Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elusad seksinukud

Uudiskiri

Kenny MEO - realistlik meessoost seksinukk

Minu nimi on Kenny, ma olen Californiast ja ma olen realistlik meessoost seksinukk, kes suudab täita kõik sinu fantaasiad.

Rohkem infot

2152/00

2 499,90 €


-65%

874,97 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Minu nimi on Kenny, ma olen Californiast ja ma olen realistlik meessoost seksinukk, kes suudab täita kõik sinu fantaasiad.

     

    Minu hobid on linnud, puhkpillid ja jalgpall! Ma võiksin elada sinu kodus nagu Ameerika vahetusõpilane ja hellitada sind alati, kui sa mind soovid.

     

    Niipea, kui sa mind lahti pakid, olen valmis tegema sinu jaoks kõike! Ma ei tunne mingeid seksuaalseid tabusid, olen aktiivne ja passiivne ning mul on kõik omadused, mida sa poiss-sõbralt soovid.

     

    Minu arendajad MEO-s on tõelised spetsialistid, kui tegemist on meessoost kumminukkudega või realistlike seksinukkudega. Koos minuga on nad välja töötanud elutruu seksinuku, mis on peaaegu parem kui tõeline mees. Uusimad materjaliarendused esitlevad teile nahka, mis tundub loomulikum kui kunagi varem. Radikaalsed täiustused disainis muudavad minu välimuse realistlikumaks kui kõik mu eelkäijad ja eelmiste põlvkondade seksinukud. Tugev metallsüdamik minu sees võimaldab mul isegi iseseisvalt seista! USB-soojenduspliiats võimaldab sul ka minu suud või minu kitsast pärakut ette soojendada.

     

    Lase mul olla sinu seksiorjus! Kasuta minu ilusaid huuli ja õrna suud pikemaajaliseks oraalseksiks, millal iganes soovid. Eriti meeldib mulle blowjob sügavale tungida või kui sa mu nibud kõvasti nibudesse pigistad. Kasuta mu paksu, pingulisi tagumikke või sõida mu veenilikku peenist, kuni su süda on rahul. Olen aktiivne ja passiivne ning armastan vaheldust - ja mõnikord tahan lihtsalt sinuga kaisutada.

     

    Mõned sõnad minu loojatelt, MEO arendajatelt:

     

    Sellel realistlikul meesseksinukul on painduvad ja paindlikud jäsemed, nii et saad Kennyd kasutada igas asendis. Valida saab 3 erineva paruka vahel, nii et saad teha temast oma unistuste mehe. Riieta ta piljardipoisiks, jalgpallimängijaks, tõeliseks machomeheks või jäta ta lihtsalt alasti. Kenny on rohkem kui lihtsalt silikoonist seksinukk..... ta on sinu mees!

     

    Kenny seksikas keha saab enne temaga mängimist soojas vees supelda, et saavutada realistlikum kehatemperatuur. Kasuta tema avauste jaoks ainult veepõhist määrdeainet nagu Aquameo ja puhasta oma uut sõpra enne ja pärast kasutamist meie pihusti VERYCLEAN, maheda seebi ja sooja veega.

     

    Rohkem üksikasju:

     

     

    • Realistlik seksinukk, seksinukk elutruu
    • Mõõdud: Seks puppy Kenny on 160 cm pikk, rinna ümbermõõt on 81 cm, vöökoha ümbermõõt 61 cm ja puusa ümbermõõt 94 cm. Tema peenise pikkus on 19 cm ja läbimõõt 3,8 cm. Tema päraku sügavus on 19 cm ja suu sügavus 15 cm.
    • Materjal: TPE
    • Pakendi sisu: Sisaldab palju tarvikuid, nagu pehme tekk, USB-soojuspulk, kamm ja 3 parukat erinevate välimuste jaoks: blond, brünett ja must.
    • Elutruu meesseksinukk on midagi enamat kui lihtsalt kumminukk. Meie meesseksinukk näeb välja ja tundub tõeline ning võimaldab sul selle meessoost nukuga kõik oma seksuaalsed fantaasiad välja elada.
    • Kenny on meesseksinukk naistele ja meesseksinukk meestele.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    It feels good

    It feels heavy and solid. Quality looks good and feels good, no cosmetic issues with it. Item arrives in a molded plastic container inside a box, inside a box with nothing indicating its contents. Both holes feel good and are nicely sized and stretch nicely. Due to size, cleanup is a lil awkward. The material feels nice although there is a noticeable hard structure to parts of it, which I assume is necessary because of the weight and material. You can put it in about any position, doggy, missionary, what ever. It feels good.

      Hindamine 

      Super Puppe

      Kam diskret und gut verpackt bei mir in Salzburg an. Die Puppe ist der Hammer. Fühlt sich alles wie echt an und ich bin mir sicher das ich über viele Jahre Freude an meinem Kenny haben werde.

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Kenny MEO - realistlik meessoost seksinukk

      Kenny MEO - realistlik meessoost seksinukk

      Minu nimi on Kenny, ma olen Californiast ja ma olen realistlik meessoost seksinukk, kes suudab täita kõik sinu fantaasiad.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      6 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: