Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Real Ass Play

Uudiskiri

Käsi dildo - fisting algajatele

Fisting algajatele: paindlikust vinüülist valmistatud dildo "Hand" on, nagu nimigi ütleb, mehe käe järgi modelleeritud dildo. Välja sirutatud sõrmed võimaldavad tundlikku tungimist ilma sulgurlihaseid ülepingutamata, mis on ideaalne fistingu harjutamiseks või enda fistimiseks.

Rohkem infot

2543/00

saadaval

    Rohkem infot

    Fisting algajatele: paindlikust vinüülist valmistatud dildo "Hand" on, nagu nimigi ütleb, mehe käe järgi modelleeritud dildo. Välja sirutatud sõrmed võimaldavad tundlikku tungimist ilma sulgurlihaseid ülepingutamata, mis on ideaalne fistingu harjutamiseks või enda fistimiseks.

     

    Dildo on mõeldud eelkõige kogenud anaalsete naudingute armastajatele, sest terve mehe käe sissevõtmine nõuab mõningast harjutamist. Tänu siledale alusele saab dildot kinnitada paljudele siledatele pindadele, mis võimaldab erinevaid erutamisvõimalusi.

     

    Küsid tihti, kuidas rusikaga vehkida või kuidas korralikult rusikaga vehkida? Soovid õppida rusikaga vehklemist ja otsid rusikaga vehklemise juhiseid? Äkki soovid isegi ise rusikata? Siis meie fisting Käsi on sinu jaoks ideaalne dildo! Dildo on kiimas väljakutse, mis lubab meisterdamisel erakordset anaalset naudingut.....

     

    Dildol on sisestatav pikkus 38 cm. Läbimõõt on umbes 7,5 cm käeosas, 5 cm randmeosas ja 6 cm võlliosas.

     

    Kuidas dildot kasutada?

     

    Saate valmistada ennast hingematvateks hetkedeks oma uue käsidildoga ette vaid paari sammuga:

     

    1.) Puhastage dildo:

     

    Isegi kui teie dildo on täiesti uus või olete seda pärast viimast korda puhastanud, peaksite seda põhjalikult kuuma veega pesema või puhastama seda hügieeniliselt meie pihustiga VERYCLEAN, sest see dildo tungib teie sügavaimatesse sisepiirkondadesse. Põhjaliku puhastamisega tagate oma ohutuse, hügieeni ja tervise, et kogemus oleks teie jaoks võimalikult positiivne.

     

    2.) Kasutage rohkelt libestit ja Extremeo sprei:

     

    Selle dildo suurus dikteerib, millist libestit peaksite kasutama. Valige MEO® libestusaine, mis on paks, kuid sile, sest see muudab sisestamise lihtsamaks ja tundub seksi ajal suurepäraselt. Kui kavatsete kasutada dildot, soovitame meie paksu MANCUNT anaalseksilubi. See on vees lahustuv, valge ja kreemjas ning tundub nagu ükski teine libestusaine. MANCUNT ühendab kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja peseb maha sama lihtsalt kui vesi. MANCUNT näeb välja peaaegu nagu sperma ja muudab dildode kasutamise meeldivaks naudinguks.

     

    Meie EXTREMEO sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka suurte dildode kogenud kasutajale. EXTREMEO on spetsiaalne toode anaalseksiks ja isegi anaaldilatatsiooniks. Tänu spetsiaalsele toimeainete kombinatsioonile tagab see sprei, et isegi väga suured fisting Dildosid ja rusikadildosid saab hõlpsamini sisestada. EXTREMEO eriefekt soodustab kerget tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. See on anaalsprei, mis hooldab nahka ja lõdvestab päraku lühikese aja jooksul. Sprei toimib ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada pidurdamatut anaalseksi!

     

    3.) Ja siit lähebki!

     

    Oma pikkuse ja ümbermõõdu tõttu võib dildo sisestamine alguses olla keeruline. Võtke aega, minge aeglaselt ja valige asend, mis võimaldab teil oma keha välja sirutada. Lamage selili, meie ASS UP padi pepu all ning jalad tõstetud ja laiali. ASS UP padi pakub teie kehale stabiilset ja mugavat tuge ka pingelises asendis. Kindel ASS UP padi takistab ka teie vajumist voodisse ja hõlbustab arvukaid teisi asendeid seksi ja dildoseksi ajal. Loomulikult võid ka kükitada üle dildo, et suure dildo tungimissügavust paremini kontrollida. Õigeks asendiks ja väsimusnähtude vastu anaalselt võtmise või sooloseksi ajal lõbutsemise ajal soovitame meie MEO's Fuck & Play sling . Pehmest Latigo nahast valmistatud hästi polsterdatud rihmapadjad ümbritsevad kaela ja põlve tagakülge, et tagada eriti sügav tungimine. Tänu mitmele lukule saab rihma individuaalselt reguleerida.

     

    4.) Andu oma ihale dildoga ilma piiranguteta järele!

     

    Pärast täieliku dildo sisestamist peaks teie keha olema piisavalt lõdvestunud, nii et saate nüüd nautida dildo tekitatud tundmusi ja masturbeerida rahulikult. Paljud meie kliendid naudivad dildo pöörlemist oma kehas, et jõuda kõigi sisemiste erogeensete tsoonideni, teised aga eelistavad tõukavaid liigutusi. Eksperimenteerige, et näha, mis teile meeldib, kuid palun ärge unustage, et dildot aeglaselt liigutada, et vältida vigastusi!

     

    Kas käsidildo kasutamisel on mingeid riske?

     

    Ei ja jah. Kui sisestate käedildot ettevaatlikult, ei tohiks probleeme tekkida, kuid kui sisestate selle kiirustades, ilma kogemusteta, ilma eelmänguta või soojendamata, võib tekkida sisekudede rebenemine ja valu. Kui võtate aeglaselt, soojendate end kõigepealt meie dildo veebipoest pärit väiksema dildoga, kasutate rohkelt määrdeainet ja kuulate oma keha, peaksite suutma nautida iga sentimeetrit käsidildot. Kui tunned ebamugavustunnet või isegi valu, lõpeta käsidildo kasutamine, sest sinu pärak ei ole veel nii erilise käsidildo jaoks valmis.

     

    MEO ® käsidildo materjal ja hooldus:

     

    Hand dildo on valmistatud kvaliteetsest vinüülmaterjalist. Materjal on imeliselt paindlik ja libe. Lisaks on meie kasutatav vinüül väga stabiilne, nii et teie kolmas käsi kestab kaua. Käedildot saab puhastada maheda seebi ja veega. Põhjaliku hügieeni tagamiseks soovitame regulaarselt kasutada ka meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Hand Dildo resp. fisting Dildo, Dildo käega, mis sobib ideaalselt fistingu harjutamiseks ja enda fistimiseks
    • Valmistatud Euroopas! See käsidildo on MEO ™ poolt valmistatud teie jaoks Euroopas
    • Materjal: Käsidildo on valmistatud vinüülist, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik
    • Libesti: Soovitame meie libestusaineid FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT või FORMULA X HYBRID.
    • Käiadildo puhastamine: Soe vesi ja meie mänguasja puhastusvahend VERYCLEAN
    • Ärge kartke suuri dildosid anaalseksi ajal: meie EXTREMEO sprei lõdvestab sulgurlihast ja lihtsustab käsidildo sisestamist.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    médiocre

    Qualité de fabrication médiocre, plein de défauts et de résidus de moulage. La ventouse ne fait absolument pas son taf car mal moulée. Le poignet est bien trop souple pour permettre une pénétration aisée en solo.
    Au déballage, la matière est collante et poisseuse mais çà va mieux après un lavage.

    Bref, ni beau ni agréable à utiliser

    • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Käsi dildo - fisting algajatele

    Käsi dildo - fisting algajatele

    Fisting algajatele: paindlikust vinüülist valmistatud dildo "Hand" on, nagu nimigi ütleb, mehe käe järgi modelleeritud dildo. Välja sirutatud sõrmed võimaldavad tundlikku tungimist ilma sulgurlihaseid ülepingutamata, mis on ideaalne fistingu harjutamiseks või enda fistimiseks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: