaks olema iseenesestmõistetav, eriti partnerite vahetamisel.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Laiade, kergesti reguleeritavate rihmadega armastuskiik.
    • Komplektis spetsiaalse vedruga.
    • Sisaldab kasutusjuhendit ja asendi soovitusi.
    • Parim kvaliteet üle 25 aasta
    • Arvukad positsioneerimisvõimalused
    • Pehmed ja laiad rihmad
    • Suletud teraskett
    • Maksimaalne ohutus ja kvaliteet
    • Võib kanda kuni 150 kg
    • 5-aastane garantii
    • Valmistatud Saksamaal!
    • Näidatud slingi raam ei kuulu tarnekomplekti, vaid on saadaval eraldi.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Qualität top

    Wer Qualität sucht wird hier fündig. Man bekommt durch die Liebesschaukel die Chance, seinem Lustgefühl einen neuen Kick zu verabreichen. Es ist ein ungewohntes, aber aufregend neues Gefühl, Man kann so viele Positionen ausprobieren. Kurzum kann man seiner Lust freien Lauf lassen und gemeinsam mit Spaß kreativ werden. Der Preis ist hinsichtlich des Designs, dem mitgelieferten Montagematerial und der Belastbarkeit wirklich in Ordnung. Da Lohnt es sich im Vergleich zu billigen Produkten mal etwas zu investieren. Jetzt wo ich die Schaukel getestet habe und weiß wie schön und bequem es im Hängen sein kann, möchte ich sie auch nicht mehr missen. Es war gerade die ersten Male ein spannendes und interessantes unterfangen. Also für alle die gerne etwas Neues ausprobieren möchten, ist das genau das richtige, denn beide Partner kommen ganz auf ihre Kosten.

      Hindamine 

      You won't believe what you can do with this swing!

      You won't believe what you can do with this swing! Enjoy totally new dimensions of play – the BDSM Swing makes countless positions possible. slighty adjustable straps. Comes with a special spring. Max. load 150 kg. User manual and tips for positions included.
      Made in Germany…

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Made in Germany

      Very well made, strong harness, straps are sturdy, the hardware very easy to install

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      The MEO sex swing takes sex to the next level.

      The MEO sex swing takes sex to the next level. It's hard to explain how great it feels, it must be experienced. It's definitely a purchase you won't regret.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Macht Spass

      Zu empfehlen für jeden der etwas Neues ausprobieren möchte und dabei Wert legt auf Komfort und Qualität. Macht Spass

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Grenzenloses Vergnügen nicht nur bei BDSM

      Mit dieser BDSM Liebeschaukel sind der Fantasie keine Grenzen gesetzt. Habe damit ungeahnte Höhepunkte und unvergessliche Momente mit meinem Liebsten erlebt. Die Liebesschaukel besteht aus breiten, verstellbaren Gurten und besitzt eine Belastbarkeit von bis zu 150kg. Zur richtigen Montage wird dir natürlich eine Gebrauchsanleitung mitgeliefert, welche zusätzlich zur Verpackung einige interessante Stellungsvorschläge besitzt. Lass dich inspirieren oder lass deiner Fantasie beim Bondage freien Lauf. Einer erotischen, abenteuerlichen Nacht steht dir und deinem Liebesten mit dieser tollem Liebesschaukel nichts mehr im Wege.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      BDSM armastuskiik - Sex Swing Multi Vario - kuni 150 kg - kuni 150 kg

      BDSM armastuskiik - Sex Swing Multi Vario - kuni 150 kg - kuni 150 kg

      Alati vaheldusrikkus, alati uued asendid seksi ajal, alati kiimas! MEO vabalt rippuv BDSM-armastuskiik loob parimad tingimused, et jõuda piiranguteta kõikide kuumade kohtadeni ja avausteni. Kas sa pole alati tahtnud proovida ja nautida ebatavalisi asendeid?

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: