Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Rihmaga dildo Rihmaga

Uudiskiri

No-Parts - Strap On Jock rihm

No-Parts Strap On 'i on lihtne selga panna. Pange rihm nagu rihmavöö ja reguleerige seda vastavalt oma sobivusele, nii et kõik istub kindlalt ja mugavalt. Nüüd kinnitage dildo ettepoole ja laske pügamise naudingul alata!

Rohkem infot

2951/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    No-Parts Strap On'i on lihtne selga panna. Pange rihm nagu trikirihm ja reguleerige seda vastavalt oma sobivusele, nii et kõik istub kindlalt ja mugavalt. Nüüd kinnitage dildo ettepoole ja laske pügamise naudingul alata!

     

    No-Parts-seeria sisaldab laia valikut rihmaga dildosid, pegging-dildosid ja sobivaid rihmaga dildosid, samuti kõrgekvaliteedilisi rakmeid. Kogege väga erilist pegging-seiklust üksi või koos oma partneriga ja leidke oma lemmikkombinatsioon. No-Parts sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele peggeritele ning on moodsa ja ahvatleva disainiga.

     

    Mis on eriline No-Parts Strap On'i juures?

     

    Lihtsalt kasutatav No-Parts Strap On ei ole õige rihm mitte ainult algajatele, vaid ka kogenud pegging-ekspertidele. Sellega saab kasutada peaaegu kõiki oma dildosid või vibraatoreid. Strap On istub kindlalt ja kindlalt ning dildot või vibraatorit hoitakse optimaalses asendis. Mitte miski ei libise isegi kõige raskema seksi ajal.

     

    Millega veel arvestada:

     

    Rihm on paindliku suuruse reguleerimisega ja sobib kuni 140 cm pikkusele puusaümbermõõdule. Velcro ja reguleeritavate lukkude abil saab jock rihma optimaalselt kohandada vastavalt teie suurusele. Materjal on vastupidav ja hästi valmistatud. Integreeritud O-rõngas sobib dildole, mille läbimõõt on 3 kuni 6 cm. Veenduge, et dildo oleks lamedal alusel, et see istuks ideaalselt jock-rihmaga. Pane aga tähele, et dildo ei kuulu komplekti. Suure valiku dildosid rihmadele leiad siit (KLIKI SIIN).

     

    Kuidas puhastada No-Parts Strap On'i?

     

    Lihtsalt puhastage No-Parts Strap On veega ja maheda seebiga. Eraldi desinfitseerimiseks kasutage lihtsalt meie sprei VERYCLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • No-Parts Strap On
    • Paindlik suuruse reguleerimine
    • Reguleeritav lukkude ja velcroga
    • Saab kasutada koos dildoga
    • Vastupidav materjal
    • Hästi valmistatud
    • Pesukott kaasas
    • Pesemisjuhised: Käsipesu, mitte pleegitada, mitte triikida, mitte keemiliselt puhastada, mitte kuivatada.
    • Materjal: 10% nailon, 10% lateks, 60% spandex, 20% polüester

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ottimo

    Acquistato dopo aver provato stranp on senza cintura. L'esperienza é nettamente migliore. Offre molta più flessibilità nei movimenti e una migliore fluidità nel complesso. La cintura non da fastidio ed é regolabile anche per taglie molto piccole. Il dildo sta perfettamente in posizione

      Hindamine 

      Macht Spaß

      Macht Spaß ihn zu benutzen. Tolle Qualität und schnelle Lieferung .

        Hindamine 

        Sehr gute Qualität

        Sehr gute Qualität. Super Produkt für die jenigen, die Experimente mögen. Ich empfehle es.

          Hindamine 

          I enjoyed the sense of control and power

          Honestly, the best thing about the whole experience was that my boyfriend felt comfortable enough with me to tell me he wanted it. It showed how much he trusts me. I also enjoyed the sense of control and power.

            Kirjutage oma ülevaade

            No-Parts - Strap On Jock rihm

            No-Parts - Strap On Jock rihm

            No-Parts Strap On 'i on lihtne selga panna. Pange rihm nagu rihmavöö ja reguleerige seda vastavalt oma sobivusele, nii et kõik istub kindlalt ja mugavalt. Nüüd kinnitage dildo ettepoole ja laske pügamise naudingul alata!

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: