Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise varrukad ja peenise katted

Uudiskiri

Penise varrukas pikendus + masturbaator 2 in 1

Seal on palju masturbaatoreid ja peenise ümbriseid, kuid see toode on tõeline asi! See ühendab endas kahe seksimänguasja kiimased eelised! Imeliselt pingul ja alati valmis, see realistliku kujuga peenisehülss on täiuslik masturbaator meestele ja vajadusel ka peenise pikendus, mida teie partner on alati igatsenud.

Rohkem infot

2464/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Seal on palju masturbaatoreid ja peenise ümbriseid, kuid see toode on tõeline asi! See ühendab endas kahe seksimänguasja kiimased eelised! Imeliselt pingul ja alati valmis, see realistliku kujuga peenisehülss on täiuslik masturbaator meestele ja ühtlasi peenise pikendus, mida teie partner on alati igatsenud.

     

    Kasutage seda multitalenti oma isikliku imerelvana, sisestades kaasasoleva Bullet vibraatori (vibreeriv muna) ettenähtud avausse. Nüüd peate vaid libistama nahavärvi ja tiheda pehme avause sisse ning laskma end nupuvajutusega hellitada.

     

    Väga nahkjas materjal tagab, et te ei tunne peaaegu mingit erinevust pärisnahast. Seestpoolt ootab põnev sooneline struktuur, et viia teid tõuke järel orgasmini. Tänu väljastpoolt olevale struktuurile lamab see seksimänguasju ka mugavalt sinu käes.

     

    Veenab nagu peenise varrukas! Hellita oma partnerit paksu riistaga:

     

    Peenise suurendamiseks või paksenemiseks kanna lihtsalt meie STROKE libestusainet peenisehülsi siseküljele, libista see üle peenise ja naudi tihedat istuvust. Teie peenis on juba 8 cm pikem ja täituvuse läbimõõt on kuni 5 cm. See paksu veeniga peenisemuhv on teie seksuaalelu absoluutne rikastumine. Teie partner tunneb kohe stimulatsioonistruktuuri ja kogeb tänu tõeliselt suurele peenisele lõputuid orgasme. Venivast ja libedast materjalist peenise tupp tagab tänu tihedale sobivusele ka veelgi suurema vastupidavuse seksi ajal.

     

    Põnevusi masturbeerijana! Kogege ekstreemseid orgasmi sooloseksi ajal:

     

    Veniv peenisemuhv sobib imeliselt ka masturbaatorina põnevate käepidemete jaoks. Kergesti haaratav peenisemuhv on meeldivalt veniv, kuid ei kaota oma tugevust ka korduval kasutamisel, nii et saad seda pikka aega nautida. Kui oled alati unistanud tiheda tagumiku hellitamisest, siis nüüd on sinu võimalus.

     

    Millele tuleb peenise varruka puhul tähelepanu pöörata?

     

    Kuigi peenisehülss on kinnine, ei asenda see kondoomi. MEO® peenisehülsiga ei ole võimalik rasestumisvastaseid vahendeid ega kaitset suguhaiguste eest.

     

    Materjal ja peenise muhvi hooldamine:

     

    See peenisemuhv on valmistatud TPR-st ja on eriti pehme. Materjal ei sisalda ftalaate ja on loomulikult lõhnatu. Tänu oma pehmele tekstuurile on TPR väga sarnane inimnahale ja pakub seega realistlikku kogemust seksi ajal. Maksimaalse lõbu saavutamiseks soovitame kasutada meie STROKE libestusainet. Kui soovite mänguasja puhastada, võite seda teha vee ja maheda seebiga ning seejärel kasutada meie mänguasja puhastusvahendit VERYCLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Penis Sleeve "2 in 1 Penis Extension + Masturbator",
    • Eluliku peenise jäljend kui haarav, veniv peenise varrukas.
    • Kasutamine: Kiimase käekäigu tegemiseks strokija või peenise laiendajana peenise suurendamiseks
    • Rõõmustab seksi ajal oma eripärase pinnastruktuuriga ja masturbeerimise ajal oma mitmekesise sisemise struktuuriga.
    • Nahkjas materjal (Nature Skin)! Näeb välja ja tundub nagu tõeline nahk.
    • Lihtne kasutada: peenise varrukas on väga veniv, kaotamata seejuures oma tugevust.
    • Vastupidav: Toetab erektsiooni tänu tihedale istuvusele.
    • Materjal: TPR
    • Kaal: 430g
    • Bullet Vibe / vibreeriv muna vajab 3 LR41 patareid

     

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Altamente raccomandato

    Questo è il mio primo masturbatore e mi si è aperto un mondo completamente nuovo. Altamente raccomandato come il tuo primo masturbatore

      Hindamine 

      Super Erfindung

      Dass jemand zwei ganz unterschiedliche Sex Toys miteinander kombiniert finde ich schon wirklich sehr beeindruckend. Egal wie ich es benutze, dieses Ding hat mich bis jetzt noch nie enttäuscht. Und wenn ich meine Partnerin damit ***^^, kommt sie extrem schnell zum Orgasmus!

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Penise varrukas pikendus + masturbaator 2 in 1

      Penise varrukas pikendus + masturbaator 2 in 1

      Seal on palju masturbaatoreid ja peenise ümbriseid, kuid see toode on tõeline asi! See ühendab endas kahe seksimänguasja kiimased eelised! Imeliselt pingul ja alati valmis, see realistliku kujuga peenisehülss on täiuslik masturbaator meestele ja vajadusel ka peenise pikendus, mida teie partner on alati igatsenud.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: