Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Keppimismasinad ja lüpsimismasinad

Uudiskiri

Fuck Machine - Mega Pounder

Miks osta kallis kuradi masin? See odav dildomasin on meeste ja naiste kuradi masin, seksimasin, mis ei jäta rahuldamata tugevat tungimise soovi.

Rohkem infot

2067/00

249,90 €


-40,00 €

209,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Geniaalne! Meie Mega Pounder fuck masin annab teile kuni 200 tõukeid minutis!

     

    See mobiilne keppimismasin või seksimasin on varustatud võimsa tööstusliku mootoriga, mis võimaldab 2 erinevat löögikiirust. Lihtsalt ühenda see pistikupessa ja nauding võib alata. Mustal, realistlikul dildol on väljendunud veenid, punnisev punn ja paksud pallid. Imelised detailid, mida tunned iga tõuke korral. See ei ole liiga suur ega liiga väike, nii et saate täielikult keskenduda tõuketegevusele.

     

    Võtke tugevalt kinni ergonoomilisest käepidemest, et seksimasinaga ennast nautida või kostitada oma partnerit poole tunniga tõukeelamusega, mida ta ei unusta kunagi. Seda kaasaskantavat keppimismasinat ei takista vastupidavus ega aku kestvus.... see paneb sind nii kõvasti, et sa ei suuda seda enam taluda!

    Vaadake kindlasti meie kuradi masinat video!

    Kvaliteetne silikoon on mittepoorne ja ftalaadivaba, kuid ei sobi kokku silikoonipõhiste libestusainetega. Pärast kasutamist puhastage dildo maheda seebi või MEO VERYCLEAN spreiga.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Seksimasina mõõtmed: 36 cm kogupikkus. Dildo on 18 cm pikk, 13,5 cm sisestatav pikkus, 4 cm maksimaalne läbimõõt
    • Materjal: silikoon, ABS plastik
    • Poorivaba ja ftalaadivaba
    • Ei ühildu silikoonipõhiste libestitega
    • 2 seadistust
    • Kuni 200 lööki minutis
    • Märkus: 110-240V USA toitejuhe
    • Keppimismasin meestele, keppimismasin naistele

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ottimo

    Prova l'azione pulsante ultra potente con questo dildo pulsante da tenere in mano. Scopri le 2 intense velocità del motore industriale, che arriva dino a 200 pulsazioni al minuto. Percuoti te stesso o il tuo partner con le creste e le vene di questo pisello realistico! Non sei mai stata colpita così prima d'ora... Il dildo di 7,5 pollici è realizzato in silicone non poroso e privo di ftalati. Non è compatibile con lubrificanti in silicone, ma è facilmente lavabile con sapone neutro o detergente specifico. Un ulteriore dildo flessibile accessorio è incluso per essere piegato nel modo perfetto per raggiungere i tuoi punti preferiti! Ulteriori istruzioni per la manutenzione sono incluse

      Hindamine 

      Genial

      Geniale fickmaschine die richtig was kann. Von zart bis hart sehr geil. Den Dildo kann man übrigens relativ leicht gegen andere Modelle austauschen. So kommt Abwechslung ins Spiel ;-)

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      I’ve been “plowed”!!!!!!!

      It came well packaged, easy to set up in 5 minutes and is as advertised! Smooth running, easily adjustable, and very quiet. As for performance, I could barely walk for an hour after the time I used it. Wow, I’ve been “plowed”!!!!!!!

      • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Die Maschine ist eine Bombe!

      Zuerst habe ich lange überlegen müssen, ob ich mir eine solche Fickmaschine überhaupt kaufen sollten! Der Preis und die oft mangelnde Qualität hat mich immer zurück gehalten. Aber die Maschine von MEO hat mich eines besseren belehrt. Diese kleine aber sehr, sehr leistungsstarke Fickmaschine macht einen rundum vorbildlichen Eindruck, alles ist hochwertig, sehr qualitativ und massiv verarbeitet. Es sind wirklich alle Stellungen möglich und die Stoß-Intensität Regler mit der man rangenommen wird, überlässt man dem Partner (oder der Maschine), das ist dann noch intensiver, da man die Kontrolle komplett abgibt.

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Fuck Machine - Mega Pounder

      Fuck Machine - Mega Pounder

      Miks osta kallis kuradi masin? See odav dildomasin on meeste ja naiste kuradi masin, seksimasin, mis ei jäta rahuldamata tugevat tungimise soovi.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: