Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Mystim - Elektrostimulatsioon

Uudiskiri

SLIM FINN E-Stim peenise laiendaja Mystim

Sa hakkad virisema ja karjuma naudingust, kui sisestad meie SLIM FINN E-Stim dialaatori oma uretra sisse ja seejärel lülitad selle sisse. Elektroseks võib olla nii imeline ....

Rohkem infot

2039/00

89,90 €


-10,00 €

79,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Oma õhukese korpusega toob Urethral Dilator kogu elektrostimulatsiooni tundmuste valiku põnevalt ebatavalistesse kohtadesse. Selle õrnalt ümarad otsad ja sujuvalt sujuv üleminek pooluste vahel ei anna sellele mitte ainult elegantset välimust, vaid muudavad ka uretra sissejuhatamise kerge harjutamisega (ja VERYDEEP libestiga) vaevata.

    E-Stim & Electrosex - E-stim Penis

    See kompaktne Mystim E-stim dilataator isoleerub juba mõne sentimeetri pärast kahe pooluse vahel. Kahe pooluse aktiveerimiseks on vaja vaid stimulatsioonivoolu seadet. Elektriline stimulatsioon algab kohe. Stimulatsioonivool juba venitamise ajal kipitab, kipitab või pulseerib. Väljutus uretrosse on veelgi intensiivsem, kui soojendate Slim Finni enne kasutamist soojendusel või jahutate seda külmkapis.

    Intensiivsus, hinnanguline peenis

    Kui soovite, kestab kihisev, nauditav nauding tundide kaupa. Saate stimuleerimist varieerida ja intensiivistada, et teid kiiresti sensatsioonilise kliimaksini viia. Või nii, et saate end vaid sekunditeks orgasmi eest säästa. Kõik vastavalt teie eelistustele - ja teie stimulatsioonivoolu seadistusele.

    Puhastamine

    Puhastamiseks kasuta lihtsalt vett ja meie pihustit VERYCLEAN. Kui see on täiesti kuivanud, on see valmis järgmiseks suureks tööks.

    Töötlemine

    Slim Finn on valmistatud kvaliteetsest, hügieenilisest meditsiinilisest alumiiniumist ja hoolikalt käsitsi lihvitud sileda viimistlusega.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Õhuke, sile dilataator peenise intensiivseks e-stimulatsiooniks
    • 6 mm õhukest laiendajat on lihtne uretrile sisestada
    • Elegantne välimus tänu õrnalt ümardatud otsadele
    • Valmistatud meditsiinilise kvaliteediga alumiiniumist ja hoolikalt käsitsi siledaks poleeritud
    • Saab enne kasutamist soojendada küttekehal või jahutada külmkapis

     

    Tehnilised andmed:

     

    • E-Stim Dilator, Estim Penis
    • Pikkus 15 cm
    • Läbimõõt 6 mm
    • Kaal 15 g
    • Värv: hõbedane
    • Valmistatud käsitsi poleeritud meditsiinilisest alumiiniumist
    • Stimulatsioonivooluseade vajalik

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Mit starken Impulsen zum Höhepunkt

    Der Slim Finn ist der dünnste Dialator aus der Mystims Dilatoren-Kollektion und besitzt eine besonders glatte Oberfläche mit sorgsam abgerundeter Spitze, die ein angenehm einfaches Einführen in die Harnröhre gewährleistet.

    Schließe den Slim Finn an Ihr Reizstromgerät an und genieße Sie eine außergewöhnlich intensive Stimulation. Je nach Lust und Laune kannst Du Dich mit leichtem Kribbeln angenehm verwöhnen lassen, oder Du schaltest einen Gang höher und lässt Dich von starken Impulsen schnell zum Höhepunkt bringen.

    • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Wonderful feelings

    Once you get it inserted and hooked up to the mystim electro unit it feels FREAKING FANTASTIC! I had no problem with feeling it working in my cock I just ran through the different levels and lay back and let it do its thing.

      Kirjutage oma ülevaade

      SLIM FINN E-Stim peenise laiendaja Mystim

      SLIM FINN E-Stim peenise laiendaja Mystim

      Sa hakkad virisema ja karjuma naudingust, kui sisestad meie SLIM FINN E-Stim dialaatori oma uretra sisse ja seejärel lülitad selle sisse. Elektroseks võib olla nii imeline ....

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: