Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

6-osaline silikoonist peenise rõngaste komplekt - Alphamale Pro

Need laiad silikoonist peenise rõngad kollektsioonist Alphamale on mugavad, seksikad, vastupidavad ja neid saab kasutada mitmel viisil. Penisrõngad on eriti laiad, et tagada maksimaalne mugavus. Komplektis on 6 erineva suurusega peenisrõngaid, nii et teil on alati õige suurus käepärast.

Rohkem infot

3450/00

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Need laiad peenise rõngad kollektsioonist Alphamale on mugavad, seksikad, vastupidavad ja neid saab kasutada mitmel viisil. Penisrõngad on eriti laiad, et tagada maksimaalne mugavus. Komplektis on 6 erineva suurusega peenisrõngaid, nii et teil on alati õige suurus käepärast.

     

    Mis võiks olla parem kui peenisrõngad?

     

    Üsna lihtne: kuus peenisrõngast! Sest sul on palju rohkem võimalusi kui ühe peenisrõngaga. Seepärast sisaldab Alphamale Pro komplekt 6 rõngast, mida saate kasutada nii üksikult kui ka kombineeritult. Näiteks üks rõngas ümber peenise võlli ja kubeme ning teine otse ümber peenise tupe. Või mõlemat ümber peenise võlli - lihtsalt proovige välja, mis teile kõige rohkem meeldib ja mis teid kõige rohkem stimuleerib.

     

    Kaljukindlad erektsioonid ja rohkem rõõmu seksi ajal hetkega!

     

    Tänu kergelt venivale materjalile on peenisrõngaid väga lihtne kasutada, kuid alati on hea mõte kasutada mõnda veepõhist libestusainet, nagu meie Aquameo. Igal juhul tagavad need meditsiinilisest silikoonist valmistatud rõngad usaldusväärselt, et veri peenises seisab ja samal ajal takistab tagasivoolu. Praktiline, sest nii saavad mõlemad partnerid võrdselt kasu kuulsast riistarõnga efektist! Lõppude lõpuks ei ole kõva ja kauakestev erektsioon ju kunagi vale?

     

    Pärast kasutamist saate rõngaid puhastada vee ja meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Alphamale Pro - 6-osaline peenisrõngaste komplekt
    • Penisrõngad 6 erinevas suuruses.
    • Sõltuvalt suurusest sobivad peenise võllirõngaks, klassikaliseks peenisrõngaks või glans-rõngaks.
    • Mõõtmed: 25 mm, 33 mm, 38 mm, 46 mm, 53 mm ja 58 mm siseläbimõõt. Kõrgus 17 mm, paksus 6 mm.
    • Kaal: kerge, vahemikus 9-23 grammi.
    • Värv: must.
    • Laiad peenise rõngad on mugavamad kanda, kuna need jaotavad survet paremini.
    • Erinevad kasutusviisid.
    • Pikema erektsiooni ja suurema vastupidavuse saavutamiseks seksi ajal.
    • Materjal: Valmistatud meditsiinilisest silikoonist, ilma ftalaatideta.
    • Rõngad sobivad algajatele ja edasijõudnutele.
    • Lihtsamaks kasutamiseks kasutage veepõhist libestusainet. Ärge kasutage mingil juhul silikoonipõhiseid määrdeaineid. See kahjustaks peenisrõngaste kvaliteetset materjali.
    • Penisrõngad on saadaval erinevates suurustes: Pidage meeles, et pehmed materjalid, nagu silikoon ja kumm, on elastsemad ja kohanevad paremini erinevate peenise suurustega. Kõvast materjalist, näiteks roostevabast terasest valmistatud peenisrõngaste puhul on eriti oluline leida õige suurus. Meie veebipoest leiate allalaadimiseks peenisrõnga kasutusjuhendi, milles on peenisrõnga kasutamine väga hästi lahti seletatud ja mis sisaldab üksikasjalikke juhiseid õige peenisrõnga suuruse valimiseks. Need juhised kuuluvad ka iga meilt ostetud peenisrõnga juurde. Neid kasutusjuhendeid saate küsida ka telefoni või e-posti teel meie klienditeenindusest. Lähtudes meie aastatepikkusest kogemusest, eeldame, et 46 mm kuni 58 mm läbimõõt sobib normaalse suurusega peenise jaoks (kui kullirõngast kantakse peenise ja munandite ümber). Peenise võlli ümber kantavate rõngaste puhul soovitame läbimõõtu vahemikus 33-38 mm ja peenise rõngaste puhul läbimõõtu vahemikus 25-33 mm.
    • See, kui kaua peenisrõngast saab kasutada, sõltub erinevatest teguritest. Elastsetest materjalidest valmistatud peenisrõngaid, nagu need silikoonist valmistatud rõngad, saab tavaliselt kasutada kauem kui kõvast materjalist, näiteks roostevabast terasest valmistatud rõngaid. Penisrõngas peaks alati tunduma mugav ja mitte valus. Kui tekib ebamugavustunne või valu, tuleks peenisrõngas kohe ära võtta.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sin molestias

    Set de 6 anillos de diferente diámetro, son elásticos y fáciles de poner, no molestan lo más mínimo. Material muy resistente y sensible al tacto. Totalmente recomendables.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Just the right fit

    Love the six different sizes to fit the different penis sizes out there. The soft silicone feels comfortable against the skin while holding your penis tight enough to keep a solid erection to last longer for sex. Great decision to purchase this item.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    High quality

    High quality, deliver the effect that we expected to perfection. Great experience and really has the impact and support that gives better experiences and duration.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Sehr vielseitig anwendbar und effektiv

    Die verschiedenen Größen der Ringe erlauben eine vielseitige Benutzung. Egal wie groß dein Penis ist, es gibt immer den richtigen Ring dazu. Egal ob ich einen Ring komplett über Hoden und Penis lege, oder nur den Penis bestücke oder mehrere Ringe gleichzeitig platziere. Es ist immer ein sehr gutes Tragegefühl und sehr effektiv. Den kleinsten Ring kann man wunderbar hinter den Eichelrand legen und gibt einen besonderen Kick, da mann ihn mit einführt. Der Penis schwillt auch deutlich dicker an und nichts stört beim Verkehr wenn ich die Ringe benutze.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Gutes Set für jeden Mann

    Das Material der Ringe fühlt sich gut an und die Elastizität des Sets ist für mich gut abgestimmt, ebenso die verschiedenen Durchmesser.
    Ein sehr gelungenes Set, schön dass ich es entdeckt habe

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    6-osaline silikoonist peenise rõngaste komplekt - Alphamale Pro

    6-osaline silikoonist peenise rõngaste komplekt - Alphamale Pro

    Need laiad silikoonist peenise rõngad kollektsioonist Alphamale on mugavad, seksikad, vastupidavad ja neid saab kasutada mitmel viisil. Penisrõngad on eriti laiad, et tagada maksimaalne mugavus. Komplektis on 6 erineva suurusega peenisrõngaid, nii et teil on alati õige suurus käepärast.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: