Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Asslock

Uudiskiri

Deep Diver - Anaalpistik koos riistarõngaga

See on hämmastav tunne, kui tõmbate silmuse tihedalt ümber peenise ja munandite ning lasete sellel sügavale anaalkanalisse sukelduda Deep Diver sügavale anaalkanalisse.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    See on suurepärane tunne, kui tõmbate silmuse tihedalt ümber peenise ja munandite ning lasete siis Deep Diver sügavale anaalkanalisse sukelduda, kuni see täielikult kaob.

     

    Anaal Deep Diver pakub kahekordset naudingut! Musta või sinise värviga anaalpistik on peenise ja munandite rõngaga, mida saab uskumatu stimulatsiooni saavutamiseks pingule tõmmata.

     

    Rihm annab sulle kivikindla erektsiooni ja tundlikud munandid, samal ajal kui butt plug rikub sind. Kuna riistrõngas ja butt plug on kindlalt ühendatud, tunned seda "ees" ja "taga" võrdselt ja iga liigutusega, igal sammul...

     

    Anaalpistik on anatoomiliselt täiusliku kujuga, nii et seda ei ole mitte ainult lihtne sisestada, vaid see leiab ka teie eesnäärme probleemideta üles ja stimuleerib seda intensiivselt.

     

    Tänu riistrõnga liugmehhanismile saate täpselt reguleerida suurust ja tõmmata silmust nii tihedalt, kui soovite. Aga kõige parem on tõmmata seda tõesti tihedalt! Naudi seda absoluutselt põnevat tunnet ja tihedat erektsiooni, mis veenab ka sinu partnerit!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Materjal: Silikoon, ftalaadivaba, ABS
    • 24/7 sobiv
    • saab kanda ka päevasel ajal diskreetselt riiete all
    • Mõõtmed: umbes 110 mm sisestatav pikkus, 3 cm läbimõõt
    • Veepõhised libestusvahendid nagu Aquameo, Rushtime, Alphamale, Solemeo või Lunameo lihtsustavad sisestamist.
    • Puhastada sooja vee ja VERYCLEAN spreiga.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Very sexy

    Well the cock and ball loop is very stretchy and very comfy for any size. Though highly recommend putting it on while soft. And the anal plug bit. Easy to pop in and I say pop it pretty much was. But I could wear it for hours it was really comfy. Worth a buy

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Mega geil

    sitzt perfekt und lässt sich schön eng schnüren...laufe immer mit einem "harten" rum und gleichzeitig spüre ich den dildo bei jeder bewegung. so als hätte man einen "richtigen" hinten drin stecken. bin total zufrieden und kann das produkt von meo jedem mann empfehlen.
    lieferung: top - am nächsten tag war das paket da.
    material: phantastisch. fühlt sich gut an und lässt sich einfach reinigen.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    entspricht nicht meinen erwartungen

    leider entspricht der deep diver leider nicht meinen erwartungen. :-( die kugel, die die schlaufe um Hoden und penis halten sollte gibt nach, und man kann sie nicht ganz festzihen. wenn der deep diver im anus drinnen ist ist bei meiner anatomie die schlaufe zu kurz und er wird immer wieder rausgezogen. also nicht wirklich geeignet für längeres tragen, da mann immer das gefühl hat das er gleich rausflutscht!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Den ganzen Tag sehr geil

    Man kann ihn gut den ganzen Tag tragen und er sorgt für einen harten "besten Freund" und tolle Gefühle anal. Ich lege den Deep Diver an wenn ich das Haus verlasse und wenn ich nach hause komme bin ich so geil, das ich gleich loslegen muss. Kann dann gar nicht mehr an mich halten. Daher kann ich das Produkt sehr gut weiter empfehlen.

    • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Amazing

    You can use it for cum control while fucking too, contract your asshole trying to suck it in and delay your orgasm, or pull it out when you feel like you're gonna blow, you'll drive yourself crazy playing with this thing.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    It's absolutely great

    Just got it today, it's absolutely great, nice material as well. I would recommend it to any man that wants to stay harder.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Deep Diver - Anaalpistik koos riistarõngaga

    Deep Diver - Anaalpistik koos riistarõngaga

    See on hämmastav tunne, kui tõmbate silmuse tihedalt ümber peenise ja munandite ning lasete sellel sügavale anaalkanalisse sukelduda Deep Diver sügavale anaalkanalisse.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    22 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: