Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo Anal Plug

Kogege hingematvalt realistlikku fisting-seksi kuldse butt plug "Golden Hour" sarjast Extremeo. See realistliku käe kujuga meistriteos ei ole lihtsalt butt plug, vaid teie kõige metsikumate unistuste täitumine intensiivsest fisting-seksist. Ole valmis omaenda Golden Hour'ile!

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege hingematvalt realistlikku fisting-seksi kuldse butt plug "Golden Hour" sarjast Extremeo. See realistliku käe kujuga meistriteos ei ole lihtsalt butt plug, vaid teie kõige metsikumate unistuste täitumine intensiivsest fisting-seksist. Ole valmis omaenda Kuldseks tunniks!

     

    Kui otsite uut seiklust või soovite välja elada oma fisting-fantaasiaid, on Golden Hour anaalpistik ideaalne valik. Valmistatud kvaliteetsest Liquid Silicone, see butt plug ei ole mitte ainult ohutu kasutada, vaid ka mugav anusesse sisestada. Laske end põnevale seiklusele ja kogege fisting ja kogeda võrratut, absoluutselt realistlikku naudingut, mis teeb teie kõige metsikumad unistused teoks. Tunnetage põnevat stimulatsiooni, kui aeglaselt harjute käe suuruse ja ümbermõõduga.

     

    Neile, kes soovivad fisting tahavad uurida, on see butt plug suurepärane ettevalmistusvahend. Anuse järkjärgulise laiendamisega eri suuruses tagumikpistikutega saab teie keha aeglaselt valmistuda tõelise käe sisestamiseks. See aitab lõdvestada sulgurlihaseid ja suurendada venivust mugava ja turvalise fisting-kogemuse saavutamiseks.

     

    Valige kolme erineva suuruse vahel ja leidke oma isiklikele eelistustele sobiv:

     

    • Suurus S: Neile, kes alles alustavad fisting ja unistavad terve käe tundmisest oma pärakus. Kogupikkusega 16 cm, sissetõmmatava pikkusega 14 cm ja maksimaalse läbimõõduga 4,5 cm on see käepärane butt plug ideaalne algajatele.
    • Suurus M: Edasijõudnutele, kes on juba omandanud mõningaid kogemusi ja otsivad uusi väljakutseid. Kogupikkusega 22 cm, sissetõmmatava pikkusega 20 cm ja maksimaalse läbimõõduga 6 cm pakub see butt plug põnevat naudingut kogenud fistingufännidele.
    • Suurus L: tõelistele asjatundjatele, kes soovivad valmistuda intensiivseteks fisting-sessioonideks. Muljetavaldava 26 cm kogupikkusega, 28 cm sisestatava pikkusega ja 8 cm maksimaalse läbimõõduga on see butt plug ideaalne kõigile, kes soovivad enne rusikasessiooni "soojendust" teha.

     

    Lisaks on käe kujuline butt plug ideaalne "soolomängijatele", kes soovivad nautida põnevat tunnet fisting ka ilma partnerita nautida. Anaalpistiku abil saate kogeda tõelise fisting-seksi imelist tunnet täiesti üksi ja omada täielikku kontrolli naudingu üle.

     

    Ükskõik, kas soovite valmistuda tõeliseks fisting või tahad kogeda fistingu naudingut üksi, butt plug "Golden Hour" käe kujul pakub sulle intensiivset ja realistlikku tunnet, mis viib sind seksuaalse rahulduse uuele tasemele.

     

    Fistingufantaasiad? See butt plug mehe või naise käe kujul täidab teie unistused!

     

    Kuldne fisting Käsi Extremeo sarjast on ülirealistliku disainiga, mis annab teile peaaegu autentse fistingukogemuse. Valmistatud kvaliteetsest Liquid Silicone, materjalist, mis on tuntud oma paindlikkuse, vastupidavuse ja nahasõbralike omaduste poolest, pakub see butt plug maksimaalset mugavust ja turvalisust fistingu ajal fisting. Tänu tugevale iminapakendipõhjale saate anaalpistiku hõlpsasti kinnitada siledale pinnale ja nautida vaba ja takistusteta naudingut kõigis mõeldavates asendites.

     

    Extremeo anaalpistiku puhastamine ja kasutamine:

     

    Kogege realistlikku fisting-kogemust koos Fist Fuck butt plug Golden Hour ja MEO sling Fuck & Play . See kombinatsioon pakub teile lihtsat anaalpistiku käsitsemist ja absoluutselt realistlikku fistingutunnet. Kvaliteetsest nahast valmistatud läbimõeldud polsterdatud sling pakub mugavust ja stabiilsust, samal ajal kui teie jalad jäävad laiali.

     

    Extremeo anaalpistiku kasutamine võib olla nauditav kogemus, kui te teate, kuidas seda õigesti teha. Sisestamise lihtsustamiseks soovitame Extremeo Spray't, mis lõdvestab sulgurlihast ja muudab sisestamise eriti õrnaks.

     

    Kui kasutate silikoonist tooteid nagu Extremeo butt plug, siis peaksite vältima silikoonipõhiseid libestusaineid, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid libestusaineid, nagu Aquameo või Alphamale Aqua, mis pakuvad mugavat tunnet ja on ohutud kasutamiseks koos silikooniga butt plug. Lube Shooter või libestusaplikaator optimeerib kogemust veelgi, võimaldades libestusaine sügavamat ja ühtlasemat jaotamist. See muudab tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja ohutumaks, kuna piisav määrdeaine vähendab hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Pärast iga kasutamist tuleb Extremeo butt plug põhjalikult puhastada. Selleks soovitame kasutada VERYCLEAN sprei, mis tagab põhjaliku ja hügieenilise puhastamise ning muudab butt plug Golden Hour valmis järgmiseks seikluseks.

     

    Lisateave:

     

    • Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo
    • Naise või mehe käe kujuline anaalipistik
    • Imemisalusega anaalipistik Extremeo seeriast.
    • Saadaval kolmes suuruses.
    • S: kogupikkus 16 cm, sisestatav pikkus 14 cm, maksimaalne läbimõõt 4,5 cm.
    • M: kogupikkus 22 cm, sisestatav pikkus 20 cm, maksimaalne läbimõõt 6 cm.
    • L: kogupikkus 26 cm, sisestatav pikkus 28 cm, maksimaalne läbimõõt 8 cm.
    • Extremeo Butt Plugs on ekspertide poolt välja töötatud anaalipistikud.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest Liquid Silicone, ftalaadivaba.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Niente male

    Ottimo giochino da usare con il partner..

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Brutal

    En la foto parece pequeño pero no lo es. Mirar las medidas antes de pedirlo por si necesitas otro de menor tamaño antes de pasar a este. La calidad es inmejorable, no defrauda.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Gut gemachter Analfisting Plug

    Top Qualität und optimale Form mit sehr realistischen Details. Saugnapf haftet gut für den freihändigen Ritt ;)

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo Anal Plug

    Fist Fuck butt plug - Golden Hour - Extremeo Anal Plug

    Kogege hingematvalt realistlikku fisting-seksi kuldse butt plug "Golden Hour" sarjast Extremeo. See realistliku käe kujuga meistriteos ei ole lihtsalt butt plug, vaid teie kõige metsikumate unistuste täitumine intensiivsest fisting-seksist. Ole valmis omaenda Golden Hour'ile!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: