Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Fuck & Play Vac-U-Lock tarvikud

Uudiskiri

Pikk käepide dildode jaoks - Fuck & Play

Ole valmis oma elu kõige hämmastavamaks seksuaalkogemuseks. Pikk käepide sarjast Fuck & Play muudab sinu lemmik Vac-U-Lock™-iga ühilduva dildo või anaalpistiku ülimaks peksurammiks.

Rohkem infot

3094/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Ole valmis oma elu kõige hämmastavamaks seksuaalkogemuseks. Pikk käepide sarjast Fuck & Play muudab sinu lemmik Vac-U-Lock™-iga ühilduva dildo või anaalpistiku ülimaks peksurammiks. Kinnitage dildo, butt plug või muu enda valitud seksimänguasju käepideme Vac-U-Lock™ adapteri külge ja kasutage seda iseseisvalt või kasutage seda, et tungida oma partnerisse tavalisest sügavamalt või kaugemalt.

     

    Kuidas kasutada pikka dildo käepidet?

     

    Kas soovite täpselt sellist kontrolli, mida meie tavaline dildokäepide annab? Aga soovite veelgi rohkem võimalusi? Siis on pikk käepide just sulle sobiv. Pikk käepide on sama praktiline ja mugav kui tavaline käepide, kuid sellel on pikem käepide, mis võimaldab teil säilitada kontrolli dildo üle, ilma et peaksite oma partnerile nii lähedal olema. Mitmekülgne unistus, kui sulle meeldib oma partnerit anaalselt rahuldada ja lasta tal samal ajal sind suu kaudu teenindada.

     

    Mida tähendab Vac U Lock™?

     

    Seda on väga lihtne seletada, sest see on tegelikult nagu kodus - pistik pannakse pistikupessa! Kus "pistik" on tarviku adapteripistik ja "pistikupesa" on dildo alumisel küljel olev profileeritud ava. Vac-U-Lock™ süsteem tähistab vahetatavat süsteemi, milles erinevaid dildosid saab lihtsalt ja kiiresti kombineerida Vac-U-Lock™ tarvikuga. Seda süsteemi kasutatakse paljude dildode, seksimänguasjade ja tarvikute puhul, nt ka keppimismasinate, aga ka muude praktiliste tarvikute puhul (rihmad, rakmed, dildode käepidemed, ühenduspistikud, iminapad, vibratsioonimootorid jne). Ja miks? Sest erinevate mänguasjade ja tarvikute kombineerimine on väga praktiline ja odav ning see säästab palju raha.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Pikk käepide dildode jaoks
    • Selle eriti pika käepidemega dildodele ja anaalpistikutele hoiad distantsi. Võta istet ja töötle tagumikku mugavalt, kust iganes sa tahad!
    • See MEO® sarja Fuck & Play kuuluv tarvik võimaldab teil kasutada Doc Johnsoni, Hung Systemi, Fucktoolsi, Hunglocki ja paljude teiste tootjate dildosid, seksimänguasju ja anaalpistikuid koos Vac-U-Lock™-iga. Üksikud tooted töötavad nii koos kui ka eraldi. Erinevate võimaluste ja sadade dildode ja anaalpistikute variatsioonidega ei ole teie kujutlusvõimele piire seatud.
    • Materjal: PVC
    • Dildo ei kuulu tarnimise juurde.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Gut im sling zu benutzen

    Ich habe noch zwei andere Griffe von MEO und mir vor ein paar Tagen diesen dritten Griff zu gelegt. Dieser hier ist optimal für die Benutzung im Sling, da er wesentlich länger ist als die anderen Griffe. Man kommt also viel einfacher, gezielter und tiefer in den A des Bottoms.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Pikk käepide dildode jaoks - Fuck & Play

    Pikk käepide dildode jaoks - Fuck & Play

    Ole valmis oma elu kõige hämmastavamaks seksuaalkogemuseks. Pikk käepide sarjast Fuck & Play muudab sinu lemmik Vac-U-Lock™-iga ühilduva dildo või anaalpistiku ülimaks peksurammiks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    15 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: