Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Fisting geel

Uudiskiri

J-JELLY Libesti ekstreemsete seksuaalsete praktikate jaoks

Uus

J-JELLY on parim libestusaine erakordseks elamuseks ekstreemse seksi ajal. See kasutusvalmis libestusaine, mis põhineb järeleproovitud J-Lube'i pulbril, pakub kõike, mida vajate, et ületada oma füüsilised piirid. Sobib ideaalselt seksuaalseteks praktikateks, nagu vaginaalne või anaalseks fisting ja libestusaineks, kui kasutate keppimisaparaati.

Rohkem infot

3736/240

24,90 €

103,75 €/L

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

J-JELLY on parim libestusaine erakordseks elamuseks ekstreemse seksi ajal. See kasutusvalmis libestusaine, mis põhineb järeleproovitud J-Lube'i pulbril, pakub kõike, mida vajate, et ületada oma füüsilisi piire. Sobib ideaalselt seksuaalseteks praktikateks, nagu vaginaalne või anaalseks fisting ja libestusaineks, kui kasutate keppimisaparaati. J-JELLY laseb teil jätta tavapärase seljataha ja pakub unustamatuid elamusi.

 

Tänu libedale, paksule ja samas uskumatult sujuvale konsistentsile sobib see ideaalselt kasutamiseks väga suurte riistadega J-JELLY sobib ideaalselt kasutamiseks väga suurte dildodega või fistimiseks. Kas üksi või paarina - koos J-JELLY iga kogemus on hingematvalt kuum.

 

J-JELLY tipphetked:

 

  • J-JELLY põhineb valmis segatud J-Lube pulbril.
  • J-JELLY on väga viskoosne ja äärmiselt libe.
  • J-JELLY vähendab hõõrdumist ja minimeerib vigastuste ohtu ekstreemsete seksuaalsete praktikate ajal.
  • J-JELLY on lihtne kasutada tänu praktilisele klappkorgile.
  • J-JELLY on lõhnatu ja maitsetu, ei määrida ega määrida.
  • J-JELLY ühildub lateksi, silikooni ja kõigi seksimänguasjadega.
  • J-JELLY on kohe kasutusvalmis, ilma et peaks segama J-Lube pulbrit.
  • J-JELLY maksimeerib naudingut suurte dildodega või seksimise ajal keppimise masinaga.
  • J-JELLY saab igal ajal veega uuesti aktiveerida.

 

Soovitatav ekstreemsemateks seksuaalseteks tegevusteks, tõhus ja lihtne kasutada.

 

J-JELLY on libestusaine, mis on algselt välja töötatud USAs veterinaarseks kasutamiseks. Originaaltoode "J-Lube" on pulber, mis segatakse veega, et moodustada libe, geelilaadne libestusaine. J-Lube saab teha nii paksuks või õhukeseks kui soovitakse.

 

Miks on J-JELLY hädavajalik kõvemate praktikate, näiteks vaginaalse või anaalse fistingu puhul?

 

Vastus peitub paksus konsistentsis J-JELLYmis on hädavajalik ohutuks ja mugavaks tungimiseks kehaavadesse. J-JELLY see vähendab hõõrdumist ja seega minimeerib vigastuste ohtu, mis on eriti oluline intensiivsemate seksuaalpraktikate, näiteks vaginaalse või anaalse fistingu puhul.

 

237 ml pudelis on piisavalt libestusainet paljudeks kirglikeks tundideks. Ja lihtne käsitsemine tänu praktilisele klappkorgile tagab, et saate täielikult keskenduda oma naudingule.

 

J-JELLY on rohkem kui lihtsalt libestusaine, see on vastus muretu, kvaliteetse ja tõhusa lahenduse otsingule kõigi ekstreemsete seksuaalpraktikate jaoks. J-JELLY on lõhnatu, maitsetu, mitte-rasvane ja ei jäta plekke. Koosneb hoolikalt valitud koostisosadest, see on J-JELLY ühildub lateksi, silikooni ja igat tüüpi seksimänguasjadega, mistõttu on see mitmekülgne libestusaine igas seksimänguasjakollektsioonis.

 

Neile, kes soovivad segamise ise enda kätesse võtta, on alati olemas J-Lube'i pulber. Aga kui sulle meeldib lihtne ja mugav J-JELLY on ideaalne valik - paks geel, mis on kohe kasutusvalmis.

 

J-JELLY j-Lube ei ole lihtsalt libestusaine, see on pilet uutele, rahuldust pakkuvatele kogemustele, mis viivad teie mängimise järgmisele tasemele. Kas suurte dildodega, fisting või seksiga, mis on kuradi masinaga, J-JELLY teeb suurepäraselt tööd, luues äärmiselt libe kihi mis tahes pinnale, et maksimeerida naudingut.

 

Veepõhise libestusainena võib see J-JELLY aja jooksul kuivada, kuid see ei ole probleem: kanna lihtsalt rohkem või aktiveeri uuesti mõne tilga veega ja jätka. Sulle meeldib see paks libestusaine J-JELLY mis kleepub nahale või seksimänguasjale, kuni see muutub soojuse mõjul õhemaks ja libedamaks. Tänu vees lahustuvatele omadustele saab jäägid pärast naudingut hõlpsasti eemaldada.

 

Soovitame J-JELLY kõigile, kes otsivad paksemat, tõhusat ja kergesti kasutatavat libestusainet, mis on spetsiaalselt välja töötatud nõudlike seksuaaltegevuste jaoks. Proovige seda ja kogege, kuidas J-JELLY Muudab teie intiimsed hetked unustamatuks!

 

Rohkem üksikasju:

 

  • J-JELLY Libesti ekstreemsete seksuaalsete praktikate jaoks
  • Äärmiselt libe, paks ja samas uskumatult sile.
  • Sobib ideaalselt suurte dildodega kasutamiseks, fistinguks (nii anaalseks kui ka vaginaalseks) või seksimasinatega kasutamiseks.
  • Sobib ka vahekorras (anaalseks ja vaginaalseks)!
  • Kestab kauem kui paljud teised libestid.
  • Koostisosad (INCI): propüülparahüdroksübensoaat, metüülparahüdroksübensoaat
  • Sisu: 237 ml (8 fl.oz.)
  • Siin on lisateavet J-Lube'i pulbri kohta: Üks pudel J-Lube annab umbes üksteist liitrit libestusainet. Ainus puudus on see, et libestusaine tuleb enne seksi ette valmistada. Kui te, nagu meie, eelistate võtta pudel libestusainet ja lihtsalt minna, on see J-JELLY on parem valik, sest see tuleb eelnevalt segatuna.
  • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

J-JELLY Libesti ekstreemsete seksuaalsete praktikate jaoks

J-JELLY Libesti ekstreemsete seksuaalsete praktikate jaoks

J-JELLY on parim libestusaine erakordseks elamuseks ekstreemse seksi ajal. See kasutusvalmis libestusaine, mis põhineb järeleproovitud J-Lube'i pulbril, pakub kõike, mida vajate, et ületada oma füüsilised piirid. Sobib ideaalselt seksuaalseteks praktikateks, nagu vaginaalne või anaalseks fisting ja libestusaineks, kui kasutate keppimisaparaati.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: