Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Nibuklambrid

Uudiskiri

THUMBS'UP Dr. Sado nibuklamber

Tere tulemast Dr. Sado maailma, kus piirid ületatakse ja intensiivsus määratletakse uuesti. Me tutvustame teile THUMBS'UP Dr Sado nibuklamber - ülim BDSM aksessuaar, mis ühendab imelisel viisil nibude stimuleerimise ja bondage'i.

Rohkem infot

3483/00

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Tere tulemast Dr. Sado maailma, kus piirid ületatakse ja intensiivsus määratletakse uuesti. Me esitleme teile THUMBS'UP Dr Sado nibuklamber - ülim BDSM aksessuaar, mis ühendab imelisel viisil nibude stimuleerimise ja bondage'i.

     

    THUMBS'UP Nibuklamber Dr Sado poolt - Avasta nibude stimuleerimise uus mõõde!

     

    The THUMBS'UP Nibuklamber Dr Sadolt on midagi enamat kui tavaline nibuklamber. See on tõeline revolutsioon domineerimise ja alistumise koosmõjul. Tänu intensiivsele nibude stimuleerimisele ja keerulisele pöidlakinnitusele on teie järgmine BDSM-sessioon veelgi intensiivsem ja põnevam. Kujutage ette, et teie partneri käed on seotud otse tema tundlike nibude külge. Iga liigutust karistatakse kohe intensiivse tõmbamise ja pigistamisega. See ainulaadne omadus intensiivistab alistumise tunnet ja annab domineerivale partnerile täieliku kontrolli, samal ajal kui alluv partner jääb magusasse piinasse. THUMBS'UP Nibuklamber on parim aksessuaar kõigile, kes soovivad oma piire ületada ja kogeda uut stimuleerimise mõõdet. Nibuklambri saladus THUMBS'UP ei seisne mitte ainult selle kahes funktsioonis, vaid ka selle kvaliteetses valmistamises. Parimast roostevabast terasest valmistatud nibuklamber lubab kauakestvat kvaliteeti ja intensiivset tunnet nibudel. Selle kaal intensiivistab seda tunnet ja muudab iga puudutuse ja liigutuse veelgi intensiivsemaks. Nibuklamber THUMBS'UP on seega midagi enamat kui lihtsalt BDSM-vahend - see on lubadus unustamatutest hetkedest ja absoluutne kohustuslik ese kõigile, kes otsivad nibude stimuleerimisel midagi erilist.

    THUMBS'UP nibuklamber Dr Sado'lt - vallandage oma kõige raskemad fantaasiad "nibumängu" ajal!

    Kas otsite ülimat kick'i? Midagi, mis ei paku mitte ainult erutust, vaid ka intensiivset stimulatsiooni? Siis võib Dr. Sadol olla sinu jaoks ideaalne lahendus.

    • Unustamatu tunne: Kui tavapärasest nibude stimuleerimisest enam ei piisa, on Dr Sado ideaalne lahendus THUMBS'UPuuenduslik kombinatsioon pöidlakinnitusest ja nibuklambrist, on just see, mis teile sobib. Dr Sado töökodades tehtud täpne käsitöö loob klambri, mis on piisavalt tugev, et siduda pöidla ja nibu kokku, kuid samas piisavalt mugav, et kasutada seda pikka aega.


    • Miks mehed ja naised armastavad seda nibuklambrit: Kaaluga THUMBS'UP Nibuklambri kaal - umbes 110 grammi - tõmbab intensiivselt nibusid ja intensiivistab tundmusi. Iga hingetõmme, iga liigutus on intensiivsemalt tunda. Ja nende jaoks, kes tahavad minna sammu võrra kaugemale, on THUMBS'U nibuklamber varustatud aasaga raskuste, kettide või köite kinnitamiseks.

    • Kohandatav: olgu te BDSM-professionaal või algaja, nibuklamber THUMBS'UP kohandub vastavalt teie vajadustele. Tänu reguleeritavale disainile saate nibule avaldatavat survet reguleerida täpselt nii, nagu soovite.

    • Muljetavaldavad omadused: Pöidlaklambrid sobivad enamikule pöidla suurustele (18-22 mm läbimõõt või 14-18 mm kõrgus). Olenemata sellest, kas teil on suured või väikesed pöidlad, on THUMBS'UP Dr Sado nibuklambrid pakuvad kogemust, mida igaüks saab nautida.

     

    Olenemata sellest, kas olete nibude stimuleerimise algaja või kogenud tundja, MEO BDSM Shopist leiate täiusliku valiku nibuklambreid unustamatute naudingu hetkede jaoks. Meie tooted on hoolikalt valitud ja kõrgeima kvaliteediga, et pakkuda teile parimat võimalikku kogemust. Valige meie laiast valikust ja leidke oma individuaalsetele eelistustele sobivad nibuklambrid.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • THUMBS'UP Dr. Sado nibuklambrid
    • Nibuklambrid: Sobivad enamikule pöidla suurustele, mille läbimõõt on 18-22 mm või kõrgus 14-18 mm.
    • Nibuklamber: avaus 33 mm, kogupikkus 55 mm.
    • Kaal: 110 g ühe nibuklambri kohta.
    • Materjal: Kvaliteetne roostevaba teras.
    • Unisex, sobib naistele ja meestele.
    • Eriomadus: Võib kasutada lisakettide, raskuste või köite kinnitamiseks.
    • Tarnekogus: 1 tk
    • Tere tulemast MEO BDSM Shopi, veebipoodi kõigele, mis on seotud nibude stimuleerimisega. Sukeldu sensuaalsesse maailma, mis on täis iha ja pühendumist, kus sinu kõige salajasemad fantaasiad saavad teoks. Meie mitmekesine valik kvaliteetseid nibuklambreid, nibuimureid ja palju muud pakub teile võimalust kogeda ülimat naudingut. Meie nibuklambrid on intensiivse stimulatsiooni armastajatele kohustuslikuks abiks. Alates õrnadest nibuklambritest algajatele kuni reguleeritavate või kaaluga nibuklambriteni kogenud nautlejatele, pakume laia valikut, mis vastab teie vajadustele. Avastage erinevaid materjale, nagu luksuslik roostevaba teras, võrgutav nahk või hüpoallergeenne silikoon, ja leidke endale sobivad nibuklambrid.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sind echt top

    Die Nippelklemmen sind mega gut verarbeitet und lassen sich gut anpassen. Benutze sie echt gerne.

      Hindamine 

      Wunderbar pevers

      Genau solche Produkte liebe ich! Außergewöhnliche BDSM-Toys, top vearbeitet und sorgen immer für eine Überraschung bei meinem Sub!

        Kirjutage oma ülevaade

        THUMBS'UP Dr. Sado nibuklamber

        THUMBS'UP Dr. Sado nibuklamber

        Tere tulemast Dr. Sado maailma, kus piirid ületatakse ja intensiivsus määratletakse uuesti. Me tutvustame teile THUMBS'UP Dr Sado nibuklamber - ülim BDSM aksessuaar, mis ühendab imelisel viisil nibude stimuleerimise ja bondage'i.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: