Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Metallist peenise rõngas - STEALTH

Nii lihtne ja ometi nii uskumatult hea. Meie moodne peenise rõngas ei taga mitte ainult paksu ja kõva peenise, vaid ka erootilise, puusa varjatud välimuse.

Rohkem infot

39,90 €


-65%

13,97 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Nii lihtne ja ometi nii uskumatult hea. Meie moodne peenisrõngas ei taga mitte ainult paksu ja kõva peenise, vaid ka erootilise, puusa varjatud välimuse.

    Minimalistlik disain ja must anodeeritud pind rõhutavad väärikat välimust ajatu disainiga!

    Valmistatud kergest, eriti vastupidavast alumiiniumist, on valida kolme erineva suuruse vahel: 45 mm, 50 ja 55 mm siseläbimõõduga.

    Info:

    Anodeerimine on pinnatehnoloogia meetod alumiiniumile kaitsva kihi loomiseks. See loob vahvli-õhukese kihi, mis kaitseb sügavamaid kihte korrosiooni eest, kui selles kihis ei ole näiteks mehaanilistest vigastustest tingitud lünki.

    Meie Cock Ringiga saate oma elu kõige kõvema erektsiooni!

    Penis on kõva nagu teras ja vastupidav nagu olümpiamaratonijooksja. MEO®'s Cock Ring annab teile loomulikult tohutu stabiilsuse ja rohkem rõõmu seksi ajal.

    Cock Ring, kui see on tihedalt ümber peenise ja munandite paigaldatud, ei tee teie peenist mitte ainult suuremaks ja kõvemaks, vaid ka pikemaks ja intensiivsemaks orgasmiks.

    MEO®'s Cock Ring stagneerib vere õõnsuskehas, takistades selle voolamist peenisest välja veenide kaudu. Teil on hetkega kivikindel ja pungilolev erektsioon.

    Milline suurus on mulle ideaalne ja kui kaua ma võin kullirõngast kanda?

    Kukkurõngast või kuklarõngast tuleks kanda ainult nii kaua, kui see tundub mugav. Allpool leiate allalaaditavad juhised, mis selgitavad, kuidas panna kullirõngast ja annavad üksikasjalikku nõu õige suuruse valimiseks. Need juhised on lisatud igale kukerõngale või neid saab küsida telefoni teel MEO® Versandhandelilt. Üldiselt peaks kulli- või peenisrõngas avaldama survet, mida tajutakse meeldivana, kuid ei tohiks olla ka liiga pingul. Meie kogemuste põhjal, mis on saadud postimüügist, sobib 45 mm läbimõõt normaalse suurusega peenisele (kui kukerõngast kantakse peenise ja munandite ümber). Märkus: Väike Aquameo libestusaine muudab paigaldamise lihtsamaks.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Nothing can beat this cock ring

    Nothing can beat this cock ring for its beautiful finish and workmanship. The inside surface has a slight radius so there are no sharp 90 degree edges to cut off circulation. You won't find a more beautiful piece than this one.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    I'm impressed

    This is my second ring, and I have to say I'm impressed! I love the weight, really lets you know it's there. The surface is silky smooth, with no seams. It looks and feels great! I enjoy the feel so much, I wear it everywhere. As far as performance/enhancement, I haven't been this hard since my teenage years. Make sure to get the right size!!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Metallist peenise rõngas - STEALTH

    Metallist peenise rõngas - STEALTH

    Nii lihtne ja ometi nii uskumatult hea. Meie moodne peenise rõngas ei taga mitte ainult paksu ja kõva peenise, vaid ka erootilise, puusa varjatud välimuse.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: