Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaaldushid

Uudiskiri

Silikoonist anaaldüüs Aquameo Drizzle - 15 cm pikkune

Kogege revolutsiooni intiimhügieenis paindliku 15 cm pikkuse Drizzle silikoonist valmistatud Aquameo, kogege revolutsiooni intiimhügieenis. Kvaliteetsete isiklike libestusvahendite ekspertidena laiendame nüüd oma valikut intiimdushiga, mis on välja töötatud igapäevase värskuse ja puhtuse tagamiseks - nii anaalseks kui ka vaginaalseks kasutamiseks.

Rohkem infot

3566/00

Saadaval lähiajal

Rohkem infot

Intiimhügieen ei ole kunagi varem olnud nii lihtne paindliku silikoonist anaalidushiga Drizzle!

Kogege revolutsiooni intiimhügieenis paindliku 15 cm pikkuse silikoonist anaalidushiga Drizzle mis on valmistatud Aquameo silikoonist, kogege revolutsiooni intiimhügieenis. Kvaliteetsete libestite ekspertidena laiendame nüüd oma valikut intiimdushi abil, mis on välja töötatud igapäevaseks värskuseks ja puhtuseks - nii anaal- kui ka vaginaalseks kasutamiseks. Drizzle" sobib tänu oma lühemale pikkusele eriti hästi algajatele. Uue mugavuse ja puhtuse ajastu algus. Koos anaaldushiga Drizzle alates Aquameo teeb intiimhügieeni lapsemänguks. Laske end üllatada, kui lihtsalt ja tõhusalt saate end täiesti puhtana tunda!

Aquameo abil otsustate õrna ja meeldiva intiimhügieeni kasuks - sisemise puhtuse kasuks, mida saate tunda.

Hügieenilisest silikoonist valmistatud Aquameo anaaldüüs lubab õrna ja põhjalikku puhastust seestpoolt, mis on kohandatud teie individuaalsetele vajadustele. Lihtne käsitsemine ja diskreetsus on iseenesestmõistetavad. Seega saab anaaldushi kasutada probleemideta ka reisil olles.

Kuidas kasutada anaaldushi?

Meeldiva ja tõhusa anaaldushi kasutamiseks on soovitatav vesi soojendada kehatemperatuurini. Ideaalis tuleks pärakut puhastada umbes 45 minutit enne anaalvahekorra, et tagada optimaalne puhtus. Kaks hädavajalikku kaaslast ei tohiks seksuaalvahekorra või anaaldushingu ajal puududa: Libestusaine ja pingevaba õhkkond. Kvaliteetne veepõhine libestusaine, nagu Aquameo, tagab, et anaaldushi saab sisestada vaevata ja õrnalt, olgu see siis anaalselt või vaginaalselt.

Paindliku anaaldushi tipphetked Drizzle valmistatud silikoonist:

  • Aquameo anaaldüüs saab punkte oma kasutusmugavusega. Usaldusväärse lisana teie duširituaalile saab intiimdushi hõlpsasti ühendada dušivooliku külge.
  • Paindlik silikoonist materjal kohandub õrnalt teie anatoomiale ning võimaldab ohutut ja põhjalikku puhastamist - ideaalne tupe- ja anaalpiirkonna jaoks. Tõhus puhastus paneb teid end alati värskena ja puhtana tundma.
  • Need anaaldushid on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et ravida teie keha kõige tundlikumaid osasid ülima hoole ja pühendumusega. Silikoonist anaaldushid ei ole mitte ainult hõlpsasti kasutatavad, vaid ka äärmiselt vastupidavad, sest silikoon on tuntud kui tugev ja vastupidav materjal.
  • Olenemata sellest, kas olete uus intiimdushi kasutamisel või kogenud ja otsite kvaliteetset toodet, silikoonist anaaldush pakub teile parimat mõlemast maailmast - mugavust ja ohutust. Saate lõõgastuda, tunda end turvaliselt ja keskenduda sellele, mis on tegelikult oluline - oma isiklikule kehahügieenile ja heaolule.


Silikoonist või metallist anaaldushid?

On aeg öelda hüvasti tavapärastele metallist duššidele ja minna üle uue põlvkonna paindlikele ja nahasõbralikele silikoonist intiimdushidele. See mitte ainult ei paranda teie isiklikku hügieeni, vaid aitab kaasa ka teie heaolule. Te tunnete kindlasti erinevust. Peaksime ju kõik püüdma oma keha armastusega kohelda ja talle parimat võimalikku hoolt pakkuda. Seega alustame oma intiimhügieeni parandamisest ja ainult parimate toodete kasutamisest. Kogege täiesti uut puhtuse ja mugavuse taset Aquameo revolutsioonilise silikoonist intiimdushiga.

Valige Aquameo, kui soovite usaldusväärset anaaldushi, mis toob kvaliteeti ja mugavust teie igapäevasesse hügieenirutiini - sest teie keha väärib ainult parimat.

Rohkem üksikasju:

  • Aquameo anaaldushi, mis on valmistatud silikoonist
  • Saab kasutada nii anaaldushi kui ka vaginaaldushi.
  • Aquameo põhimõte: kvaliteetsed intiimtooted teie heaolu tagamiseks. Lubrikantide tootmisel saadud kogemused on intiimdushi väljatöötamisel arvesse võetud ning see avaldab muljet oma kvaliteedi ja hoolsusega.
  • Dušijuhiotsik sobib kõikidele standardse pooletollise keermega dušivoolikutele.
  • Super paindlik, kohandub vaevata anatoomiaga.
  • Sobib kõikide libestite jaoks.
  • Kogupikkus 16 cm, läbimõõt 2 cm, sisestatav pikkus 15 cm.
  • Värv: iseloomulik Aquameo sinine.
  • Aquameo intiimdüüsid on saadaval neljas suuruses.
  • Materjal: Silikoon, ftalaadivaba ja ABS.
  • Me ei tee kompromisse, kui tegemist on meie intiim- ja anaaldushide kvaliteedi ja ohutusega. MEOs töötame iga päev selle nimel, et pidevalt parandada kvaliteeti ja seada teie rahulolu esikohale.
  • MEO ja Aquameo on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal.


Anaaldushi kasutamine enne anaalseksi on oluline mitmel põhjusel:

1. Hügieen: eelnev puhastamine anaaldushiga võib eemaldada soovimatu mustuse ja bakterid, vähendades nakkusohtu ja tagades suurema puhtuse.

2. Mugavus: anaaldushi kasutamine võib aidata teil end puhtamalt ja üldiselt mugavamalt tunda, muutes seksuaalkogemuse nauditavamaks.

3. Ennetamine: Anaalseksi ajal võivad bakterid kergesti levida teistesse kehapiirkondadesse ja põhjustada infektsioone. Põhjalik puhastamine anaaldushiga enne seda võib seda ennetada.

Anaaldushi võib olla kasulik ka pärast anaalseksi:

1. Hügieen: anaaldushiilid aitavad eemaldada allesjäänud libestusaine, kondoomijäägid või muud jäägid.

2. Tervis: anaaldushi aitab vähendada nakkusohtu, eemaldades kahjulikud bakterid.

3. Mugavus: anaaldush aitab teil end pärast anaalseksi värskemana ja puhtamana tunda.

Märkus: anaaldushi liigne või liiga sage kasutamine võib häirida loomulikku soolefloorat ja põhjustada ärritust.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Silikoonist anaaldüüs Aquameo Drizzle - 15 cm pikkune

Silikoonist anaaldüüs Aquameo Drizzle - 15 cm pikkune

Kogege revolutsiooni intiimhügieenis paindliku 15 cm pikkuse Drizzle silikoonist valmistatud Aquameo, kogege revolutsiooni intiimhügieenis. Kvaliteetsete isiklike libestusvahendite ekspertidena laiendame nüüd oma valikut intiimdushiga, mis on välja töötatud igapäevase värskuse ja puhtuse tagamiseks - nii anaalseks kui ka vaginaalseks kasutamiseks.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: