Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM paddle

Uudiskiri

Läbipaistvast akrüülist valmistatud BDSM paddel - Dr Sado

Dr Sado BDSM-madulil on 13 augustatud auguga löögipind, mis vähendavad õhutakistust ja tagavad seega kiirema õõtsumise ja kõvemad löögid peksmise ajal. Augud jätavad nahale ka unikaalse jälje. See jätab tagumikule ilusa mustri.

Rohkem infot

3702/00

saadaval

    Rohkem infot

    Dr Sado BDSM-madulil on 13 augustatud auguga löögipind, mis vähendab õhutakistust ja tagab seega kiirema õõtsumise ja kõvemad löögid peksmise ajal. Augud jätavad nahale ka unikaalse jälje. See jätab tagumikule ilusa mustri.

    BDSM-paddle'i augud ei teeni mitte ainult esteetilist eesmärki, vaid täidavad ka olulist funktsionaalset rolli, kuna need intensiivistavad peksukogemust nii domineeriva kui ka passiivse isiku jaoks. Augud mõjutavad oluliselt BDSM-paddle'i poolt pakutavat mõju ja tundmusi.

    Üks peamine kasu, mida augud peksupaddle'is pakuvad, on peksu intensiivsuse suurendamine. Augud võimaldavad õhu kiiremat väljapääsu löögi ajal, mis vähendab peksumispadjaga avaldatavat vastupanu. Selle tulemuseks on teravam ja kõvem löök, kuna peksumispadjakese ja naha vahel on vähem õhupatja paddle ja naha vahel. Tulemuseks on passiivse partneri jaoks intensiivsem kogemus, mis on sageli soovitav peksustsenaariumides.

    Teine aspekt on eriti erootilise peksuheli tekitamine, mis mängib paljude jaoks peksmisel olulist rolli. Heli, mida paddle aukudega on sageli erilisem ja toob kaasa psühholoogilise stimulatsiooni ja intensiivsema atmosfääri.

    Lisaks jätavad augud nahale iseloomulikud mustrid, mis on paljude jaoks visuaalselt ahvatlev aspekt.

    Üldiselt pakuvad BDSM-padjadel olevad augud mitmeid eeliseid, mis muudavad spanking-kogemuse intensiivsemaks, sensoorselt rikkalikumaks ja visuaalselt atraktiivsemaks. Need laiendavad võimalusi intensiivsuse varieerimiseks ning võimu ja alistumisega mängimiseks, mistõttu on need BDSM-maailmas populaarsed aksessuaarid.

    Selle BDSM-paddle'i vinüülkäepide on disainitud nii, et see annab kerge ja mugava haarde ka intensiivsete peksusessioonide ajal. Sileda pinna tõttu on tagatud, et paddle mugav käes ka dünaamiliste liigutuste ajal.

    PVC käepideme otsas on praktiline nailonist randmerihm. See võimaldab paddlit lihtsalt ja mugavalt hoiustada, riputades selle pärast kasutamist lihtsalt seinakonksu külge.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Läbipaistev paddle valmistatud akrüülist - Dr Sado
    • Väljalöödud augud suurema intensiivsuse saavutamiseks
    • 4 mm paksune akrüülist löögipind
    • Silmus riputamiseks
    • Mõõtmed: 35,6 cm, paksus 4 mm, käepideme pikkus 12,7 cm, käterihma pikkus 18 cm
    • Materjal: 65% akrüül, 20% ftalaadivaba PVC, 15% nailon
    • Dr Sado on tuntud innovatiivsete BDSM toodete väljatöötamise poolest. BDSM-kogukonnas on tema nimi sünonüümiks selliste toodete väljatöötamisel, mis seavad uusi standardeid disaini ja funktsionaalsuse osas. Dr Sado tooteid iseloomustab loovus, kvaliteetne töötlus ja võime pakkuda intensiivseid sensuaalseid kogemusi. Dr. Sado tooted on sageli suunatud kogenud BDSM-i harrastajatele, kes otsivad uusi, põnevaid viise oma piiride avastamiseks ja laiendamiseks. Tema looming on sageli uuenduslik oma rakendustes ja võib rõhutada domineerimise, allumise, valu ja naudingu unikaalseid aspekte. Lisaks funktsionaalsusele paneb dr Sado suurt rõhku turvalisusele ja mugavusele. Tema tooted on disainitud nii, et neid oleks ohutu ja tõhus kasutada, mis teeb need atraktiivseks ka kogenud BDSM-i harrastajatele. Lisaks on Dr Sado tooted tuntud selle poolest, et need on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagab nende vastupidavuse ja usaldusväärsuse.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Love it

    Um wow, it really gets the job done, love it

      Kirjutage oma ülevaade

      Läbipaistvast akrüülist valmistatud BDSM paddel - Dr Sado

      Läbipaistvast akrüülist valmistatud BDSM paddel - Dr Sado

      Dr Sado BDSM-madulil on 13 augustatud auguga löögipind, mis vähendavad õhutakistust ja tagavad seega kiirema õõtsumise ja kõvemad löögid peksmise ajal. Augud jätavad nahale ka unikaalse jälje. See jätab tagumikule ilusa mustri.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: