Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Dildo XXL Crazy Cock

The Crazy Cock on täiuslik anaalseksimänguasju, mida oled alati tahtnud: Crazy Cock Paksude pallide ja mahuka butt plug samaaegselt muljetavaldavalt suur, suurepärase kujuga ja libedast materjalist valmistatud dildo! Saadaval 5 muljetavaldavas suuruses, edasijõudnutele ja professionaalsetele kasutajatele.

Rohkem infot

89,90 €


-20%

71,92 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Crazy Cock on täiuslik anaalseksimänguasju, mida oled alati tahtnud! Crazy Cock on dildo, millel on paksud pallid ja samas mahukas butt plug; muljetavaldavalt suur, suurepärase kujuga ja libedast materjalist! Saadaval 5 muljetavaldavas suuruses, edasijõudnutele ja professionaalsetele kasutajatele.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Hingematvad tunded on garanteeritud
    • Kehale ohutu, paindlik silikoon
    • 5 suurust: Edasijõudnutele ja professionaalidele
    • Paksud pallid kui kindel alus käedeta ratsutamiseks
    • Sileda pinnaga lihtne sisestamine
    • Geniaalne disain
    • Lai imbumisalus: kleepub siledatele pindadele
    • Absoluutselt ideaalne anaalseks venitamiseks

     

    Paindlik dildo pakub sulle võrratut tunnet, kui oled maksimaalselt täidetud. Tänu tugevale imemisalusele saate seda anaalmeeleolu nautida isegi käed-vabaduses ja paljudes erinevates asendites, sest dildo on hõlpsasti kinnitatav peaaegu igale siledale pinnale. Nii saad nautida kiimas sooloseksi või kasutada seda koos rihmaga pegging seksiks. Kõik, mida nüüd vajate, on suur annus MANCUNT libestusainet.

     

    Sinu uus suur XXL dildo - Kuidas kasutada suurt dildot:

     

    Suure dildo pikkus ja ümbermõõt võib olla väga hirmutav inimesele, kellel on vähe kogemusi suure dildoga. Samas võib selline paks dildo olla ka väga nauditav ja rahuldada sind nagu ükski teine dildo.

     

    Lugege MEO ® dildo juhendit, et valmistuda oma suureks anaalseikluseks! Räägime, mida peaksite suure dildo kasutamisel arvestama ja milline dildo on teie jaoks parim.

     

    Kuidas kasutada nii suurt dildot?

     

    Suure dildoga hingematvateks hetkedeks saad valmistuda vaid paari sammuga:

     

    1.) Puhasta dildo:

     

    Isegi kui sinu dildo on täiesti uus või sa puhastasid seda pärast viimast korda, peaksid sa seda põhjalikult kuuma veega pesema või puhastama seda hügieeniliselt meie pihustiga VERYCLEAN, sest see suur Crazy Cock dildo tungib sinu kõige sügavamatesse sisemistesse tsoonidesse. Põhjalik puhastamine tagab teie ohutuse, hügieeni ja tervise, et kogemus oleks teie jaoks võimalikult positiivne.

     

    2.) Kasutage rohkelt libestit ja Extremeo sprei:

     

    Dildo suurus ja selle paks glans dikteerivad, millist libestit te peaksite kasutama. Valige MEO ® -i määrdeaine, mis on paks, kuid sile, sest see muudab sisestamise lihtsamaks ja tundub seksi ajal suurepärane. Eriti hea valik on kvaliteetne veepõhine libestusaine nagu Aquameo. Kui plaanite kasutada tõeliselt suurt dildot, soovitame meie paksu MANCUNT anaalseksilubi. See on vees lahustuv, valge ja kreemjas ning tundub nagu ükski teine libestusaine. MANCUNT ühendab endas kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja peseb maha sama lihtsalt kui vesi. MANCUNT näeb peaaegu välja nagu sperma ja muudab suure dildo kasutamise valutuks naudinguks.

     

    Meie EXTREMEO sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka suurte dildode kogenud kasutajale. EXTREMEO on spetsiaalne toode anaalseksiks ja anaalvenituseks. Tänu spetsiaalsele toimeainete kombinatsioonile tagab see sprei, et isegi väga suuri dildosid ja anaalipistikuid saab hõlpsamini sisestada. EXTREMEO eriefekt soodustab kerget tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. See on anaalsprei, mis hooldab nahka ja lõdvestab päraku lühikese aja jooksul. Sprei toimib ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada pidurdamatut anaalseksi!

     

    3.) Ja siit lähebki!

     

    Pikkuse ja ümbermõõdu tõttu võib suurte dildode sisestamine olla alguses keeruline. Võtke aega, minge aeglaselt ja valige asend, mis võimaldab teil oma keha välja sirutada. Lamage selili, meie ASS UP padi pepu all ning jalad tõstetud ja laiali. ASS UP padi pakub teie kehale stabiilset ja mugavat tuge ka pingelises asendis. Kindel ASS UP padi takistab ka teie vajumist voodisse ja hõlbustab arvukaid teisi asendeid seksi ja sooloseksi ajal. Loomulikult võid ka kükitada üle dildo, et suure dildo tungimissügavust paremini kontrollida. Soovitame kindlasti "soojendada" end väiksema dildoga ja seejärel liikuda edasi suure Crazy Cock dildoga.

     

    4.) Andke oma ihale järele ilma piiranguteta!

     

    Pärast paksu dildo pea sisestamist peaks teie keha olema piisavalt lõdvestunud, et saaksite nautida dildo tekitatud tundmusi ja samal ajal masturbeerida. Paljud meie kliendid naudivad suure dildo pöörlemist oma kehas, et jõuda kõigi sisemiste erogeensete tsoonideni, teised aga eelistavad tõukavaid liigutusi. Eksperimenteerige, et näha, mis teile meeldib, kuid palun ärge unustage, et liigutada dildot aeglaselt, et vältida vigastusi!

     

    MEO ® suure dildo materjal ja hooldus:

     

    See suur dildo on valmistatud kvaliteetsest silikoonist. Materjal on imeliselt paindlik ja libe. Lisaks on meie kasutatav silikoon väga stabiilne, nii et teie suur dildo kestab kaua. Väga suurt dildot saab puhastada maheda seebi ja veega. Põhjaliku hügieeni tagamiseks soovitame regulaarselt kasutada ka meie pihustit VERYCLEAN.

    Rohkem üksikasju:

     

    • Dildo Crazy Cock
    • Mõõdud: Suurus S = läbimõõt 3,2 cm kuni 5,5 cm, pikkus 19 cm, sisestatav pikkus 13,5 cm. Suurus M = läbimõõt 3,8 cm kuni 6,5 cm, pikkus 22 cm, sisestatav pikkus 16 cm. Suurus L = läbimõõt 4,5 cm kuni 7,5 cm, pikkus 25 cm, sisestatav pikkus 19 cm. Suurus XL = läbimõõt 5 cm kuni 8,5 cm, pikkus 29 cm, sisestatav pikkus 21 cm. Suurus XXL = läbimõõt 5,6 cm kuni 9,5 cm, pikkus 31 cm, sisestatav pikkus 24 cm.
    • Seda suurt Crazy Cock dildot saavad nautida nii naised kui ka mehed. See tekitab täitumise tunde, stimuleerides päraku siseseinu. Lisaks pakub suur dildo anaalvenitust, mis on BDSM-is sageli hellitatud fantaasia.
    • Maksimaalse naudingu saamiseks soovitame meie seksikaupluse MANCUNT libestit.
    • Tänu praktilisele imemisalusele kinnitub dildo usaldusväärselt kõikidele siledatele pindadele. Dildot sobib kasutada ka rihmavaljastuses.
    • Materjal: 100 % silikoon
    • sametiselt pehme pind
    • paindlik ja samas meeldivalt tugev
    • paks glans
    • 100% ftalaadivaba
    • lõhnatu

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Bombe

    Voll die Explosion im Arsch

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Huge

    Going to take lots of sessions to fit this in.. Huge

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Absoluter Favorit

    Als Fan der analen Selbstverwöhnung wird das mein absoluter Favorit. Er ist in Größe L nicht zu groß und nicht zu klein. Ich hab größere und kleinere, aber dieser ist genau richtig. Natürlich bin ich trainiert. Für Anfänger ist er wahrscheinlich zu groß. Wer ihn bestellt macht nichts falsch. Die Qualität ist 1A

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Woah.

    Der ist schon eine ordentliche Nummer. Meiner hat an der dicksten Stelle einen Durchmesser von fast 10 cm! Top Qualität.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Größe XXL

    So wie erwartet. Gut verarbeitet. Passt perfekt!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Dildo XXL Crazy Cock

    Dildo XXL Crazy Cock

    The Crazy Cock on täiuslik anaalseksimänguasju, mida oled alati tahtnud: Crazy Cock Paksude pallide ja mahuka butt plug samaaegselt muljetavaldavalt suur, suurepärase kujuga ja libedast materjalist valmistatud dildo! Saadaval 5 muljetavaldavas suuruses, edasijõudnutele ja professionaalsetele kasutajatele.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: