Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Fisting geel

Uudiskiri

Slam Dunk Unscented - fisting Määrdeaine

Uus

Lõhnavaba määrdeaine alates Slam Dunk pakub kõiki eeliseid, mida pakub originaalversioon Slam Dunkkuid ei sisalda nelgiõli. Slam Dunk Unscented on spetsiaalselt välja töötatud neile, kes soovivad loobuda erilisest lõhnast, ilma et nad ohverdaksid stimuleerivat mõju anaalvahekorra ajal või fisting stimuleerivat mõju anaalseksi ajal. Valmistatud USAs, see on Slam Dunk Unscented ideaalne

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Lõhnavaba määrdeaine alates Slam Dunk pakub kõiki eeliseid, mida pakub originaalversioon Slam Dunkkuid ei sisalda nelgiõli. Slam Dunk Unscented on spetsiaalselt välja töötatud neile, kes soovivad loobuda erilisest lõhnaainest, ilma et nad ohverdaksid stimuleerivat mõju anaalvahekorra ajal või fisting stimuleerivat mõju anaalseksi ajal. Valmistatud USAs, see on Slam Dunk Unscented ideaalne ekstreemsemateks seksuaalpraktikateks.

    Slam Dunk Unscented selle libestusaine ainulaadne koostis eristab seda teistest turul olevatest fistingu libestusainetest ja pakub pikaajalist määrimist ilma kuivamiseta - selge eelis tavapäraste veepõhiste libestusainete ees. Lisaks on see Slam Dunk Unscented lihtsam pärast kasutamist maha pesta kui enamikku õlipõhiseid määrdeaineid.

    Slam Dunk Unscented - Libestusgeel: fisting

    • Spetsiaalselt välja töötatud intensiivseks anaalseksiks ja fisting välja töötatud.
    • Pakub kõiki eeliseid Slam Dunk Originalkuid ilma nelgiõli lõhnata.
    • Tundub nagu täiuslik segu J-Lube ja Crisco vahel.
    • Pikaajaline määrimine ilma kuivamise ohuta - selge eelis paljude veepõhiste määrdeainete ees.
    • Lihtsamini puhastatav kui enamik õlipõhiseid määrdeaineid.
    • Võimaldab maksimaalset stimulatsiooni ja naudingut mõlemale partnerile ilma tuimestava tundeta.
    • Saadaval erinevates suurustes, mis sobivad kõikidele vajadustele.
    • Märkus: Ei sobi lateksist kondoomidele.
    • Kvaliteetsed, lõhnavabad koostisained meeldiva elamuse tagamiseks.


    Slam Dunk Unscented on ideaalne libestusaine fistinganaalvahekorras või masturbeerimiseks. Tänu uuenduslikule koostisele saavad mõlemad partnerid kogeda maksimaalset stimulatsiooni ja naudingut ka intensiivse seksi ajal. Slam Dunk Unscented tundub nagu klassikaliste J-Lube ja Crisco edukas segu.

    Slam Dunk ülimaks anaalseksikogemuseks!

    Slam Dunk Unscented on spetsiaalselt välja töötatud fisting ja intensiivseks anaalseksiks. Libesti on äärmiselt sile ja kauakestev, mis võimaldab hõlpsat ja mugavat tungimist ka pikema seksimise või ulatusliku fistingu ajal.

    Ainulaadne koostisainete kombinatsioon lõdvestab päraku, ilma seda täielikult tuimestamata, nii et mõlemad partnerid kogevad seksi ajal maksimaalset stimulatsiooni ja naudingut. Ka seksijärgne puhastamine ei ole probleemiks, sest erinevalt paljudest õlipõhistest libestitest on see libestusaine Slam Dunk vees lahustuv. Slam Dunk Unscented on saadaval erinevates suurustes, nii et igale vajadusele on olemas sobiv libestusaine.

    Vaatamata selle paljudele eelistele peaks Slam Dunk Unscented ei tohiks kasutada koos lateksist kondoomidega. Seetõttu soovitame ohutumaks seksiks kasutada sobivat veepõhist libestusainet, nt Aquameo firmalt MEO.

    Lõhnastamata versiooni Slam Dunk pakub sarnaselt originaalile pikaajalist määrimist ilma kuivamiseta ja on saadaval MEO-st suurustes 237 ml, 473 ml ja 769 ml.

    Lisainfo:

    • Slam Dunk Unscented - Anaal fisting Lubrikant
    • Saadaval erinevates suurustes: Slam Dunk Unscented 237 ml / 8 fl.oz, Slam Dunk Unscented 473 ml / 16 fl.oz, Slam Dunk - Lõhnastamata 768 ml / 26 fl.oz.
    • Koostisosad (INCI): koostisained (INCI): Hüdrogeenitud õli, polüetüleenpolümeer, dispergendi, mineraalõli, destilleeritud vesi
    • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.
    • Valmistatud USAs.
    • Slam Dunk on õlipõhine määrdeaine. Õlipõhised määrdeained võivad põhjustada silikoonist seksimänguasjade kiiremat kulumist. Seetõttu soovitame üldiselt mitte kasutada õlipõhiseid määrdeaineid koos silikoonist seksimänguasjadega. Sellisel juhul oleks ohutum valida veepõhine libestusaine, näiteks Aquameo. Siiski on alati soovitatav kontrollida seksimänguasja tootja konkreetseid hooldusjuhiseid.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Flutscht sehr gut

    Sehr ergiebig und langanhaltender FF-Spaß

      Hindamine 

      Very pleased

      Wasn't sure what to expect. The lube is smooth and easy to apply, giving amazing movement and much more slippery than I expected. Very happy with purchase

        Hindamine 

        magnifico

        provato appena arrivato, veramente funziona da dio, molto spesso e non si secca. perfetto per l'anale

          Hindamine 

          gibt bessere

          Trocknet zu schnell aus keine Gleitfähigkeit da gibt es bessere Produkte wie das Lets Fuck von MEO

            Kirjutage oma ülevaade

            Slam Dunk Unscented - fisting Määrdeaine

            Slam Dunk Unscented - fisting Määrdeaine

            Lõhnavaba määrdeaine alates Slam Dunk pakub kõiki eeliseid, mida pakub originaalversioon Slam Dunkkuid ei sisalda nelgiõli. Slam Dunk Unscented on spetsiaalselt välja töötatud neile, kes soovivad loobuda erilisest lõhnast, ilma et nad ohverdaksid stimuleerivat mõju anaalvahekorra ajal või fisting stimuleerivat mõju anaalseksi ajal. Valmistatud USAs, see on Slam Dunk Unscented ideaalne

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: