Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise varrukad ja peenise katted

Uudiskiri

Performance Maxx™ - realistlik peenise pikendaja 18,5 cm - pruun

The Performance Maxx™ Life-Like Extension on realistlik peenise pikendaja või peenise varrukas ja tagab seksuaalkogemuse, mida teie ja teie partner ei unusta kunagi.

Rohkem infot

3636/00

saadaval

Rohkem infot

The Performance Maxx™ Life-Like Extension on realistlik peenise pikendaja või peenise varrukas ja tagab seksuaalkogemuse, mida teie ja teie partner ei unusta kunagi. Selle uuendusliku USA-st pärit peenisehülsiga ei taga te mitte ainult muljetavaldavat, kõvemat ja kauem kestvat erektsiooni, vaid suurendate ka teie mõlema naudingutunnet tohutult.

Performance Maxx™ Life-Like Extension abil saate oma peenist muljetavaldavamalt esitleda kui kunagi varem!

Kas teil on igavast seksist kõrini ja soovite magamistoas midagi uut proovida? Siis on Performance Maxx™ Life-Like Extension on just see, mis sulle sobib. Selle peenisehülsiga ei suurenda mitte ainult oma peenist, vaid tagad ka intensiivsema ja kauem kestva seksuaalse naudingu nii sulle kui ka su partnerile.

Seda on väga lihtne kasutada: lihtsalt tõmba hülss üle peenise ja naudi kohe Performance Maxx™ Life-Like Extension üle peenise ja nautige kohe täiendavat mahtu ja muljetavaldavat pikkust. Integreeritud veniv rõngas annab munanditele ruumi, tagab täiusliku mugavuse ja aitab tohutult suurendada seksuaalset vastupidavust.

Miks mehed ja naised armastavad Performance Maxx™ Life-Like Extension!

Selliste peenise varrukate nagu Performance Maxx™ Life-Like Extension tõeline eelis? Peenishülss mitte ainult ei anna teile rohkem enesekindlust seksi ajal, vaid muudab ka tavalise seksi ekstaatiliseks ja intensiivseks elamuseks. Tunne sügavamalt, tugevamalt ja kauem tungida muudab teie seksuaalelu revolutsiooniliselt.

Kujutage ette: Koos Performance Maxx™ Life-Like Extension iga puudutus ja iga tungimine teie partnerisse muutub täiesti uueks ja intensiivseks kogemuseks. Ja pikkusega ca 18,5 cm ja läbimõõduga ca 4,5 cm jätate garanteeritult unustamatu mulje!

Meie ülielastiline Performance Maxx™ Life-Like Extension kohandub vaevata igale peenise suurusele ja seda on lihtne kasutada. Kvaliteetne Liquid Silicone on loomulikult lõhnatu, ftalaadivaba ja kergesti puhastatav.

Näpunäited kasutamiseks:

Optimaalse kogemuse saamiseks ja selle kvaliteetse seksimänguasja kahjustamise vältimiseks soovitame kasutada veepõhiseid libestusaineid, nt meie järeleproovitud Aquameo või Alphamale Aqua libestusaineid. Selleks, et muuta partneri pärakusse sisestamine mugavamaks, võib väike Analforte sprei aidata vähendada päraku tundlikkust.

Seksimänguasja hooldamine ja puhastamine on lihtne: puhastage seda pärast kasutamist lihtsalt sooja vee ja pehme seebi või meie VERYCLEAN sprei abil.

Lisateave:

  • Performance Maxx™ realistlik peenise pikendaja 18,5 cm
  • Värv: pruun
  • Mõõtmed: 12,75 cm (sisemine pikkus) ja 3,75 cm (sisemine läbimõõt), 18,5 x 4,5 cm (välismõõtmed)
  • Materjal: silikoon, ftalaadivaba
  • Aquameo, Analforte, Alphamale ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Performance Maxx™ - realistlik peenise pikendaja 18,5 cm - pruun

Performance Maxx™ - realistlik peenise pikendaja 18,5 cm - pruun

The Performance Maxx™ Life-Like Extension on realistlik peenise pikendaja või peenise varrukas ja tagab seksuaalkogemuse, mida teie ja teie partner ei unusta kunagi.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: