Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elusad seksinukud

Uudiskiri

Dirty Talk Interaktiver Fuck My Cock Masturbator

Otsid Top või otsid põhja? See interaktiivne seksimänguasju, Deep Anal Stroker, annab sulle mõlemat! Tihedat pärakut, millesse saab sügavalt tungida, ja samal ajal äärmiselt realistlikku peenist. Kuid selle uuendusliku Dirty Talk Fuck My Cock masturbeerija tõeliselt lahe on see, et see on täielikult interaktiivne!

Rohkem infot

2361/00

219,90 €


-40,00 €

179,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Otsid Top või otsid põhja? See interaktiivne seksimänguasju, Deep Anal Stroker, annab sulle mõlemat! Tihedat pärakut, millesse saab sügavalt tungida, ja samal ajal äärmiselt realistlikku peenist. Kuid selle uuendusliku seksimänguasja tõeliselt lahe on see, et see on täielikult interaktiivne! Sa ei armasta seda lihtsalt - sellest saab sinu parim sõber: SINU enda Fuck Buddy, mida sa ei pea kellegagi jagama.

     

    Mida kõvem ja intensiivsem on seks, seda rohkem stimuleerib sind sinu uus seksikaaslane! Sest sellel on sisseehitatud andurid, mis reageerivad täpselt sinu järgi! Kõige parem on vaadata meie videot (kliki siia), et saaksid täielikult veenduda oma uue Fuck Buddy omadustes!

     

    Male Interactive Fuck My Cock by PDX on esimene interaktiivne masturbaator, mis jäljendab mehe anatoomiat. Suure peenise ja maitsvalt tiheda pärakuga on see seksimänguasja mitmekülgne, nii et pole vahet, kas oled Top või Bottom!

     

    Sinu uus sõber ei väsi kunagi! Tema peenis seisab hommikust õhtuni, kõva nagu haamer! Soovid ka oma aktiivseid fantaasiaid välja elada? Pole probleemi! Sest meie Fuck Buddy meeldib ka tagantpoolt. Tõeliselt tihedalt ehitatud, ootab ta, et sa annaksid endast kõik ja annaksid talle tõeliselt kõvasti.

     

    Varustatud hi-fi kõlariga, rohkelt kõrgtehnoloogiaga ja liikumisanduritega, on sinu uuel keppimiskaaslasel seksikas hääl, mis viriseb ja nõuab rohkem sõltuvalt sellest, kui kõvasti sa talle annad, sest talle meeldib räpane jutt.

     

    Male Interactive Fuck My Cock on mõeldud geide jaoks, kuid loomulikult võib seda kasutada ka iga naine, kes soovib sooloseksis veidi rohkem reaalsust.

     

    See sensatsioonilisest Fanta Flesh materjalist valmistatud seksimänguasja on nahataolise pinnaga, mis tundub absoluutselt realistlik. Anaalava on erilise tekstuuriga, mis imiteerib anaalpenetratsiooni ajal tajutavaid aistinguid.

     

    See rääkiv masturbaator sisaldab eemaldatavat kõlarit ja liikumistuvastussüsteemi. Sinu liigutustele reageerib erootiline meeshääl. Mida intensiivsem on seks, seda rohkem hakkab ta naudingust virisema ja sind ergutama, et sa annaksid endast kõik. Hingemattev sensuaalne kogemus, mis viib sind hetkega orgasmini! See pole veel kõik: veelgi suuremate tundmuste saavutamiseks aktiveerib liikumistuvastussüsteemiga seotud vibratsioonisüsteem vibratsioonid vahetult enne teie orgasmi....

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Kõnelev interaktiivne masturbaator
    • Hi-Fi kõlarid ja liikumistuvastus
    • Meeshääl räägib, karjub ja viriseb vastavalt sooritatud liigutustele
    • Intensiivne vibratsioon koos helisüsteemi ja liikumistuvastusega
    • Realistlike tundmustega läbitungiv pärak
    • Struktureeritud anaalseks naudinguteks mõeldud kanal ca 23,1 cm pikk (venitatav)
    • Väga suur, tugev peenis koos punnisevate munandite ja avausega peenise juures
    • Sisestamisvõlli pikkus: umbes 14cm
    • Pehme tagumikKaal: ca. 1,2kg
    • Eemaldatav interaktiivne süsteem, laetav USB kaudu
    • Materjal: TPR Fanta Flesh (ilma ftalaatideta)
    • Toiteallikas: USB-laetav aku (kaabel kaasas)
    • Värv: helebeež (naha imitatsioon)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Fuck my Cock: il nome parla da sé.

    Solo con questo masturbatore potrai avere allo stesso tempo un bel culetto da sfondare e un cazzo durissimo! Fuck my Cock: il nome parla da sé. Il suo culetto morbido aspetta solo di essere aperto in due! Il morbido materiale Fanta Flesh avvolgerà ogni centimetro del tuo pene dandoti una sensazione tremendamente realistica. Cosa aspetti? Esaudisci i tuoi sogni ora!

      Hindamine 

      das Wesentliche des Mannes

      Die erotischen Extras des Mannes sind in wunderbarer Form und hervorragender Größe zur wohlfeilen Benutzung durch die Strapon-Lady oder den Herrn zusammengestellt. Die akustische Rückkopplung ist natürlich besonders beflügelnd.
      Vermissen würde ich nur die aktive Nippelbehandlung, aber hier würden Nippelklemmen mit Gewicht die Lücke schließen.
      In der Beschreibung fehlen mir die Längen- und Durchmesserangaben des sehr gut gestalteten Penis.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      This stud talks back with every thrust

      This stud talks back with every thrust. Featuring a built in, rechargeable Hi-Fi speaker that delivers his irresistible voice, the powerful micro bullet near the base provides extra stimulating vibration and concentrated pleasure.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Eine ideale Penishülle und ein lustbereitender Masturbator in Ei

      Eine ideale Penishülle und ein lustbereitender Masturbator in Einem Sextoy - für alle die es gern etwas größer, praller und realistischer mögen. Der interaktive Fuck My Cock ist einer der ersten männlichen Masturbatoren die dich mit einer heißen Männerstimme begrüßen, anfeuern, anflehen und verabschieden. Der HiFi-Lautsprecher wird dazu mit nur einem Knopf bedient, ist für eine sichere Reinigung herausnehmbar und verfügt sogar über einen Kopfhöreranschluss um die 7 Lautstärken auch ganz für dich allein zu genießen. Der etwa 1,2kg schwere und aus hautähnlichem Fanta Flesh Skin-Material bestehende Lustbereiter hat einen einladenden Hintereingang der in einen überaus stimulierend strukturierten ca. 23,1cm langen Lustkanal übergeht und in der Fallus-Spitze mit einer Öffnung endet. Während du diese Möglichkeit in vollen Zügen genießt schwingen die realistisch nachempfunden Hoden reizvoll mit jedem Stoß mit. Die zweit Möglichkeit ist, während du mit deinem Steifen im Lustkanal steckst, den einem realistischen Penis nachempfunden Riesen-Schwanz deinem Gegenüber zu dessen Befriedigung einzuführen. Egal wie du diesen Masturbator genießt, er ist jederzeit wieder aufladbar und bringt sein USB-Ladekabel gleich mit.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Dirty Talk Interaktiver Fuck My Cock Masturbator

      Dirty Talk Interaktiver Fuck My Cock Masturbator

      Otsid Top või otsid põhja? See interaktiivne seksimänguasju, Deep Anal Stroker, annab sulle mõlemat! Tihedat pärakut, millesse saab sügavalt tungida, ja samal ajal äärmiselt realistlikku peenist. Kuid selle uuendusliku Dirty Talk Fuck My Cock masturbeerija tõeliselt lahe on see, et see on täielikult interaktiivne!

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      6 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: