Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sundorgasmi CUMELOT

Uudiskiri

CUMELOT Super Series S1

CUMELOT Super Series S1 on rohkem kui lihtsalt masturbeerija, see on BDSM lisavarustus, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et määratleda uuesti naudingu piirid sunnitud orgasmi abil, edging ja Tease & Denial. Ole valmis kogemuseks, mida sa niipea ei unusta.

Rohkem infot

3659/00

189,90 €


-20,00 €

169,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    CUMELOT Super Series S1 on rohkem kui lihtsalt masturbeerija, see on BDSM lisavarustus, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et määratleda uuesti naudingu piirid läbi sunnitud orgasmi, edging ja Tease & Denial. Ole valmis kogemuseks, mida sa niipea ei unusta.

    Sukeldu BDSM-i veidrasse maailma koos CUMELOT Super Series S1-ga! See unikaalse ja diskreetse disainiga naudingu meistriteos täidab kõik teie seksuaalse allutamise soovid tasemel, mida te poleks kunagi osanud ette kujutada. 8 võimsa vibratsioonirežiimi ja uskumatu kiirusega kuni 300 impulssi minutis on CUMELOT Super Series S1 teie pilet unustamatute orgasmide saavutamiseks - või siis mitte, kui teile korduvalt orgasmi ei anta.

    See masturbaator on BDSM-i armastajate unistus. See sobib ideaalselt mängudeks, mis hõlmavad sunnitud orgasmi, Tease & Denial ja kuulsat edging. Täpne kontroll ja erinevad seadistused võimaldavad passiivse, alistuva mehe ekstaasi äärele viia ja seal hoida - see on hädavajalik iga masturbeerimissessiooni jaoks, kus võim ja kontroll on võtmetähtsusega.

    Masturbaatori sisemus on kaetud TPE-kihiga, millel on stimuleerivad nupud, mis lisavad intensiivsust. Kuni 38,5-kraadine soojusfunktsioon pakub ülimalt realistlikku kogemust, mis on võrratu. Laske end viia veidratesse naudingute maailmadesse, mida varem võisite vaid ette kujutada.

    Puhastamine on pärast naudingut väga lihtne: eemaldage sisemine varrukas, loputage leige vee ja meie VeryClean-sprei abil. Tänu kiirkuivatusfunktsioonile on CUMELOT Super Series S1 hetkega jälle kasutusvalmis. CUMELOT Super Series S1 on luksuslikus pakendis koos USB-kaabliga.

    Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, nagu Aquameo või meie hübriidlibestit STROKE, et vältida CUMELOT Super Series S1 kvaliteetse materjali kahjustamist.

    Täiendavad üksikasjad:

    • CUMELOT Super Series S1
    • Automaatne masturbeerija!
    • Materjal: plast, TPE
    • Vibratsiooni intensiivsus: Muutuv vibratsioon
    • Kasutamine: Vajutusnupp
    • Vibratsiooni tüüp: reguleeritav vibratsioon / mitmeastmeline
    • Tööaeg: 60 minutit
    • Seadistused: 8
    • Sobiv määrdeaine: Aquameo või STROKE edging MEO määrdeaine
    • Mõõdud: Laius 21,00 cm, välisläbimõõt 8,00 cm, minimaalne läbimõõt 3,00 cm, sisestussügavus 12,50 cm, pikkus 20,00 cm, maksimaalne läbimõõt: 4,00 cm
    • Kaal: 1503 grammi
    • Toiteallikas Laetav USB kaudu kaasasoleva laadimiskaabli abil.
    • Aquameo, Cumulator ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    A submissive's dream come true

    As a devoted submissive to my mistress, finding tools that enhance our BDSM dynamic is crucial. The Ultimate Masturbator has revolutionized our play, especially in the areas of teasing & denial, edging, and forced orgasms. Its design is nothing short of perfection, fitting seamlessly into our sessions of control and submission. At my mistress's command, this device becomes an extension of her will, pushing me to the edge of pleasure and obedience. The variety of settings allows her to dictate the pace and intensity, creating a deliciously unpredictable experience every time. Its ease of use and maintenance means we can focus on our dynamic without any distractions. The Ultimate Masturbator isn't just a toy; it's a testament to the trust and exploration in our relationship. It has brought us closer, deepening my submission and her dominance. For any submissive looking to deepen their submission and pleasure, I cannot recommend this device enough. It's transformed our play into something truly extraordinary.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Unvergleichliches Vergnügen mit dem ultimativen Masturbator

    Ich hatte das Vergnügen, den Masturbator auszuprobieren und ich muss sagen, ich bin absolut begeistert. Als jemand, der sich sehr für BDSM-Praktiken wie Teasing & Denial, Edging und Zwangsorgasmen interessiert, habe ich schon viele Produkte ausprobiert, aber keines kommt an dieses heran.

    Die Handhabung ist ein Traum. Das Design ist nicht nur ästhetisch ansprechend, sondern auch unglaublich praktisch, was eine einfache und effektive Anwendung ermöglicht. Die intuitive Bedienung macht es leicht, genau die richtige Einstellung für den gewünschten Effekt zu finden - sei es für sanftes Teasing oder intensivere Sessions bei der ich bis zu 5 mal zum Orgasmus gebracht werde - und zwar gegen meinen Willen!

    Besonders beeindruckt hat mich die Vielseitigkeit des Cumelot-Masturbators. Er ist perfekt, um mit der Kontrolle zu spielen, egal ob ich alleine an die Grenzen meiner Ausdauer gehe oder mit meiner Freundin, die die Intensität kontrolliert. Die Möglichkeit, zwischen verschiedenen Vibrationsmodi und Geschwindigkeiten zu wechseln, hat die Erfahrung jedes Mal extrem erregend gemacht.

    Qualität und Verarbeitung des Masturbators sprechen für sich. Die Materialien fühlen sich hochwertig an. Die Reinigung nach jedem Gebrauch war einfach und unkompliziert.

    Zusammenfassend kann ich sagen, dass der Cumulator-Masturbator eine echte Bereicherung meiner BDSM-Sammlung ist. Für alle, die ein Produkt suchen, das für Teasing & Denial, Edging und Zwangsorgasmen geeignet ist, kann ich diesen Masturbator nur wärmstens empfehlen. Er bietet nicht nur unvergleichliches Vergnügen, sondern auch die Möglichkeit, seine Grenzen zu erforschen. Ein absolutes Muss

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    CUMELOT Super Series S1

    CUMELOT Super Series S1

    CUMELOT Super Series S1 on rohkem kui lihtsalt masturbeerija, see on BDSM lisavarustus, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et määratleda uuesti naudingu piirid sunnitud orgasmi abil, edging ja Tease & Denial. Ole valmis kogemuseks, mida sa niipea ei unusta.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    24 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: