Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Masturbatooriumid meestele

Uudiskiri

Chiven3 - blowjob Masturbator meestele

MEO ® masturbaator Chiven3 on parim tõend, et seksimise ajal tasub lõbutseda üksi. Võimsa mootoriga varustatud masturbaator Chiven3 hellitab teid paljude funktsioonidega ja sellel on ka soojendusfunktsioon. Istu maha, lõõgastu ja lase käepärasel masturbaatoril sind täiel rinnal hellitada.

Rohkem infot

2480/00

saadaval

    Rohkem infot

    Chiven3 masturbeerija MEO ® on parim tõend, et tasub lõbutseda üksi. Võimsa mootoriga varustatud masturbaator Chiven3 hellitab teid paljude funktsioonidega ja sellel on ka soojendusfunktsioon. Istu maha, lõõgastu ja lase käepärasel masturbaatoril sind täiel rinnal hellitada.

     

    Suurepärane valik, kui soovid osta masturbaatorit või kui otsid seksimänguasja, mis pakub sulle säravaid orgasme!

     

    Kuidas kasutada Chiven3 blowjob masturbaatorit meestele?

     

    Chiven3 kitsas naudingu kanal pakub intensiivset massaaži ja stimuleerib peenist nii, nagu ükski teine masturbaator ei ole seda teinud. Masturbaatorit saab kasutada ka ilma käedeta, nii et saate lihtsalt istuda, lõõgastuda ja nautida orgasmini nautimist. Väike veepõhine libestusaine, nagu Aquameo, suurendab veelgi teie kogemust.

     

    Tänu sametpehmest silikoonist valmistatud sisekattele tekib realistlik tunne, mida täiendab integreeritud soojusfunktsioon. Erinevad vibratsioonitugevused ja kuus põnevat programmi tagavad eriti intensiivse stimulatsiooni.

     

    Millised on Chiven3 blowjob masturbaatori eelised meestele?

     

    Chiven3 masturbaator pakub oraalset stimulatsiooni ja on isesoojendav. Meie masturbaator on diskreetses karbis ja seda on lihtne kõikjale kaasa võtta. Chiven3 masturbaator sobib ideaalselt kätte ja sellel on libisemisvastane pind. See on sosinatult vaikne ja veekindel. Soojendusfunktsioon saavutab maksimaalse temperatuuri 40 kraadi ja seda saab eraldi sisse ja välja lülitada. Chiven3 masturbaatoril on 6 intensiivset vibratsioonimustrit ja saate programmide vahel vahetada peal asuvate nuppude abil.

     

    Lisateave:

     

    • Chiven3 blowjob Masturbator meestele
    • Soojendusfunktsioon tagab parema vereringe, mis omakorda toob kaasa intensiivsema tunde.
    • Laetav USB-kaabli kaudu
    • Lihtne kasutada
    • Paljud funktsioonid (6 vibratsioonitaset, soojus jne).
    • Loputage masturbaatorit pärast kasutamist hoolikalt väikese seebi ja veega. Puhastamiseks võib kasutada ka MEO® mänguasja puhastusvahendit VERYCLEAN.
    • Palun kasutage ainult vees lahustuvaid määrdeaineid

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Meravigliosa stimolazione ...

    Meravigliosa stimolazione del glande, potente motore di vibrazione e ottimo riscaldamento.

      Hindamine 

      Sehr gut auch bei kräftigen Stößen

      Ich kann diesen Mastubator nur empfehlen, er simuliert das Blasen ziemlich gut. Großartige Qualität. Dieser Masturbator ist einfach toll! Angesichts des relativ geringen Preises hatte ich nicht mit einem so tollen Produkt gerechnet, das mir so viel Freude bereiten würde, aber sobald ich den Masturbator erhalten hatte, wollte ich ihn direkt ausprobieren. Ich war begeistert! Das Produkt ist von innen sehr weich und angenehm elastisch und gibt keinen unangenehmen Plastikgeruch ab, wie er für solche Produkte typisch ist, besonders wenn sie preiswerter sind.

      Ich war sehr zufrieden, und mit ein bisschen Phantasie kann man seinen unterschiedlichsten Vorlieben freien Lauf lassen.

        Hindamine 

        Hochwertiger Spaß für zwischendurch

        Der Chiven3 Blowjob Masturbator erfüllt seinen Zweck super, ist aus hochwertigen Materialien, komplett geruchlos, hat einen leistungsstarken Akku und das Beste an ihm ist, dass er wirklich sehr leise ist. Man hört sogar bei voller Leistung kaum etwas. Es ist auf alle Fälle sein Geld wert. Klare Kaufempfehlung.

          Kirjutage oma ülevaade

          Chiven3 - blowjob Masturbator meestele

          Chiven3 - blowjob Masturbator meestele

          MEO ® masturbaator Chiven3 on parim tõend, et seksimise ajal tasub lõbutseda üksi. Võimsa mootoriga varustatud masturbaator Chiven3 hellitab teid paljude funktsioonidega ja sellel on ka soojendusfunktsioon. Istu maha, lõõgastu ja lase käepärasel masturbaatoril sind täiel rinnal hellitada.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: