Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anal Depth Play

Uudiskiri

Butt plug Extremeo - Destroyer - Pikk anaalpistik

DESTROYER: Butt plug, mis lõhub kõik piirid ja viib mehed ja naised nende anatoomiliste piirideni! Kas olete kunagi mõelnud, mis teeb sellise ekstreemse, pika anaalpistiku nagu "Destroyer" nii ahvatlevaks? Me ütleme teile, miks..

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    DESTROYER: Butt plug, mis lõhub kõik piirid ja viib mehed ja naised nende anatoomiliste piirideni! Kas olete kunagi mõelnud, mis teeb sellise ekstreemse, pika anaalpistiku nagu "Destroyer" nii ahvatlevaks? Me ütleme teile, miks..

     

    Miks meie kliendid armastavad Extremeo seeria anaalpistikut? Vastus on lihtne. See on tugeva stimulatsiooni tunne, intensiivsus ja pidev teadlikkus sellest, et sinu kehas on pikk anaalpistik, mis keerab sinu anatoomia täiesti pea peale ja võib-olla isegi tunne, et teed midagi keelatud... Kogege täpselt seda põnevust: Butt plug "Destroyer" lubab seiklust, nagu te pole kunagi varem kogenud! Unustage kõik, mida te teadsite tagumiktorgudest: Siin tuleb DESTROYER!

     

    24/7 anaalpistikutega "Destroyer" lähed oma piiridesse ja kaugemale!

     

    "Destroyer" pakub uue, intensiivsema elamuse iga sentimeetriga, mida sügavamale pärakusse tungiv anaalpistik tänu oma lainelisele, üha suureneva läbimõõduga kerakujulisele disainile tungib. Lühikese aja pärast saab selgeks, miks Extremeo sarja kuuluv butt plug kannab nime "Destroyer". Iga kuuest suurenevast läbimõõdust tõotab anaalstimulatsiooni uut mõõdet. Pikkused alates 22 cm kuni 46 cm, seega on igaühele midagi. Suuremad 34 cm ja 46 cm pikkused anaalipistikud on mõeldud tõelistele asjatundjatele, justkui anaalide kõrgliigale. Väiksemad 22 cm ja 28 cm pikkused anaalpistikud on mõeldud neile, kellel on juba kogemusi pikkade anaalmänguasjadega. Eriline tipphetk on "Destroyer" tagumispistiku anatoomilise kujuga jalg. Kui see on sisestatud, püsib butt plug kindlalt paigal ka 24-7 kasutamise ajal. Valmistatud Liquid Silicone, on tagumispistik nii paindlik, et seda saab sisestada igas asendis ja tungida kõige sügavamale.

     

    Kuidas kasutada pikka butt plug "Destroyer'i"?

     

    Oma pikkuse ja ümbermõõdu tõttu võib pika butt plug sisestamine olla alguses keeruline. Võtke aega, minge aeglaselt ja valige asend, kus saate oma keha hästi välja sirutada. Populaarne abivahend on meie ASS UP padi. Lamage ASS UP padi oma pepu all, jalad tõstetud ja laiali selili. ASS UP padi toetab teie keha stabiilselt ja mugavalt ka keerulistes asendites. Kindel ASS UP padi hõlbustab ka paljusid teisi asendeid seksi või sooloseksi ajal.

     

    Kas oled valmis seikluseks? Destroyer ootab teid 4 suurusega:

     

    • Suurus S: 22 cm pikk, läbimõõt 2,2 kuni 3,5 cm - algajatele
    • Suurus M: 28 cm pikk, läbimõõt 3,0 kuni 4,5 cm - edasijõudnutele
    • Suurus L: 34 cm pikk, 3,6 kuni 5,5 cm läbimõõduga - professionaalidele
    • Suurus XL: 46 cm pikk, 4,5 kuni 6,5 cm läbimõõt - anaalide suurliigale

     

    Extremeo Butt Plug'i puhastamine ja kasutamine:

     

    • Lihtne kasutada: Pepupistiku sisestamine pärakusse võib olla mõnus ja nauditav kogemus - eriti kui sa tead, kuidas seda õigesti teha. Soovitame meie populaarset Extremeo Spray't, et muuta tagumispistiku sisestamine pärakusse lihtsamaks. Lühike pihustus lõdvestab sulgurlihast. See muudab tagumispistiku sisestamise eriti õrnaks naudinguks.

     

    • Õige libestusaine ja meie Lube Shooter: Õige libestusaine võib teha kogu vahet. Silikoonist toodete, nagu Extremeo Butt Plug, puhul tuleks vältida silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid määrdeaineid, nagu meie Aquameo või Alphamale Aqua. Need annavad meeldiva tunde ja on ohutud silikoonist tagumispistikutega kasutamiseks. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust anaalseksimänguasjade, nagu näiteks tagumikpistikutega. See võimaldab libestusainet sügavamalt ja ühtlasemalt anaalkanalis jaotada, muutes tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja ohutumaks. Kuna pärak ei tooda ise määrdeainet, vähendab piisav määrdeainevaru hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Lisaks võimaldab Lube Shooter puhas ja täpne paigaldamine ilma määrdeaine raiskamiseta.

     

    • Puhastamine: Teie Extremeo Butt Plug'i tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Soe vesi ja mahe seep eemaldavad hõlpsasti enamiku lisanditest. Põhjalikuks ja hügieeniliseks puhastamiseks soovitame ka meie VERYCLEAN sprei. Kiire pihustus tagab, et butt plug on alati valmis järgmiseks seikluseks.

     

    Lisateave:

     

    • butt plug Extremeo - Destroyer - Pikk anaalpistik
    • Extremeo Butt Plugid on ekspertide poolt välja töötatud anaalpistikud.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Kasutage anaalpistikut ainult koos veepõhiste libestitega nagu Alphamale Aqua või Aquameo ja meie Lube Shooter.
    • Selle anaalpistiku jaoks soovitame meie toodet Extremeo: See sprei töötab ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab teil saavutada ohjeldamatut seksuaalset ekstaasi.
    • Uue Extremeo Butt Plug'iga pakume teile nüüd anaalseiklusteks igakülgselt muretut paketti. MEO ei ole pioneer mitte ainult maailmakuulsate toodete nagu Extremeo Anal Relax Spray puhul, vaid ka alati parimate ja innovatiivsemate viiside otsimisel anaalseksi parandamiseks. Meie analtoodete kirgi loogiliseks jätkuks on innovatiivsete Extremeo seeria tagumispistikute turule toomine. Tuginedes aastatepikkusele kogemusele ja meie lojaalsete klientide tagasisidele, oleme välja töötanud tagumispistikud, mis seavad uusi standardeid disaini, mugavuse ja funktsionaalsuse osas.
    • Meie tagumispistikuid saab tellida kogu maailmas. Võite leida MEO seksipoode saksakeelsetes riikides, nagu MEO Shop Saksamaal, MEO Šveitsis või MEO Bondage Shop Austrias. Me ei tegutse mitte ainult kogu Euroopas, nagu Prantsusmaal, Itaalias, Hollandis, Iirimaal, Islandil, Rumeenias, Norras, Rootsis jne, vaid kogu maailmas, nagu MEO Sex Shop Hispaanias, dildo pood Taanis, samuti Soomes - ja kui te räägite tšehhi keelt, siis leiate kogu meie sextoy sortimendi veebis Tšehhi Vabariigis. Kui eesti keel on sinu keel, saad meie butt plug valiku tellida veebis Eestis. Oleme saadaval ka Sloveenias, seksikauplus Bulgaarias ja lai valik BDSM- ja erootikatooteid Slovakkias. Teised MEO kauplused asuvad USAs, Belgias, Kreekas, Ungaris, Jaapanis, Suurbritannias, Serbias, Luksemburgis, Maltal, Portugalis, Islandil, Poolas, Kanadas, Lõuna-Aafrikas ja Kosovos.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Maravilloso

    La textura muy suave y su gran flexibilidad, hacen que sea perfecto para el sexo anal. Empieza muy fino para ir dilatando y al final acabas por introducirlo entero. Me encanta.

      Hindamine 

      The Destroyer does the job ;-)

      The material is soft and smooth. I am new to this sort of thing, but it was not a problem. I need to try it more, though it was surprisingly easy to get about 17 inches inside me.

        Hindamine 

        Destroyer

        Wonderful product excellent in length size perfect stimulation and the material is just excellent.

          Hindamine 

          How many can you fit

          Took a while to receive it but it performs as advertised. No complaints from her. Tough to complain when your gagged.

            Hindamine 

            Achtung Suchtgefahr

            Hatte schon länger den Wunsch "deep anal" auszuprobierenw und so sollte dieser Dildo oder Plug es für das 1. Mal werden. Mein Freund war auch begeistert und übernahm das Einführen. Was soll ich sagen, es hat mich erwischt. LOVING IT. Es war mega schön und eine der tollsten Erfahrungen in meinen Leben. Es tat nicht weh und ging ohne Probleme voll rein. Auch der Plug am Ende ist ein sehr schönes Feeling.

            Ein 100 cm ist auch schon bei MEO bestellt. Wir sind beide gespannt, ob das bei mir auch geht und ich ob es mit der Länge noch schöner ist

              Kirjutage oma ülevaade

              Butt plug Extremeo - Destroyer - Pikk anaalpistik

              Butt plug Extremeo - Destroyer - Pikk anaalpistik

              DESTROYER: Butt plug, mis lõhub kõik piirid ja viib mehed ja naised nende anatoomiliste piirideni! Kas olete kunagi mõelnud, mis teeb sellise ekstreemse, pika anaalpistiku nagu "Destroyer" nii ahvatlevaks? Me ütleme teile, miks..

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: