Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Buttplug Harness Full Load - Anaalvaljad meestele ja naistele

Meie anaalpistiku rakmed pakuvad sulle täiesti diskreetset, seksikat stimulatsiooni täpselt seal, kus sulle kõige rohkem meeldib - sügaval pärakus. Ja muidugi täpselt siis, kui sa seda kõige rohkem tahad - igal ajal ja igal pool! Sa võid kasutada anaalipistikut valjendit igal ajal ja igal pool - kas supermarketis, jõusaalis, peol, õhtusöögil või kus iganes!

Rohkem infot

3489/00

saadaval

    Rohkem infot

    Meie anaalpistiku rakmed pakuvad sulle täiesti diskreetset, seksikat stimulatsiooni täpselt seal, kus sulle kõige rohkem meeldib - sügaval pärakus. Ja muidugi täpselt siis, kui sa seda kõige rohkem tahad - igal ajal ja igal pool! Sa võid kasutada anaalipistikut valjendit igal ajal ja igal pool - kas supermarketis, jõusaalis, peol, õhtusöögil või kus iganes! Butt plug Full Load istub täiesti kindlalt anaalpistiku rakmete sisse ja stimuleerib sind, ilma et keegi seda märkaks. Isegi basseinis või rannas, sest anal plug harness on veekindel.

    Mis teeb anal plug harnessi Full Load nii eriliseks?

    See anal plug harness on vastus sinu erootilistele fantaasiatele! Soliidne kvaliteet ja väga kõrge kandmismugavus (ka spordi ajal) eristavad seda MEO uuenduslikku toodet. Meie anal plug harnessiga avastate naudingute uued mõõtmed. Olenemata sellest, kas teete esimesi samme seksikate aksessuaaride maailmas või soovite laiendada oma professionaalset kollektsiooni, on see anal plug harness just teile sobiv.

    Mis on erootiliste fantaasiate puhul nii eriline, et kasutada butt plug anaalpistikutega rakmeid diskreetselt, märkamatult ja püsivalt?

    Erootilised fantaasiad on ainulaadsed ja mitmekesised ning salajane või tabu võib sageli omada erilist võlu. Anaalpistikutega rakmete butt plug diskreetselt ja märkamatult oma igapäevaste riiete all kasutamine on lihtsalt imeliselt erutav. Paljude meie klientide jaoks võib pärakuploki pidev intiimne tunne pärakus olla pidevaks füüsiliseks meeldetuletuseks nende enda seksuaalsusest ja sensuaalsusest. See on privaatne nauding, mida ainult nemad tunnevad ja kontrollivad. Asjaolu, et butt plug jääb märkamatuks, võib suurendada erutust; seal on salajane, keelatud element, mis on sageli olemas erootilistes fantaasiates. Selle kasutamine avalikult, isegi igapäevastes olukordades, võib suurendada seiklus- ja riskitunnet. Lisaks võib see mõne jaoks hõlmata ka alistumise või domineerimise aspekti, eriti kui selle kandmine on partneri poolt soovitatud või tellitud. Kokkuvõttes pakuvad sellised fantaasiad suurepärase võimaluse murda igapäevaelu rutiini.

    Põhijooned:

    • Seksikas aksessuaar naistele ja meestele: anaalipistikutega rakmed on eriline aksessuaar, mida kasutavad mitte ainult BDSM-maailmas, vaid ka paljud mehed ja naised. See on omamoodi vöö (rakmed), milles üks rihm kantakse ümber vöökoha ja teine jalgade vahel jalgade vahele jalgevahelisse ossa ning millesse saab kinnitada anaalpistiku sarjast Full Load (vt ka "Soovituslikud tarvikud").
    • Pidev kohalolek: Kui anaalpistiku rihm on peal, jääb anaalpistik paika. Meie anaalpistikuvöö peamine eesmärk on pakkuda kasutajale stimuleerivaid või erutavaid aistinguid, kuid sageli on tegemist ka kontrolli või domineerimisega partneri poolt.
    • Optimaalne materjal: Parimatest materjalidest valmistatud meie anaalipistiku rakmed tagavad maksimaalse mugavuse ja diskreetsuse.
    • Reguleeritav sobivus: Kohaneb kehale turvalise ja meeldiva kogemuse saamiseks.
    • Lihtne puhastamine: Veekindel disain võimaldab lihtsat ja põhjalikku puhastamist.


    Kuidas kasutada anaalpistiku rakmeid?

    Anaalpistiku rakmed pannakse peale paari lihtsa sammuga ja sobivad kohe nagu kinnas. Reguleeritav vöökohavöö sobib nii naistele kui ka meestele ning rihm, mis läbib jalgevahe ja mille külge on kinnitatud butt plug Full Load , on samuti reguleeritava suurusega. Pakume meie anaalpistiku rakmeid universaalses suuruses, mis sobivad alati kõikidele Full Load sarja anaalpistikutele erinevates suurustes. Seega sobib anaalpistiku rakmed ideaalselt igale kehasuurusele. Pärast kasutamist saab anaalpistiku rakmeid hõlpsasti puhastada sooja vee ja seebiga. Eriti põhjalikuks puhastamiseks soovitame kasutada meie VERYCLEAN spreid.

    Lisainfot:

    • Anaalpistiku rakmed ühele butt plug sarjast Full Load.
    • Anaalpistik (ei kuulu komplekti). Anaalpistik Full Load on saadaval suurustes S kuni XL. Vt ka "Soovitatavad tarvikud".
    • Anaalpistik eemaldatav lihtsaks puhastamiseks.
    • Saab kombineerida kõigi tagumispistikute suurustega sarjast Full Load.
    • Materjal: Silikoon, TPR, PVC
    • Märkus: Butt plug ei kuulu komplekti. See tuleb eraldi tellida.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr zufrieden

    Passt genau und ist angenehm zu Tragen. Meine Frau ist sehr zufrieden wenn ich ihn trage. Mit dem Plug in L genau richtig

      Hindamine 

      Sehr gut

      Ist sehr gut .und man kommt auf seine Höhe Punkte, wenn mann es den ganzen Tag tragen tut.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Buttplug Harness Full Load - Anaalvaljad meestele ja naistele

      Buttplug Harness Full Load - Anaalvaljad meestele ja naistele

      Meie anaalpistiku rakmed pakuvad sulle täiesti diskreetset, seksikat stimulatsiooni täpselt seal, kus sulle kõige rohkem meeldib - sügaval pärakus. Ja muidugi täpselt siis, kui sa seda kõige rohkem tahad - igal ajal ja igal pool! Sa võid kasutada anaalipistikut valjendit igal ajal ja igal pool - kas supermarketis, jõusaalis, peol, õhtusöögil või kus iganes!

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: