Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Cock & Ball Bondage

Uudiskiri

Cock Bondage Vasikanahast köis

Kogege uut ja palju paremat peenise sidumise viisi meie Cock Bondage köiega! Kvaliteetsest puuvillasest köiest valmistatud ja pehme musta vasikanahaga kaetud köis ei paku mitte ainult muljetavaldavat tunnetust, vaid ka tippklassi kogemust.

Rohkem infot

3505/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege uut ja palju paremat peenise sidumise viisi meie Cock Bondage köiega! Valmistatud kvaliteetsest puuvillasest köiest ja hoolikalt ümbritsetud pehmest mustast vasikanahast, pakub see köis mitte ainult muljetavaldavat tunnetust, vaid ka omaette kogemust. Läbimõõduga 0,5 cm ja kogupikkusega 1,25 m sobib suurepäraselt peenise ja munandite sidumiseks.

     

    Avastage lugematuid võimalusi nii peenise kui ka munandite sidumiseks või tihedaks nööpimiseks meie Cock Bondage vasikanahast köiega. Ja kui teil on tuju millegi tõeliselt erilise jaoks, saate köit kasutada ka suurepäraselt ball stretcher. Munandid armastavad seda!

     

    Kui soovite köit kasutada rippköitmiseks, siis arvestage maksimaalse kaalu või tõmbejõuga 20 kg. See on ainus viis tagada, et kvaliteetne nahkkate jääb terveks ja et saate seda kvaliteetset BDSM-toodet kaua nautida.

     

    Mis on selle Cock Bondage vasikanahast köie juures erilist?

     

    Tavapärase puuvillase bondage-köie katmine kvaliteetse Itaalia vasikanahaga ei anna köiele mitte ainult luksuslikku hõngu, vaid eristab seda ka tavapärastest bondage-köitest. Itaalia vasikanahk on kogu maailmas tuntud oma kõrgekvaliteedilise kvaliteedi, nõtkuse ja meeldiva nahatunnetuse poolest. See kvaliteetne nahkümbris mitte ainult ei kaitse nahka võimaliku puuvillase ärrituse eest, vaid annab köiele ka erilise esteetilise puudutuse, mis suurendab sensuaalset kogemust bondage'i ajal. Lisaks tagab nahk täiendava stabiilsuse ja vastupidavuse, mis pikendab köie kasutusiga. Vasikanahaga ümbritsemine muudab köie ka tõeliseks pilgupüüdjaks ja seab luksuslikke aktsente. Seega ühendab see ainulaadsel viisil funktsionaalsuse ja esteetika ning kujutab endast kvaliteetset alternatiivi tavapärastele köitele.

     

    Mis on Cock & Ball Bondage?

     

    Cock & Ball Bondage viitab BDSM-praktikatele, mille puhul kasutatakse peenise ja/või munandite sidumiseks köisi, rihma või nahkrihma. Eesmärk võib ulatuda tundlikkuse ja stimulatsiooni suurendamisest kuni erektsiooni ja ejakulatsiooni piiramise või edasilükkamiseni. Cock & Ball Bondage'i võib kasutada nii erootilise stimulatsiooni kui ka võimu ja kontrolli meetodina BDSM stsenaariumides. Bondage võib olla tihe või lõdvestunud, sõltuvalt teie eelistustest ja kogemustest. On palju erinevaid tehnikaid ja stiile, alates lihtsast bondage'ist peenise võlli ümber kuni keerukamate mustriteni, mis hõlmavad kogu suguelundite piirkonda.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Cock Bondage Köis, Premium kvaliteet
    • Meie köis on valmistatud ülima täpsusega Itaalia kõige kogenumate käsitööliste poolt. Pehme vasikanahk tagab mitte ainult mugava tunde, vaid annab köiele ka luksusliku puudutuse.
    • Materjal: vasikanahk, puuvillane köis
    • Mõõdud: Läbimõõt u. 0,5 cm, pikkus 125 cm
    • Valmistatud Itaalias.
    • Meie itaaliakeelse poe leiate aadressilt www.meoteam.it

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Voll zufrieden

    Preis-Leistung Top!!! Das Lederseil fühlt sich super angenehm auf der Haut an. Perfekte Dicke, perfekte Länge. Absolut beeindruckt von der Qualität.

      Hindamine 

      Très bien

      Fidèle à la description

        Kirjutage oma ülevaade

        Cock Bondage Vasikanahast köis

        Cock Bondage Vasikanahast köis

        Kogege uut ja palju paremat peenise sidumise viisi meie Cock Bondage köiega! Kvaliteetsest puuvillasest köiest valmistatud ja pehme musta vasikanahaga kaetud köis ei paku mitte ainult muljetavaldavat tunnetust, vaid ka tippklassi kogemust.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: