Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Fuck & Play Vac-U-Lock tarvikud

Uudiskiri

Vibreeriv Vac-U-Lock™ adapter koos kaugjuhtimispuldiga - Fuck & Play

Ainult positiivsed vibratsioonid - meie sõna selle kohta! 7 vibratsioonifunktsiooni ja juhtmevaba kaugjuhtimispuldiga vibreeriv Vac-U-Lock™ adapter muudab mis tahes Doc Johnsoni, Hungi, Fucktools'i või Hunglocki dildod või anaalpistiku võimsaks vibreerivaks kuradi tööriistaks.

Rohkem infot

3138/00

saadaval

    Rohkem infot

    Ainult positiivsed vibratsioonid - meie sõna selle kohta! 7 vibratsioonifunktsiooni ja juhtmevaba kaugjuhtimispuldiga vibreeriv Vac-U-Lock™ adapter muudab mis tahes Doc Johnsoni, Hungi, Fucktools'i või Hunglocki dildod või anaalpistiku võimsaks vibreerivaks kuradi tööriistaks. Sa armastad seda uut, stimuleerivat ja rahuldust pakkuvat kogemust, mida sa pole oma lemmikdildoga kunagi varem saanud.

    Tähtsündmused:

     

    • Saab kasutada kõigi Vac-U-Lock™-iga dildode ja anaalipistikutega
    • 7 vibratsioonirežiimi: Vaheldusrikkaks lõbutsemiseks - mugavalt juhitav kaugjuhtimispuldi abil.
    • Juhtmevaba kaugjuhtimispult: Vibratsioonid õrnast kuni intensiivseteni ühe nupuvajutusega. Vihje: Jäta kaugjuhtimispult oma partnerile üllatushetkedeks ja juhtimismängudeks.
    • Adapter sobib ideaalselt enamikule Strap On!

     

    Kuidas kasutada vibreerivat Vac-U-Lock™ adapterit koos kaugjuhtimispuldiga?

     

    Selle geniaalse tarviku abil saate oma dildodele või pepupistikutele elu sisse puhuda ja need vibreerima panna! Teie pärak hakkab naudingutest tõmbuma! Saate hõlpsasti juhtida 7 vibratsioonirežiimi juhtmevaba kaugjuhtimispuldi abil. Samuti saad vibraatori sisestada rihma või rakmete sisse ja seejärel kinnitada oma valitud dildo. Lase lihtsalt oma kujutlusvõimel vabalt käia.

     

    Mida tähendab Vac U Lock™?

     

    Seda on lihtne seletada, sest see on nagu kodus - pistik pannakse pistikupessa! Kus "pistik" on tarviku adapteripistik ja "pistikupesa" on dildo alumisel küljel olev profileeritud ava. Vac-U-Lock™ süsteem tähistab vahetatavat süsteemi, milles erinevaid dildosid saab lihtsalt ja kiiresti kombineerida Vac-U-Lock™ tarvikuga. Seda süsteemi kasutatakse paljude dildode, seksimänguasjade ja tarvikutega, nt ka keppimismasinatega, aga ka muude praktiliste tarvikutega (rihmad, rakmed, dildode käepidemed, ühenduspistikud, iminapad, vibratsioonimootorid jne). Ja miks? Sest erinevate mänguasjade ja tarvikute kombineerimine on väga praktiline ja odav ning see säästab palju raha.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Vibreeriv Vac-U-Lock™ adapter koos puldiga
    • Adapter tõmmatakse pärast kasutamist kergesti dildost või anaalpistikust välja, et seda puhastada.
    • Muutke mis tahes Vac-U-Lock™ toode vibraatoriks
    • 7 vibratsioonifunktsiooni
    • Juhtmevaba kaugjuhtimispult
    • Laetav USB kaudu
    • Laadimiskaabel kaasas
    • Laadimisaeg 90 minutit, tööaeg 120 minutit
    • Saab kasutada mis tahes Vac-U-Lock™ ühilduva rihmaga ja seksimänguasjaga
    • Veekindel
    • Materjal: ABS
    • See MEO® sarja Fuck & Play kuuluv tarvik võimaldab kasutada Doc Johnsoni, Hung Systemi, Fucktoolsi, Hunglocki ja paljude teiste tootjate dildosid, seksimänguasju ja anaalpistikuid koos Vac-U-Lock™-iga. Üksikud tooted töötavad nii koos kui ka eraldi. Erinevate võimaluste ja sadade dildode ja anaalpistikute variatsioonidega ei ole teie kujutlusvõimele piire seatud.
    • Materjal: PVC
    • Dildo ei kuulu tarnimise juurde.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ziemlich gut

    Die Wirkung für den Benutzung ist stark von der Größe und dem Material des Dildos abhängig. Etwas festerer und kleinerer Dildo: sehr sehr starke Vibration. Aber auch bei großen Dildos funktioniert es noch ziemlich gut.

      Hindamine 

      Excellente

      Excellente façon d'ajouter des vibrations à un toy vac-u-lock. J'en ai commandé deux.

        Hindamine 

        Good vibrations!!!

        Add a little something extra to your strap on play. This is a great addition to your vac u lock harness. Just snap this into the harness and turn all of your attachments into vibrators.

          Hindamine 

          Amazing

          When my girlfriend received it we used it right away and it was amazing. As a lesbian female that doesn’t prefer penetration this changed my mind. Feels amazing and we didn’t experience any problems. The pleasure is wonderful. I recommend this item to anyone that wants to switch it up, I think you will be satisfied.

            Hindamine 

            Funktioniert

            Dieses vibrierende Ding funktioniert auch bei großen Dildos sehr gut. D.h. der Adapter Stecker ist wirklich ausgestattet mit sehr starken Vibrationen die auch durch das Material von dicken plugs und dildos gehen. Bin sehr zufrieden! Ich kaufe mir vielleicht noch ein zweiten um ihn auf einem Küchenstuhl zu montieren. Mit der Fernbedienung ein Traum wenn man die richtigen phantasien hat.

              Kirjutage oma ülevaade

              Vibreeriv Vac-U-Lock™ adapter koos kaugjuhtimispuldiga - Fuck & Play

              Vibreeriv Vac-U-Lock™ adapter koos kaugjuhtimispuldiga - Fuck & Play

              Ainult positiivsed vibratsioonid - meie sõna selle kohta! 7 vibratsioonifunktsiooni ja juhtmevaba kaugjuhtimispuldiga vibreeriv Vac-U-Lock™ adapter muudab mis tahes Doc Johnsoni, Hungi, Fucktools'i või Hunglocki dildod või anaalpistiku võimsaks vibreerivaks kuradi tööriistaks.

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              15 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: