Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elusad seksinukud

Uudiskiri

Realistlik meessoost seksinukk - Kyle MEO

Kyle on realistlik meessoost seksinukk, mis näeb välja nagu noor ameerika naaber. Ta mitte ainult ei näe välja nagu päris, vaid kõik tema ümber tundub tõeliselt reaalne.

Rohkem infot

2157/00

1 999,90 €


-65%

699,97 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kyle on realistlik meessoost seksinukk, mis näeb välja nagu noor ameerika naaber. Ta mitte ainult ei näe välja nagu päris, vaid peaaegu kõik tema juures tundub ka päris.

     

    Kas blondid, pruunid või mustad juuksed - maadleja, jalgpallur, piljardipoiss - see Ameerika poiss on tõeline kiirkunstnik. Ja parim asi Kyle'i juures on see, et ta on innukas sind oma suu, tagumiku ja peenisega rahuldama. Tee temaga mida iganes sa tahad, millal iganes sa tahad! Realiseeri kõik oma fantaasiad..

     

    Tänu viimastele arengutele materjali ja disaini vallas võid oodata realistlikku meesseksinukku, mis näeb välja ja tundub täiesti elutruu, nagu ükski meessoost armastusnukk varem. See sihvakas, kuid lihaseline täkk vallutab ka sind, alates tema pikkade, lopsakate ripsmetega silmalaugudest kuni tema painduvate kehaosadeni. Ta suudab isegi iseseisvalt seista ja osaleb meeleldi kõikides seksuaalasendites. Naudi tema ülirealistlikku suud, peenist ja pärakut igas asendis!

     

    Painutavat dildot saab painutada oma ideaalsesse vormi ja tal on realistlik, pehme välismaterjal. Paksuke peenis ja väljendunud veenid teevad sellest peenisest tõelise meistriteose. Dildot saab isegi eemaldada, et saaksid sellega ise mängida. USB-soojenduspliiats võimaldab sul ka tema seksikat suud ja kitsast pärakut eelsoojendada.

     

    Tema kaunilt skulptuuritud rindkered ja täiuslik six-pack tunduvad teie käte all realistlikud, kuid kindlad, kui tema keha teie rütmis teiega koos liigub. Jookske oma sõrmedega läbi tema pehmete juuste, mängige tema kõvade nibudega ja nautige tema kitsast tagumikku. Muuda see alati valmis poiss oma salajaseks armukeseks või seksiorjaks ja naudi tema veatut keha. Riieta ta kallistamiseks või jäta ta alasti, et saaksid teda ilma tabudeta kasutada. Kyle on alati valmis täitma sinu fantaasiaid!

     

    Kasuta ainult veepõhiste libestitega, nagu Aquameo. Puhastage tema pindu ja avausi enne ja pärast kasutamist maheda seebi ja sooja veega ning meie pihustiga VERYCLEAN. Hoidke kuiva ja puudrituna, kui te teda ei kasuta. Ärge hoidke armastusnuku peal mingeid esemeid.

     

    Lisateave:

     

    • Kyle - realistlik mees seksinukk
    • Kyle on rohkem kui lihtsalt meessoost kumminukk. Lihtsalt iga detail on täiesti realistlik
    • Mõõtmed: 160 cm pikk, 81 cm rinnakorvi ümbermõõt, 61 cm vöökoha ümbermõõt ja 94 cm puusa ümbermõõt. Tema peenis on 19 cm pikk ja 4 cm läbimõõduga. Tema päraku sügavus on 19 cm ja suu sügavus 15 cm.
    • Materjal: TPE
    • Märkus: Komplektis on muu hulgas pehme tekk, USB-soojenduspliiats, pressitud küüned, kindad, kamm ja 3 parukat: blond, brünett ja must.
    • Ülemaailmne diskreetne saatmine

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    He's always on-call for your cock...

    Sometimes you just need a hunky whore to fuck the shit out of! Kyle takes his job very seriously and will let you do whatever you want to him...

    • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Realistlik meessoost seksinukk - Kyle MEO

    Realistlik meessoost seksinukk - Kyle MEO

    Kyle on realistlik meessoost seksinukk, mis näeb välja nagu noor ameerika naaber. Ta mitte ainult ei näe välja nagu päris, vaid kõik tema ümber tundub tõeliselt reaalne.

    Kirjutage oma ülevaade

    6 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: