Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Butt plug Extremeo - Anaalne dildo 24/7

Juba lühikese aja pärast on õhukesest ja täiusliku kujuga 24/7 butt plug saanud MEO anaalpistikutest enim müüdud. Ja õigusega, sest kuju, pind, suurus ja suurepärane materjal pakuvad kõike, mida võiksite soovida täiuslikust anaalipistikust pidevaks kasutamiseks!

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Juba lühikese aja pärast on õhukesest ja täiusliku kujuga 24/7 butt plug saanud MEO anaalpistikutest enim müüdud. Ja seda õigustatult, sest kuju, pind, suurus ja suurepärane materjal pakuvad kõike, mida võiksite soovida täiuslikust anaalpistikust püsikasutuseks! Tänu paindlikule materjalile kohandub butt plug teie sisemise anatoomiaga ja seda saab kasutada igas asendis. Extremeo sarja kuuluv 24/7 butt plug on saadaval kolmes pikkuses ja erineva läbimõõduga, nii algajatele, edasijõudnutele kui ka professionaalidele.

     

    Miks tõesti igaüks peaks proovima Extremeo 24/7 butt plug:

     

    • Disain, mis inspireerib: see õhuke anaalpistik on saadaval kolmes versioonis ja sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Oma mõõduka läbimõõduga on 24/7 butt plug lihtsam sisestada kui paljusid teisi mudeleid. Erinevad läbimõõdud koos suurepärase pinnatekstuuriga tagavad võrratu kogemuse ja sügava, intensiivse massaaži anaalikanalis, mis jääb kauaks meelde.

     

    • Kvaliteetne materjal ja ohutu kasutada: Ftalaadivaba silikoon ei tundu mitte ainult uskumatult meeldiv, vaid seda on ka lihtne puhastada. Nii jääb kõik alati hügieeniliseks ja meeldivaks. Imeline materjal, mis on piisavalt stabiilne ja samas paindlik, nii et butt plug on tunda täpselt õigetes kohtades!

     

    • Intensiivne nauding: Tänu siledale otsale on butt plug esimeste sentimeetrite sissetoomine üsna lihtne, kuid pärast seda pakuvad butt plug võlli arvukad sooned eriti tugevat päraku stimuleerimist. Mida sügavamale sihvakas butt plug tungib, seda võimsamaks muutub anaalstimulatsioon.

     

    • Pikaajalisteks seiklusteks: See anaalipistik on 24/7 butt plug, mis täidab teie unistused täiuslikust penetratsioonist - isegi kogu päeva või öö jooksul, kui te magate! Tänu oma erilisele disainile imbub tagumispistiku jalg ise teie tagumiku vahele. Sa peaksid teadma, et butt plug jalg on rohkem kui lihtsalt disainielement; see mängib ohutuse ja mugavuse seisukohalt olulist rolli. Jalg takistab butt plug libisemist liiga sügavale pärakukanalisse. Lisaks annab jalg butt plug stabiilsuse, mida see vajab, et see püsiks kasutamise ajal paigal ja ei libiseks tahtmatult teie seest välja. See on eriti oluline neile, kes soovivad kanda butt plug pikka aega või isegi avalikus kohas riiete all. See on võimalik tänu jalale, mis on diskreetselt paigutatud tuharate vahele. Lõpuks hõlbustab see butt plug turvalist ja kontrollitud eemaldamist pärast kasutamist.

     

    Mõõtmed lühidalt:

     

    • Suurus S: pikkus 14 cm, läbimõõt 26 mm
    • Suurus M: 17 cm pikkus, 31 mm läbimõõt
    • Suurus L: 20 cm pikkus, 36 mm läbimõõt

     

    Extremeo sarja kuuluva 24/7 butt plug abil saavad teie fantaasiad lõpuks teoks. Julge ja naudi võrratut tunnet, et butt plug on sinu sees 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas!

     

    Extremeo Butt Plug'i puhastamine ja kasutamine:

     

    • Lihtne kasutada: Pepupistiku sisestamine võib olla ilus ja nauditav kogemus, eriti kui tead, kuidas seda õigesti teha. Selleks, et tagumiktopperi pärakusse sisestamine oleks lihtsam, soovitame kasutada meie populaarset Extremeo spreid. Lühike pihustus lõdvestab sulgurlihaseid ja muudab tagumispistiku sisestamise eriti õrnaks naudinguks.

     

    • Õige libestusaine ja libestusvahendid: Õige libestusaine võib teha kogu erinevuse. Silikoonist toodete, nagu Extremeo Butt Plug, puhul tuleks vältida silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid libestusaineid, nagu meie Aquameo või Alphamale Aqua. Need annavad meeldiva tunde ja on ohutud silikoonist tagumispistikutega kasutamiseks. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust anaalseksimänguasjade, nagu näiteks tagumikpistikutega. See võimaldab libestusainet sügavamalt ja ühtlasemalt anaalkanalis jaotada, muutes tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja ohutumaks. Kuna pärak ei tooda ise määrdeainet, vähendab piisav määrdeainevaru hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Lisaks võimaldab Lube Shooter puhas ja täpne paigaldamine ilma määrdeaine raiskamiseta.

     

    • Puhastamine: Teie Extremeo Butt Plug'i tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Soe vesi ja mahe seep eemaldavad hõlpsasti enamiku lisanditest. Põhjalikuks ja hügieeniliseks puhastamiseks soovitame ka meie VERYCLEAN sprei. Kiire pihustus tagab, et butt plug on alati valmis järgmiseks seikluseks.

     

    Lisateave:

     

    • butt plug
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate
    • Palun kasutage anaalpistikut ainult koos veepõhiste libestitega nagu Alphamale Aqua või Aquameo ja meie Lube Shooter.
    • Selle butt plug jaoks soovitame meie toodet Extremeo: See sprei töötab ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada ohjeldamatut seksuaalset ekstaasi.
    • Uute Extremeo pepuotsakate abil pakume teile nüüd anaalseiklusteks igakülgselt muretut paketti. MEO ei ole pioneer mitte ainult maailmakuulsate toodete nagu Extremeo Anal Relax Spray puhul, vaid ka alati parimate ja innovatiivsemate viiside otsimisel anaalseksi parandamiseks. Meie kirg analtoodete vastu on loogiline pikendus innovaatiliste Extremeo seeria tagumispistikutega. Tuginedes aastatepikkusele kogemusele ja meie lojaalsete klientide tagasisidele, oleme välja töötanud tagumispistikud, mis seavad uusi standardeid disaini, mugavuse ja funktsionaalsuse osas.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Muy buena calidad

    Es de buena calidad, solo que se me ha quedado pequeño enseguida, tenía que haber pillado otro de mayor tamaño Por lo demás todo estupendo, desde la calidad del plug hasta la atención recibida. Volveré a comprar en este sex shop sin dudarlo.

      Hindamine 

      A fun challenge!

      This Extremeo buttplug feels so good, and it's amazing to feel and see how far you can go the first time you use it, and to see that you can take more and more with each use after that. Would recommend for anyone who likes a little anal stimulation when they masturbate. The orgasms are amazing! Thank you MEO. I will buy more exciting products

        Hindamine 

        Reaches new depths.

        Excellent purchase. Results were amazing. Good feel to the product. Well constructed. Takes your breath away! (In a good way!)

          Hindamine 

          Sehr schöner Dildo

          Ein wahrer Wonnespender ist der MEO-Dildo,schnell ausgepackt und ausprobiert. Flutscht sehr geil rein, da kommt Freude auf. Wird eins meiner Lieblingstoys werden.Klare Kaufempfehlung. Wenn man auf Analsex steht ist man mit diesem Dildo sehr gut bedient!

            Hindamine 

            Super Form

            Super Form, tolles Material, nicht zu weich und nicht zu hart. Der Fuß saugt sich quasi zwischen den Arschbacken fest, so dass der Plug immer bequem sitzt und nicht rein- oder rausrutscht. Ideal für Spaziergänge, Schlafen, Arbeit und mehr. Man spürt ihn ganz deutlich und die Größe ist echt perfekt. Kann ich jedem Interessierten sehr empfehlen.

              Kirjutage oma ülevaade

              Butt plug Extremeo - Anaalne dildo 24/7

              Butt plug Extremeo - Anaalne dildo 24/7

              Juba lühikese aja pärast on õhukesest ja täiusliku kujuga 24/7 butt plug saanud MEO anaalpistikutest enim müüdud. Ja õigusega, sest kuju, pind, suurus ja suurepärane materjal pakuvad kõike, mida võiksite soovida täiuslikust anaalipistikust pidevaks kasutamiseks!

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: