Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sugu slings ja armastus kiiged

Uudiskiri

Mustast nahast "Fisting Sling" 5-punktilise riputusega

Mugav lamamisasend selles sling võimaldab otsest juurdepääsu tagumikule: see, kas tungib dildo, peenis või isegi rusikas (või kaks), on täiesti ebaoluline. Ei ole liialdus öelda, et see nahast sling on tõeline meistriteos!

Rohkem infot

3006/00

289,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See keeruliste detailidega klassikaline sling on üks meie kõige populaarsemaid mudeleid. Kvaliteetne sling on valmistatud 5 kinnituspunktiga parimast nahast ja varustatud tugevate D-rõngastega lae alla või meie sling raami riputamiseks. Mitu korda roostevabast terasest neetidega neetitud ja suurepäraselt viimistletud, et tagada teile vajalik turvalisus seksi ajal sling.

     

    Mugav lamamisasend selles sling võimaldab otsest ligipääsu põhja: pole vahet, kas siseneb dildo, peenis või isegi rusikas (või kaks). Ei ole liialdus öelda, et see nahast sling on tõeline meistriteos! Parim, stabiilne, taimse pargiga nahk ja täiuslik töötlus tagavad absoluutselt turvalise naudingu seksi ajal või fisting aadressil sling.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Täiuslik: Kõikide seksi- ja fistinguvariatsioonide jaoks!
    • Professionaalne kvaliteet: Absoluutse vastupidavuse slings.
    • Kasutamiseks koos meie sling riiuliga või paigaldamiseks lae alla.
    • Suurepärane nahk: Suurepärane mugavus lamades sling.
    • Kvaliteetne roostevaba teras: Massiivsed D-rõngad ja mitmekordne neetimine, tagavad teile ohutuse kasutamise ajal.
    • Suurepärane värvidisain: Tänu intensiivsele värvidisainile koos väärikate aktsentidega on sling ka visuaalne tipphetk.
    • Alati laiendatav: Saadaval on palju lisatarvikuid ja iganädalaselt lisandub veelgi rohkem lisatarvikuid.

     

    Mõned teist on juba saanud selle suurepärase kogemuse, teised unistavad sellest: seks slingis!

     

    Paljud teist on juba näinud sling pimedas, klubis või saunas või kõvemas pornofilmis. Aga kes on selles kunagi lamanud? Ärge muretsege: Sling ei ole ainult hardcore-fännidele, vaid võib olla ka tõeline rikastumine igapäevaseks seksiks. Ja ühe eelarvamuse peaksite kohe unustama: Sling ei ole kodus mitte ainult geikogukonnas, ka heteroseksuaalsed swingerid armastavad seda.

     

    Milliseid tarvikuid soovitatakse?

     

    Kui te ei soovi meie sling oma magamistoa lae külge kinnitada, võite kasutada meie praktilist slingiraami. Meie pehme nahkpadja abil saate suurendada lamamismugavust, nahast või kummist jalasilmused võimaldavad teil hoida jalad lõdvestunud asendis laiali. Slingraami ülaosa külge kinnitatav peegel teenib teid samuti hästi, sest see võimaldab teil kõike detailideni jälgida. Lisaks heale fisting Kreemi nagu LETS'S FUCK ja latekskindad, võivad meie spetsiaalsed käeraudad olla samuti suurepärane täiendus. Lisaks leiad MEO ®-st palju muid tarvikuid, nagu ketid, fuck machine stand, kinnaste või Crisco hoidja ja palju muud. Meile meeldivad ka nn "Fetish Pads". Need padjad on väga niiskust imavad padjad, mis on BDSM-kogukonnas väga populaarsed, sest need tagavad seksi ajal pidurdamatu lõbu sling, sest nad imavad usaldusväärselt kõik tekkivad vedelikud. Muide, kas teadsite, et saate kombineerida meie sling-riiulit ka meie koertestiilse keppimispingi või meie sling lauaga?

     

    Pole ruumi päris slingi jaoks?

     

    Pole probleemi, sest meil on olemas erinevad nahast valmistatud reisislingid, mida saate kasutada kõikjal, näiteks voodis (lisainfo saamiseks klõpsake siin).

     

    Mis täpselt on sling?

     

    sling on nahast või tekstiilist valmistatud "armastussling". See kinnitatakse tavaliselt toa lae külge ketiga või sageli ripub see spetsiaalse tugikonstruktsiooni küljes, nagu meie sling raami küljes. Passiivne partner saab mugavalt lamada sling, kusjuures tema jalad on üles tõstetud ja seega eemal. Mõnes slings võib lamava isiku isegi siduda - partnerid saavad nautida tabuvaba rollimängu või fisting Seanssi. Mugav lamamisasend võimaldab otsest ligipääsu tagumikule: kas tungib dildo, riist või isegi rusikas, on teie või teie aktiivse partneri otsustada, kellel on rihmaga.

     

    Siiski ei pea tingimata kasutama sling koos partneriga! Väikese kujutlusvõime ja õigete MEO ® tarvikutega, näiteks fuck machine'iga, saate ka üksi lõbutseda sling! Või siis paarina koos sõbra või võõraga, sest enamikku meie keppimismasinatest saab juhtida isegi rakenduse kaudu!

     

    Kuidas ma kasutan püksirihma?

     

    MEO ® sling abil saate nautida ülisügavat tungimist minimaalse vaevaga ning proovida uusi seksuaalasendeid ja anaalseksi fisting proovida. Sling saab hetkega riputada sling raami või lae külge tugevate laekonksude (ei kuulu komplekti) külge. Sling saab hõlpsasti karabiinide abil reguleerida soovitud kõrgusele ja nurga alla. Sobib ideaalselt erineva suurusega ja mitmekülgsete asenditega partneritele.

     

    Kuidas peaksin hooldama sling?

     

    Nahale lisatakse juba parkimise ajal väike kogus õli, mis annab nahale eriti meeldiva tunde ja suurema paindlikkuse. Kasutamise käigus muutub sling pigem pehmemaks kui kõvemaks (erinevalt odavast nahast või kunstnahast, mis muutub aja jooksul kõvemaks ja hapraks). Meie nahk vajab aeg-ajalt hooldamiseks veidi naharasva, kuid vajadusel võib seda ka veidi õlitada. Seda tuleks siiski teha üsna säästlikult, et ei tekiks püsivat rasvase kihti.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • 5-punktilise kinnitusega nahast rihm
    • Värv: must
    • Mõõtmed: 113 x 122 cm, 3 mm paksune nahk
    • Peen, vastupidav materjal, mis on valmistatud ehtsast nahast, kõrge kvaliteediga. Taimse parkimisega. Valmistatud Euroopas.
    • Ketid ja sling raam müüakse eraldi.
    • Võimalikud kinnitused: Sling raamist (müüakse eraldi) või rippuvad laest.
    • Ettevaatusabinõud lakke kinnitamiseks: Enne puurimisaukude puurimist võtke kõik ettevaatusabinõud ja kontrollige oma lae stabiilsust. Me ei vastuta kukkumiste eest, mis on põhjustatud slings ebaõigest kasutamisest/paigaldamisest.



     

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Viele geile Stellungen

    Kann diesen Sling nur empfehlen. Er ist sicher und bequem, experimentiert ein bisschen rum und habt Spaß. Es gibt wirklich viele geile Stellungen die man in diesem schwerelosen Zustand vollziehen kann.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Mustast nahast "Fisting Sling" 5-punktilise riputusega

    Mustast nahast "Fisting Sling" 5-punktilise riputusega

    Mugav lamamisasend selles sling võimaldab otsest juurdepääsu tagumikule: see, kas tungib dildo, peenis või isegi rusikas (või kaks), on täiesti ebaoluline. Ei ole liialdus öelda, et see nahast sling on tõeline meistriteos!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: