Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Penisrõngas reguleeritav, valmistatud nahast koos Hanky Code - punane

Tahate treenida erektsiooni? Siis on reguleeritav nahast peenise rõngas esimene valik. Veelgi enam, muljetavaldav efekt, nimelt suur ja punnis peenis, on nähtav juba lühikese aja pärast.

Rohkem infot

8131/00

saadaval

    Rohkem infot

    Sa tahad treenida erektsiooni? Siis on reguleeritav nahast peenise rõngas esimene valik. Veelgi enam, muljetavaldav efekt, nimelt suur ja punnis peenis, on nähtav juba lühikese aja pärast.

    See kaunis, kahetooniline peenisrõngas on valmistatud käsitsi vasikanahast ja värvid on kooskõlastatud tuntud "Hanky koodiga". Värvilised detailid (meie peenise sõrmus on saadaval punases, kollases, sinises, kollases ja mustas värvitoonis) on identsed maailmakuulsa Hanky koodiga ja annavad teavet teie seksuaalsete eelistuste kohta. Hanky kood on üks esimesi seksuaalsete eelistuste näitamiseks kasutusele võetud märke. Algselt pärineb värvikood subkultuurist, kust see sai alguse 70ndatel aastatel. Kuigi heteroseksuaalses stseenis kasutatakse koode üsna harva, peetakse neid homo- ja BDSM-skeenes kohustuslikuks. Tuntuimad värvid on valge - tahan lihtsalt masturbeerida (koos), hall - otsin bondage-partnerit, punane - otsin õiget fistingupartnerit, must - mulle meeldib kõva seks, eriti S&M, kollane - armastan kuldset dušši ja sinine - olen seksuaalselt aktiivne.

    Nahast peenisrõngal on palju eeliseid võrreldes teist tüüpi peenisrõngastega, näiteks metallist või kummist peenisrõngastega. Suurim eelis on siiski see, et see on mugavam ja reguleeritava suurusega. Nahk on pehmem ja paindlikum kui metall ning seda on lihtne kohandada vastavalt peenise suurusele ja individuaalsele mugavusele. Samuti onnahast peenisrõnga sulgemise tõttu seda teiste peenisrõngastega võrreldes lihtsam panna ja võtta, mis on eriti kasulik seksuaalvahekorra ajal.

    Nahast peenisrõnga kasutamiseks on mitu head põhjust:

    Parem erektsioon: peenisrõngas võib aidata saavutada kõvemat ja kauem kestvat erektsiooni, piirates verevoolu peenise piirkonda.

    Suurem tundlikkus: Penisrõngas võib samuti aidata suurendada peenise tundlikkust, suurendades verevoolu ja närvide stimuleerimist.

    Suurenenud seksuaalne nauding: Parandades erektsiooni ja tundlikkust, võib peenisrõngas aidata suurendada seksuaalset naudingut ja naudingut seksuaalvahekorra või masturbeerimise ajal.

    Ejakulatsiooni edasilükkamine: Penisrõngas võib aidata ka ejakulatsiooni edasilükkamist, mis võib olla kasulik nii kandjale kui ka tema partnerile.

    Seksuaalse jõudluse parandamine: Penisrõnga regulaarne kasutamine võib treenida ja tugevdada peenise erektiilset kude, mis võib viia seksuaalse jõudluse paranemiseni.

    Kuidas kasutada reguleeritavat nahast peenisrõngast?

    Nahast peenisrõngas pannakse ümber peenise ja kubeme, kui see ei ole püsti. Kui peenis on püsti ja veri voolab erektiilsesse koesse, on peenisrõngas nii pingul, et veri ei saa enam tagasi voolata. Nii ei muutu peenis mitte ainult kõvaks ja suureks, vaid ka ejakulatsioon viibib. Isegi pärast orgasmi jääb peenis paksuks ja kõvaks. Lisaks sellele võib peenisrõngas aidata ka kerge erektsioonihäire korral või kui peenis muutub pärast pikemat seksuaalvahekorda iseenesest lõtvaks. Aga ka esteetika meeldib paljudele kasutajatele, sest hästi istuv peenisrõngas laseb peenisel olevad veenid selgelt esile tõusta.

    Lisateave:

    • CAZZOMEO nahast valmistatud, reguleeritav peenisrõngas
    • Käsitsi valmistatud peenisrõngas, kahevärviline
    • Materjal: vasikanahk, roostevabast terasest neetid
    • Universaalne suurus
    • Penisrõngast saab täiuslikult reguleerida soovitud suurusele.
    • Mõõtmed ca 2 cm lai, nahast peenisrõnga suurust saab individuaalselt reguleerida (ca 40 kuni 60 mm läbimõõduga).
    • Palun pange tähele, et nahast peenisrõngast, nagu iga muud peenisrõngast, tuleks kasutada ettevaatlikult ja ainult piiratud aja jooksul, et vältida ebamugavustunnet.
    • Puhastamine: Pärast kasutamist pühkige niiske lapiga ja aeg-ajalt hõõruge veidi naharasva.
    • CAZZOMEO ™ on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    This is a great product.

    This is a great product. It makes my cock rock hard and my balls so tight. My bf says it looks very hot on me and coupled with a collar is a big turn on to him.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Preis/Leistung ist super und tolle Optik.

    Preis/Leistung ist super und tolle Optik.
    Durch die variable Größeneinteilung kann der Cockring auch mal etwas fester eingestellt werden.

      Kirjutage oma ülevaade

      Penisrõngas reguleeritav, valmistatud nahast koos Hanky Code - punane

      Penisrõngas reguleeritav, valmistatud nahast koos Hanky Code - punane

      Tahate treenida erektsiooni? Siis on reguleeritav nahast peenise rõngas esimene valik. Veelgi enam, muljetavaldav efekt, nimelt suur ja punnis peenis, on nähtav juba lühikese aja pärast.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: