Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM Sextoys

Uudiskiri

NoPacha® Punisher 2.0 - Uuendus, mida oled oodanud!

Me kuulasime ja pärast klientide rohket tagasisidet esitleme uhkusega NoPacha® Punisher 2.0, aksessuaari, mis defineerib BDSM-suhte intensiivsuse uuesti. Punisher 2.0 kombineerib järeleproovitud traditsioonides vooruse, CBT ja Cock Bondage võrgutavaks koosmänguks, mis võlub nii domineerijaid kui ka alluvaid.

Rohkem infot

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Me oleme kuulanud ja pärast klientide rohket tagasisidet esitleme uhkusega NoPacha® Punisher 2.0, BDSM aksessuaari, mis defineerib uuesti intensiivsuse BDSM-suhetes. Aegade traditsioonide kohaselt ühendab Punisher 2.0 kasinuse, CBT ja Cock Bondage, et luua võrgutav koosmäng, mis võlub nii domineerijaid kui ka alluvaid. Lihtsalt öeldes: absoluutselt geniaalne peenisepuuri!

    Domineerimine uuesti defineeritud: Avastage NoPacha® Punisher 2.0 - nüüd kolmes individuaalses suuruses, et see sobiks veelgi täiuslikumalt, just nii, nagu teile meeldib!

    Meistriklass käsitöös: kahekihilisest, hoolikalt töödeldud nahast valmistatud vastupidav kott ühendab endas funktsionaalsuse ja esteetilisuse. Tõmbluku, velcro-kinnituse ja lukustatava rihmaga varustatud NoPacha ® Punisher 2.0 pakub maksimaalset turvalisust koos hea kandmismugavusega. Tõeline tipphetk on aga uuenduslik lukustatav tõmblukk, mis takistab lõplikult volitamata juurdepääsu mehe suguelunditele. Kaitse, mugavus ja turvalisus täiesti uuel tasemel.

    Nüüd on ka tõmblukk lukustatav!

    Tõmblukuklapp on integreeritud võtmelukuga. Selle eeliseks on see, et tõmblukust saab kinnitada otse ja ilma lisaseadmeteta. Tänu integreeritud võtmeluku õhukesele ja esteetilisele disainile ühendab see tõmblukk turvalisust ja elegantsust. Ideaalne meie eesmärkidel, kus loata juurdepääs meeste suguelunditele ja disain on esmatähtsad. Sobiv võti tõmbluku lukustamiseks kuulub loomulikult tarnekomplekti.

    Nahast koti sees peitub see teatud asi: piigid, mis reageerivad terava valuga igale vihjele erutusele. Pidev meeldetuletus sellest, kui lähedased on nauding ja valu.

    NoPacha ® Punisher 2.0: piiramatu iha läbi kasinuse ja kontrolli!

    Masturbatsioon? Seksuaalne vahekord? NoPacha ® Punisheriga muutuvad need tegevused peaaegu ületamatuteks väljakutseteks. Ja kui kasutaja siiski seksuaalselt erutub, tagavad sisemised piigid kohesed tagajärjed. Siinkohal on vaja erilist ettevaatust, et vältida tarbetut valu. Domineeriv peremees või range perenaine ei tohiks seetõttu kunagi liiga tugevalt kinni haarata.

    Punisher 2.0 on välimuselt tagasihoidlik ja piisavalt diskreetne, et seda saaks igapäevaelus tavaliste pükste või kitsaste teksade all nähtamatult kanda.

    Iga NoPacha® Punisher 2.0'ga on kaasas sobiv väike tabalukk kahe võtmega ja lisavõti lukustatava tõmbluku jaoks. Ja neile, kes tahavad viia oma naudingu järgmisele tasemele, on Punisher 2.0 ühilduv meie elektroonilise MEObond® ajalukuga - tundide, isegi päevade pikkuseks intensiivseks meeste naudingu kontrolliks!

    NoPacha® Punisher 2.0: kogege domineerimist, alistumist ja kasinust täiesti uues mõõtmes. Veelgi intensiivsem naudingu, valu ja kontrolli koostoime ootab teid!

    Rohkem üksikasju:

    • NoPacha® Punisher 2.0
    • BDSM seksimänguasja omaette klassis
    • Lukustatav nahast kott suguelundite jaoks, nüüd kolmes suuruses ja uuendusliku lukustatava tõmblukuga.
    • Koos sobiva tabalukuga, sh 2 võtmega ja lukustatava tõmbluku võtmega.
    • Materjalid: Kvaliteetne nahk, roostevaba teras ja messing (tabalukk) maksimaalse vastupidavuse ja turvalisuse tagamiseks.
    • Väike: kogupikkus: umbes 11 cm, pikkus ilma rihmata: 8 cm, laius 8 cm, avaus (Velcro-kinnitus) 4,5-5,5 cm
    • Medium: kogupikkus: umbes 11 cm, pikkus ilma rihmata: 8 cm, laius 8,5 cm, avaus (Velcro-kinnitus) 4,5-5,5 cm
    • Suur: kogupikkus: umbes 12 cm, pikkus ilma rihmata: 9 cm, laius 9 cm, avaus (Velcro-kinnitus) 4,5-5,5 cm

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Extraklasse

    …das wohl Beste, dass ich je bei Meo gekauft habe.
    Hält was er verspricht. Wenns weh tun darf, wirst du den Punisher 2.0 lieben.
    Besonders geil unter ner engen Jeans. Ich trag ihn fast täglich.

      Kirjutage oma ülevaade

      NoPacha® Punisher 2.0 - Uuendus, mida oled oodanud!

      NoPacha® Punisher 2.0 - Uuendus, mida oled oodanud!

      Me kuulasime ja pärast klientide rohket tagasisidet esitleme uhkusega NoPacha® Punisher 2.0, aksessuaari, mis defineerib BDSM-suhte intensiivsuse uuesti. Punisher 2.0 kombineerib järeleproovitud traditsioonides vooruse, CBT ja Cock Bondage võrgutavaks koosmänguks, mis võlub nii domineerijaid kui ka alluvaid.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: