Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad vibratsiooniga

Uudiskiri

Satisfyer Epic Duo - App Cock Ring

Vau! See riistarõngas ühildub kõigi Android või Apple nutitelefonide, tahvelarvutite ja Apple Watch'iga! Epic Duo Cock Ringi saab ühendada Satisfyer Connect rakendusega. See annab sulle täieliku kontrolli kukerõnga võimsa mootori üle ja sa saad kohandada oma naudingut või lasta oma partneril kontrollida oma naudingut ja peenist eemalt

Rohkem infot

3084/00

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Vau! See riistarõngas ühildub kõigi Android või Apple nutitelefonide, tahvelarvutite ja Apple Watch'iga! Epic Duo Cock Ring on Bluetooth-ühendusega ja ühendub auhinnatud rakendusega Satisfyer Connect. See annab teile täieliku kontrolli kukerõnga võimsa mootori üle ja võimaldab teil oma naudingut isikupärastada või lasta oma partneril oma naudingut ja peenist eemalt kontrollida

     

    Kuidas kasutada Satisfyer Epic Duo't?

     

    Kõrgtehnoloogilist kullirõngast kantakse peenise ja munandite ümber, nagu ka teisi kullirõngaid. Laiendatud kuju avaldab täiendavat stimuleerivat survet teie erogeensetele tsoonidele, mis asuvad munandite ja päraku vahel! Teid stimuleeritakse äärmiselt tugevalt iga liigutusega, igal sammul. Silikoonist riistrõngas sobib tihedalt teie peenise ümber, samal ajal kui munad on ümbritsetud veidi suurema munandirõngaga. Nii tekitab Satisfyer Epic Duo App Cock Ring põneva vereloomeefekti, mis tagab intensiivsemad tunded ja parandab teie vastupidavust seksi ajal.

     

    Kas soovite Satisfyer Epic Duo't kasutada masturbeerimise ajal ja muuta see eriti põnevaks? Kutsuge rakenduse abil võõrast või oma partnerit ja andke neile kontroll oma erektsiooni ja naudingu üle. Ei ole oluline, kus teie partner on, mistõttu Satisfyer Epic Duo on ideaalne seksimänguasju igasuguste kaugel asuvate suhete jaoks.

     

    Mis on Satisfyer Epic Duo juures nii erilist?

     

    Satisfyer Epic Duo toodab meeletuid impulsse ja vibratsioone nagu EI OLE ükski teine riistarõngas, mida me kunagi varem näinud oleme! Seda on lihtne kasutada tänu küljel asuvale One Touch nupule või rakenduse kaudu. Lisaks on peenise- ja munandirõngas valmistatud meditsiinilisest silikoonist, mis muudab selle eriti kehasõbralikuks ja hügieeniliseks. Veekindel (IPX7), riistarõngas ei pelga märja kasutamise eest ja on hea meelega teiega kaasas ka duši all või vannis. Muide, Satisfyer Epic Duo on kasulik ka teie partnerile, sest vibreeriv kukerõngas oma mahuka kuju ja mitmekesiste vibratsiooniprogrammidega hellitab teie partnerit seksi ajal igakülgselt. Kui Satisfyer Duo toide saab otsa, saab seda kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil kiiresti laadida.

     

    Kuidas puhastada Satisfyer Epic Duo?

     

    Puhastage Satisfyer Epic Duo lihtsalt veidi sooja vee ja seebiga. Kui eelistate eriti põhjalikku puhastamist, soovitame meie pihustust VERYCLEAN.

     

    Mida pean Satisfyer Epic Duo kasutamisel silmas pidama?

     

    Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, näiteks Aquameo. Silikoonipõhised määrdeained võivad kahjustada kvaliteetset pinda.

     

    Lisateave:

     

    • Rakenduse kaudu juhitav vibreeriv peenisrõngas
    • Ülitugev sügav vibratsioon
    • 12 vibratsiooniprogrammi
    • 15-aastane garantii
    • Whisper-režiim
    • Magnetiline USB laadimiskaabel kaasas
    • Kaal: 58 g
    • Pikkus 11 cm, laius 4,5 cm, peenise rõnga läbimõõt 3 cm (paindlik).
    • Materjal: kehaohutu silikoon, ABS
    • Veekindel

     

    Sensatsioonilised funktsioonid fantastilises rakenduses:

     

    100% andmeturve

     

    Rakendus vastab kõigile Saksamaa rangetele andmekaitsele esitatavatele nõuetele. Veelgi enam, registreerimine ei ole vajalik! Satisfyer Connect ei kogu mingeid andmeid ega kasutuskäitumist. Teie andmed on seega alati 100% turvalised.

     

    Kaugjuhtimine

     

    Kasutage oma mobiiltelefoni või Apple Watchi Bluetooth'i või interneti kaudu kõigi oma Satisfyerite või teiste Satisfyerite kaugjuhtimiseks (muidugi ainult ja ainult juhul, kui mõlemad pooled seda soovivad). Või kontrollige teiste kasutajate Satisfyerit otseülekandes videovestlustes!

     

    Vibratsiooni disainer

     

    Kujundage oma vibratsioonid ja jagage neid teiste kasutajatega üle maailma.

     

    Ambient Vibration

     

    Muutke ümbritsevad helid oma mobiiltelefoni mikrofoni abil vibratsiooniks.

     

    Playlist Vibration

     

    Kogege vibratsioone oma Spotify või muude voogedastusteenuste esitusloendi rütmis.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Parfait

    La taille est parfaite, ne serre pas et se porte confortablement. Pour ce qui est de madame, elle est aussi très contente de pouvoir ressentir de nouvelle sensation grâce à ce sextoy.

      Hindamine 

      Efficace

      Oggetto molto efficace piacere raggiunto in poco tempo

        Hindamine 

        Erst skeptisch aber jetzt begeistert

        Habe den Satisfyer Epic Duo App Cockring meinem Freund geschenkt. Er war anfangs etwas skeptisch, aber die Neugierde hat gesiegt. Der Satisfyer Epic Duo tut was er verspricht und verschafft zuverlässig tolle und intensive Höhepunkte. Nun ist er sein neuer, netter Begleiter wenn er auf Geschäftsreise ist und ich den Cockring von zuhause über die App steuere.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Eine herrlich neue Erfahrung für mich!

        Geiler Cock Ring mit Fernsteuerung über das Iphone. Kann man vieles mit machen und ausprobieren. Wir hatten damit beide sehr viel Spaß und haben weitere Ideen entwicklet, was man noch so tun kann... :-)

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Great product

        Having tried several different products in the past and being disappointed I decided to buy this ......... All I can say is WOW orgasm without any touching fantastic would thoroughly recommend

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Satisfyer Epic Duo - App Cock Ring

        Satisfyer Epic Duo - App Cock Ring

        Vau! See riistarõngas ühildub kõigi Android või Apple nutitelefonide, tahvelarvutite ja Apple Watch'iga! Epic Duo Cock Ringi saab ühendada Satisfyer Connect rakendusega. See annab sulle täieliku kontrolli kukerõnga võimsa mootori üle ja sa saad kohandada oma naudingut või lasta oma partneril kontrollida oma naudingut ja peenist eemalt

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        15 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: