Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM mööbel ja seksimööbel

Uudiskiri

Velje iste 2.0

MEO Rim Seat 2.0 on uuenduslik ja kasutajasõbralik lahendus armastajatele, kes armastavad rimming ja anilinguse jaoks. Toode ühendab endas mugavuse, funktsionaalsuse ja vastupidavuse, et rimming meeldivaks ja eriti intensiivseks kogemuseks.

Rohkem infot

3499/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    MEO Rim Seat 2.0 on uuenduslik ja kasutajasõbralik lahendus armastajatele, kes armastavad rimming ja anilinguse jaoks. Toode ühendab endas mugavuse, funktsionaalsuse ja vastupidavuse, et rimming et muuta rimming meeldivaks ja eriti intensiivseks kogemuseks.

    Mis on rimming?

    Paljude inimeste jaoks on partneri lakkumine ja maitsmine seksuaalsuse oluline osa. Ajal rimming stimuleeritakse huulte ja keelega partneri pärakut, tavaliselt ka perineaalset piirkonda. Seda võib teha nii pindmiselt kui ka keelega pärakusse tungides. Anaalpiirkond on varustatud arvukate närvilõpmetega ja on paljude inimeste jaoks üks erogeenseid tsoone. Teine varianti on niinimetatud facesitting, kus vastuvõtja istub selili lamava partneri näol. Meie Rim Seat 2.0 on välja töötatud seda tüüpi seksuaalse mängu hõlbustamiseks. Rim Seat 2.0 abil on võimalik pikema aja jooksul pingutuseta üksteisega mängida ning hellitada ja nautida oma partnerit intensiivsemalt kui kunagi varem.

    Rim Seat 2.0 omadused ja eelised:

    • Lihtne kokkupanek ja kõrguse reguleerimine: Rim Seat 2.0-le on omane lihtne kokkupanek ja kõrguse reguleerimine. Tänu kasutajasõbralikele kiirkinnitustele* saab istme üles seada, reguleerida ja sama kiiresti ära panna.
    • Materjal: Rim Seat 2.0 on valmistatud kriimustuskindlast pulbervärvitud terasest, mis on äärmiselt vastupidav ja vastupidav. See tagab vastupidavuse ja usaldusväärse toimimise ka intensiivse kasutamise korral.
    • Kaks täiendavat käepidet Rim Chairi jalgadel avavad uusi kasutusvõimalusi. Top (domineeriv) saab neid kasutada enda allapoole surumiseks, sub (alluv) saab neid kasutada enda ülespoole tõmbamiseks, et saavutada veelgi intensiivsem stimulatsioon. See funktsioon laiendab seksuaalsete kogemuste valikut.
    • Avatud iste täiendavateks mänguliikideks: Eespool avatud iste on mõeldud täiendavate mänguliikide, näiteks "Cock & Ball Play" (riista- ja pallimäng) võimaldamiseks. See võimaldab mitmete erogeensete tsoonide samaaegset stimuleerimist ja suurendab mitmesuguste seksuaalsete tegevuste potentsiaali.

    Rim Seat 2.0 on ideaalne valik kõigile, kes otsivad intiimseteks hetkedeks tugevat, mitmekülgset ja mugavat seksimööblit. Tänu kasutajasõbralikule disainile ja mitmetele funktsioonidele pakub Rim Seat 2.0 täiuslikke tingimusi loomingulisteks ja rahuldust pakkuvateks rimming-kogemusteks.

    Täpsemalt:

    • Rim Seat 2.0
    • Lihtne kokku panna ja reguleeritava kõrgusega.
    • Materjal: kriimustuskindel, pulbervärvitud teras, äärmiselt tugev ja vastupidav.
    • MEO esitleb Rim Seat 2.0, mis muudab rimming teeb selle lihtsaks! Rim Seat 2.0 on väga stabiilne ja vastupidav ning seda saab hõlpsasti reguleerida kõrguses.
    • Rim Seat 2.0 jalgadel olevad kaks täiendavat käepidet annavad sellele lisamõõtme. Alampoolne saab neid kasutada enda allapoole surumiseks või ülemine saab neid kasutada enda ülespoole tõmbamiseks, et saavutada veelgi intensiivsem stimulatsioon.
    • Eespool avatud iste pakub ka "kulli- ja pallimängu" võimalust.
    • Rim Seat 2.0 on lihtne paigaldada ja reguleerida tänu kiirkinnitustele ning sama lihtne on seda uuesti ära paigutada.
    • Värv: must
    • Kiirkinnitus*: Need kiirkinnitusdetailid on väikesed mehaanilised komponendid, mida kasutatakse erinevate osade kiireks ja ilma tööriistadeta ühendamiseks või kinnitamiseks. Neid on mitmesuguse konstruktsiooniga, kuid tavaline tüüp koosneb metallnõelast, mis sisaldab vedruga kuuli- või nupumehhanismi. Kui tihvt sisestatakse sobiva augu kaudu, napsatab see mehhanism kohale, kinnitades kaks osa kokku. Ühenduse vabastamiseks vajutatakse nuppu või kuuli ja tõmmatakse tihvt välja. Seda tüüpi kinnitus on eriti praktiline, kui on vaja kiiret ja lihtsat kokkupanekut või lahtivõtmist. Seetõttu kasutatakse neid sageli moodulmööbli puhul, nagu Rim Seat 2.0, või muudes olukordades, kus on vaja kiiret kokkupanekut ja lahtivõtmist.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

      Hindamine 

      Simply amazing

      I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Velje iste 2.0

      Velje iste 2.0

      MEO Rim Seat 2.0 on uuenduslik ja kasutajasõbralik lahendus armastajatele, kes armastavad rimming ja anilinguse jaoks. Toode ühendab endas mugavuse, funktsionaalsuse ja vastupidavuse, et rimming meeldivaks ja eriti intensiivseks kogemuseks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: