Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Luksuslik La Greca mustriga kukk rõngas - hõbe

Seks nagu kreeklased ja roomlased! See roostevabast terasest valmistatud luksuslik riistarõngas ei ole mitte ainult meenutus antiik-Kreekast, vaid ka üks ilusamaid peenisrõngaid, mis on kunagi valmistatud.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Seks nagu kreeklased ja roomlased! See luksuslik roostevabast terasest riistarõngas ei ole mitte ainult meenutus antiik-Kreekast, vaid ka üks kaunimaid peenisrõngaid, mis on kunagi valmistatud. Meie roostevabast terasest riistrõngas koos intarsiatega (La Greca muster, nn Kreeka võti) kantakse peenise ja munandite ümber ning tekitab peenises verestaasi efekti. Tänu luksuslikule riistrõngale tekib kõvem erektsioon ja suureneb erutus ... rääkimata sellest, et peenis näeb hingematvalt pungil, kõvasti ja suurena välja!

     

    Valmis reisiks antiik-Kreekasse? Läheme! Vana-Kreekas iseloomustas ilusat elu seks ja vabameelsus. Imeline segu! Seda kõike saad tuua oma koju La Greca Cock Ringiga!

     

    Selleks, et ka sina saaksid tunda end kreeka seksisõdalasena, on iga kukkurõngas valmistatud käsitsi kogenud ehtedisainerite poolt ja on oma viimistluselt täiesti laitmatu. Selle riistrõnga siseservad on ümardatud ja kõrgelt lihvitud, et tagada teile eriti mugav istuvus ja eriti tugev erektsioon. Eriti elegantne kreeka võtme muster ulatub üle kogu sõrmuse ja rõhutab teie tugevat mehelikkust.

     

    Kõik peitub detailides - La Greca - Kreeka võti!

    Klassikaline arhitektuurimotiiv, mis näib ilmuvat kõikjal, alates plaatidest kuni tekstiilideni, on aegade vanim kreeka võtme motiiv. Nagu nimigi ütleb, pärineb see ornamendimuster Vana-Kreekast, kus paljudel arhitektuurifriisidel ja vaasidel on selle korrapärase geomeetrilise mustriga ribad. Kreeka võtme põhiolemus on ühest pidevast joonest koosnev ristkülikukujuline muster.

     

    Täiesti õmblusteta ja kergesti puhastatav Cock Ring on musta sametkattega kotis. Et sõrmus sobiks korralikult, peaks see olema piisavalt lõdvestunud, et seda oleks lihtne peale panna ja maha võtta, kuid piisavalt pingul, et piirata verevoolu, kui peenis on püsti. Enne ja pärast kasutamist peaksite kuklarõngast puhastama meie pihustiga INSTACLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • La Greca mustriga luksuslik riistarõngas
    • lasergraveeritud
    • Disain: kreeka võtme muster kogu ulatuses
    • Materjal: 100% poleeritud roostevaba teras
    • Sisediameeter: 40 mm, 45 mm, 50 mm, 55 mm
    • Paksus: 5 mm, laius: 15 mm
    • Sametist hoiukott kaasas
    • Kvaliteetne käsitöö
    • Värv: hõbedane, kuldne ja hõbedane musta või sinise sissekandega.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr schöner Cocring

    Der Cocring ist schön glatt und gut verarbeitet. Über den Preis lässt sich nicht streiten, einfach günstig und super Qualität

      Hindamine 

      Amazing!

      Love the shape, feel and weight of it! After trying so many to get the right size, this 2" one fits so snug and is comfy when erect too not too tight. I wear it constantly like a piece of jewellery with a day off occasionally as it does rub sometimes. Highly recommend!

        Hindamine 

        Conforme à mon attente

        Parfait. Utilisation nickel. Maintient parfaitement.

          Hindamine 

          Heavy and sexy

          Very high quality stainless steel. Very hefty weight. Enhances the bulge and my Wife couldn’t keep her eyes off of it. Fit and finish were spot on. Dimensions are exact. I would like to have the smaller one for the balls sack and the larger one to wrap around my whole package. I II love this setup, I love the weight these add. Great item.

            Hindamine 

            Fits so well

            Fits so well and make my cock hard and angry in the right way

              Hindamine 

              Cockring

              Très bel objet qui se porte comme un bijou, magnifique et sans contraintes

                Hindamine 

                Bellissimo

                Assolutamente da provare, il mio lui ne è rimasto entusiasta

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Luksuslik La Greca mustriga kukk rõngas - hõbe

                  Luksuslik La Greca mustriga kukk rõngas - hõbe

                  Seks nagu kreeklased ja roomlased! See roostevabast terasest valmistatud luksuslik riistarõngas ei ole mitte ainult meenutus antiik-Kreekast, vaid ka üks ilusamaid peenisrõngaid, mis on kunagi valmistatud.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Ka teised kliendid ostsid:

                  30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: