Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sugu slings ja armastus kiiged

Uudiskiri

Reguleeritav Fuck Bench koos peatoega

Kui soovite, et teie partner tungiks eriti sügavale oma rusika, peenise, käe või rihmaga, siis meie Doggy Style Fuck Bench on ideaalne lisatarvik. See imeline leiutis ei ole lihtsalt kuradi pink. See on mitmekülgne talent; ja mitmekülgne seksipink lihtsalt kõigi teie fantaasiate jaoks.

Rohkem infot

2998/00

749,90 €


-50,00 €

699,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Kui soovite, et teie partner tungiks sügavalt oma rusika, peenise, käe või rihmaga, on meie Doggy Style Fuck Bench ideaalne lisavarustus. See imeline leiutis ei ole lihtsalt keppimise pink. See on mitmekülgne talent; ja mitmekülgne seksipink lihtsalt kõigi teie fantaasiate jaoks.

     

    Meie Fuck Bench koosneb kolmest pehmendusega, kõrvuti asetsevast individuaalsest pingist, mille kogulaius on 65 cm, mis tagab mugava kasutamise. Fuck Bench keskmist osa saab tõsta, et partner saaks võtta fistingut hõlbustavaid asendeid, rimming või seksi lihtsamaks ja intensiivsemaks mõlema jaoks. Saate kasutada Fuck Bench laest riputatuna, meie sling riiulil või põrandal.

     

    Meie Doggy Style abil Fuck Bench muutub see teile mõlemale veelgi mugavamaks ja teie partner saab teid palju kaugemale tungida. See muudab seksi või fisting tunde veelgi intensiivsemaks! Selle asemel, et toetuda kätele, toetute küünarnukkidele. Reguleeritava kõrgusega keskosa Fuck Bench toetab teie ülakeha. See näitab teie seksikat tagumikku rohkem ja te saate oma tagumikku palju ilmekamalt ja kutsuvamalt oma partnerile välja sirutada. Sinu eelis: Sinu partner saab sinusse veelgi sügavamalt tungida

     

    Tähtsündmused:

     

    • Vastupidav, turvaline ja mugav!
    • See ei ole lihtsalt kuradi pink. See on universaalpink; mitmekülgselt kasutatav seksipink lihtsalt kõigeks.
    • Võtke seda kõvasti. Fist teda. Rimi teda. Peputa teda. Seo ta kinni.
    • Doggy Style või tema selga. Põrandale või meie sling riiulisse riputatuna.
    • Fuck Bench abil loote omaenda mängutoa!

     

    Mis on nii erilist seksis koos Doggy Style Fuck Benchiga?

     

    Vaatepunkti vahetus ei tee kunagi haiget, nii et miks mitte ka seksi ajal vaatepunkti vahetada? Sa oled neljakäpuli nagu kutsikas, samal ajal kui su partner tungib sinusse sügavalt tagantpoolt - me räägime muidugi Doggy Style asendist. See on üks populaarsemaid seksuaalasendeid.

     

    Doggy style'i variandis põlvitad sa neljakäpakil, su partner seisab sinu selja taga ja tungib sinusse tagantpoolt. Sinu asend on passiivsem. Sinu partner võtab aktiivse rolli ja otsustab, kui kiiresti ja sügavalt ta tungib - paljude meeste jaoks on just see see, mis teeb Doggy Style poosi nii ahvatlevaks. Kuid ka sellel asendil on sinu jaoks omad eelised: Teie naudingu punkt, eesnääre, stimuleeritakse rohkem kui teistes seksuaalasendites.

     

    Kuidas kasutada Doggy Style Fuck Bench'i?

     

    Võite kasutada Doggy Style Fuck Bench põrandal või laest rippudes. Soovitame seda siiski kasutada meie sling raamis. Fuck Bench keskmist osa saab reguleerida kõrgemale, et seda saaks mugavalt kasutada, fistida või rimmida Doggy Style asendis. Kui te tagastate keskmise osa lamedalt aluspositsioonile, saate meie Fuck Bench kasutada isegi sling lauana.

     

    Fuck Bench on paigaldatud väga tugevale keevitatud terasraamile, mis kestab kindlasti terve elu. Kolm üksikut pinki on valmistatud puidust ja polsterdatud paksu, suure tihedusega vahtpolstriga ning polsterdatud musta, veekindla merekindla kunstnahaga.

     

    Kuidas Fuck Benchi puhastada?

     

    Lihtsalt puhastage Fuck Bench niiske lapiga. Kui soovite desinfitseerivat puhastust, kasutage meie sprei VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Doggy Style Fuck Bench
    • Fuck Bench pikkus on 1 meeter.
    • Ketid ja haakekonksud ei kuulu komplekti.
    • Mõõtmed: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Kaal: 23 kg
    • Materjal: Polüuretaan, puit, metall.
    • Valmistatud Euroopas
    • Võimalikud kinnitused: Sling Riiulile või lakke kinnitatud.
    • Ettevaatusabinõud: ENNE AUKUDE PUURIMIST VÕTKE KÕIK ETTEVAATUSABINÕUD JA KONTROLLIGE LAE STABIILSUST. Me ei vastuta kukkumiste eest, mis on tingitud Fuck Bench valest kasutamisest/paigaldamisest.



     

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    sehr gute qualität

    wenn auch nicht sehr billig, die qualiität ist aber bestens - hier 5 sterne. die farben in bordeaux und schwarz sind genau wie abgebildet. wir sind jedenfalls sehr zufrieden, die fickbank kann man unbedingt weiter empfehlen. lieferung und gute diskrete verpackung. und schnelle lieferung vielen dank markus und stefan

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Reguleeritav Fuck Bench koos peatoega

    Reguleeritav Fuck Bench koos peatoega

    Kui soovite, et teie partner tungiks eriti sügavale oma rusika, peenise, käe või rihmaga, siis meie Doggy Style Fuck Bench on ideaalne lisatarvik. See imeline leiutis ei ole lihtsalt kuradi pink. See on mitmekülgne talent; ja mitmekülgne seksipink lihtsalt kõigi teie fantaasiate jaoks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: