Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sundorgasmi CUMELOT

Uudiskiri

Elektrostimulatsiooniga eesnäärmestimulaator ja kaugjuhtimispult sunnitud de-stimulatsiooniks

MEO on välja töötanud eesnäärme lüpsmiseks mõeldud eesnäärme stimulaatori CUMELOT Estim abil eesnäärme sunniviisilise emaskeerimise vibraatori, mis kohandub individuaalselt keha kujuga ja tabab täpselt eesnäärme.

Rohkem infot

2407/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    MEO on välja töötanud eesnäärme lüpsmiseks mõeldud eesnäärme stimulaatori CUMELOT Estim, mis kohandub individuaalselt keha kujuga ja tabab täpselt eesnäärme.

     

    Sametiselt pehmest silikoonist musta pinna all on kaks võimsat mootorit, mis teevad CUMELOT sunniviisilisest emaskeerimisstimulaatorist kõrgekvaliteedilise mänguasja, mis stimuleerib eesnäärme ja kõhuõõne korraga. Hellitage end eelmängu ajal õrnalt kipitavate vibratsioonidega või andke end elektristimulatsiooni abil hingematva, äärmiselt läbitungiva naudinguga.

     

    Sunnitud lõõgastumine Estimiga: vooluimpulsid antakse ühtlaselt, nii et iga anaalnärvi ja eesnäärme stimuleeritakse äärmiselt intensiivselt. Sõltuvalt soovitud efektist saate varieeruda õrnalt kihisevate vooluimpulsside ja kõvade pulseerivate impulsside vahel. Sõltuvalt valitud sagedusest võite kas nautida seda aeglaselt ja lasta end hellitada kergest kihelkonnast või võite saavutada äärmusliku eesnäärmeorgasmi või sunnitud orgasmi rütmiliste, kõvade tõukete abil ilma kõrvalepõikedeta.

     

    Sobib ideaalselt BDSM-ile alluvate meeste sunnitud orgasmi saavutamiseks. CUMELOT Estim eesnäärmestimulaatoriga stimuleeritakse eesnäärme spetsiifiliselt kuni sperma väljapressimiseni, ilma et oleks vaja naudingut või erutust.

     

    Ja mis on kõige parem? Kõiki programme saab juhtida kaugjuhtimispuldi kaudu. Laske end domineerida teel, restoranis, klubis, jõusaalis või kus iganes soovite, et teie Top teostaks teie üle seksuaalset kontrolli.

     

    Kvaliteetne veepõhine libestusaine, näiteks AQUAMEO või MEO ESHOCK libestusaine, suurendab elektrilisi aistinguid sunnitud emaslikatsiooni ajal ja hõlbustab mugavat sisseviimist pärakusse. Enne ja pärast sunniviisilist emaskulimist peaksite seda eesnäärme stimulatsiooni puhastama meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Stimulatsioonivoolu ja vibratsiooniga eesnäärmestimulaator
    • Toetab aktiivset partnerit sunniviisilisel emasekulatsioonil alluvale
    • Mõõtmed: 130 x 115 x 34 mm

     

    Sunniviisiline mehhaniseerimine - Kuidas mehhaniseerimine õigesti toimib?

     

    Sunnitud emasuleerimine ja sunnitud orgasm kõlab mõnele äärmiselt ebameeldiva või tigeda seksuaaltegevusena. Paljude bondage'i ja BDSM-i armastajate jaoks on sunniviisiline emasustamine aga suurepärane viis, kuidas seemne välja pumbata passiivsest mehest vooruse all olevast mehest. Kui seksiorja hoitakse vooruslikuna ja keeldutakse orgasmi saamisest, on sunniviisiline emaslikatsioon just õige alternatiiv, et sperma välja saada. Seda seetõttu, et voorusvöö takistab tal masturbeerimist. Isegi kui seksiorja hoitakse vooruslikuna, koguneb sperma tema eesnäärmesse. See laguneb järk-järgult uuesti, kuid hügieenilistel põhjustel tuleb see aeg-ajalt välja võtta. See toimib, ilma et seksiorjus seksiks või naudingut tunneks ja ilma, et ta peaks ise masturbeerima. Sundorgasmist või sunnitud emaslikatsioonist ei ole midagi ebanormaalset. Vastupidi, see on suurepärane viis oma BDSM-fantaasiate välja elamiseks. Sub ei ole ejakulatsioonist hoolimata täielikult rahuldatud. Pikemas perspektiivis on ta palju rohkem erutatud ja muutub kuulekamaks. See teeb sunniviisilisest emaslikatsioonist BDSM-meistrile või -dominaatorile hea võimaluse demonstreerida üleolekut.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Consigliato

    Molto soddisfatto del prodotto, lo consiglio

    • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Gesundheit

    Regelmäßige Anwendung hat meiner Prostata sehr geholfen mehr Samenflüssigkeit zu generieren
    E-stim Stufe 2 Vibration Stufe 1 entsamt zuverlässig ohne Höhepunkt. Der Penis wird etwas steif. Leichte Pensistimmulatiion unterstützt die Entsaftung.
    Ich bleibe unverändert sexuell erregbar.
    E-stim Stufe 4/5 Vibration Stufe 4/5 erzeugt einen unglaublich intensiven Höhepunkt. Mit mäßiger Penisstimmulation ist der Penis ist sehr steif und schießt beim Höhepunkt alles an Samenflüssigkeit heraus.
    Ich bin sexuell danach total entspannt.
    Verwendung von E-stim Gleitmittel oder normales Anal Gleitmittel macht für mich keinen erkennbaren Unterschied.
    Trotz Gleitmittel tut das anfängliche Einführen etwas weh. Dann wird es aber reingezogen und liegt ohne Hilfe perfekt am G-Spot und über der Prostata..
    Die Anwendung ist einfach. Trotzdem sollte eine Bedienungsanleitung beigelgt werden. Mir wurde die Anleitung schnell nachgeliefert

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Du bonheur partout

    Très bonnes sensations autant à lavant qu’à l’arrière. Le contrôle par télécommande est franchement un plus. Aussi bien pour les gays que les hétérosexuels aimant le plaisir anal. Je recommande vivement.

      Hindamine 

      Ottimo

      CUMELOT si è rivelato un prodotto funzionale nell'uso; facile e stimolante nell'approccio nonché elegante per fattura. Certo lo consiglierei per nuove sensazioni.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Orgasmo garantito!

      Eccellente! Giusta dimensione, varie modalità vibranti e stimolazione!
      Orgasmo garantito!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Excellent product

      A small learning curve, ease of use, creates am Amazing result! I hesitated for the longest time to purchase and try...I'm glad I finally made the decision to purchase, I should have done it earlier. Great customer service, you can't go wrong!

      • 5 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Huge estim fan

      Absolutely incredible. It is my favorite estim anal toy and I have many.

      • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      unreliable

      First one I ordered did not work. Replacement stopped working within 3 months. Great when it does work but its now just a small expensive but plug!

      • 2 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Something to experience

      You will not be unhappy with this. It will thump your prostate like you've never had before. While Master plays with you this thing will make you cum faster than you can imagine.

      • 8 10-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Elektrostimulatsiooniga eesnäärmestimulaator ja kaugjuhtimispult sunnitud de-stimulatsiooniks

      Elektrostimulatsiooniga eesnäärmestimulaator ja kaugjuhtimispult sunnitud de-stimulatsiooniks

      MEO on välja töötanud eesnäärme lüpsmiseks mõeldud eesnäärme stimulaatori CUMELOT Estim abil eesnäärme sunniviisilise emaskeerimise vibraatori, mis kohandub individuaalselt keha kujuga ja tabab täpselt eesnäärme.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      24 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: