Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM paddle

Uudiskiri

BDSM paddle sarjast HURTME

See paddle sa armastad (kui oled aktiivne) või vihkad (kui oled passiivne)! Meie käsitsi valmistatud paddle mEO HURTME liinist ühendab endas elegantsuse ja tõhususe BDSM-i armastajatele.

Rohkem infot

1636/00

saadaval

    Rohkem infot

    See paddle sa armastad (kui oled aktiivne) või vihkad (kui oled passiivne)! Meie käsitsi valmistatud paddle mEO HURTME liinist ühendab endas elegantsuse ja tõhususe BDSM-i armastajatele. See ei ole tavaline peksuvahend, vaid suurepärase disainiga paddle poleeritud alumiiniumist käepidemega. paddle iseloomustab eriti stabiilne konstruktsioon ja on vähem elastne kui tavalised ratsapiitsad. See omadus võimaldab täpsemaid ja intensiivsemaid lööke, mis on ideaalsed optimaalseks spanking-kogemuseks.

    The paddle sobib ideaalselt "soojenduseks" enne intensiivsemaid kepi- või piitsahoopasid, kuid seda saab kasutada ka eraldi, et saavutada läbitungiv ja intensiivne tunne. See sobib nii algajatele kui ka kogenud BDSM-professionaalidele.

    The paddle sarjast HURTME pakub ainulaadset ja mitmekülgset peksukogemust, mida iseloomustab kahepoolne disain: löögipinna üks külg on elegantselt must ja sellel on väga ulakas emotikon, teine külg on silmatorkavalt punane ja sellel on kurjalt naeratav emotikon. See loominguline kujundus võimaldab mängu meeleolu ja intensiivsust visuaalselt väljendada ja muuta, vahetades löömisel lihtsalt külge. Tänu oma tugevale konstruktsioonile, kergesti haaratavale alumiiniumist käepidemele ja kvaliteetsele nahast kattele on see paddle Stiil, väljendusrikkus ja tõhusus mitmekihiliseks BDSM-kogemuseks.

    Rohkem üksikasju:

    • BDSM paddlesobib ideaalselt erootiliseks peksmiseks.
    • Vastupidav konstruktsioon koos hea käsitsemisega.
    • Poleeritud alumiiniumist käepide HURTME logoga.
    • Kvaliteetsest mustast/punasest ehtsast nahast valmistatud silmatorkav pind.
    • Praktilise randmerihmaga.
    • Kogupikkus ca 43 cm, laius ca 9 cm.
    • Värv: must/punane

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Made in Germany

    Sturdy design, good size. Seems to be good quality. Can get a decent amount of force behind it, makes an awesome noise when paddling a butt, and can also create a broken capillary effect when hitting more sensitive areas like the inner thigh. A lot of fun!

      Hindamine 

      Hate Love

      Sculacciare o accarezzare? E' questo il dilemma! E' talmente bello che confonde le idee

        Hindamine 

        Da avere nella collezione

        Il materiale è davvero pregiato e la forma è perfetta.. da avere nella collezione;)

          Hindamine 

          Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt

          Die neue HurtMe Deluxe Reihe ist echt chic geworden! So auch dieses Paddle. Der Edelstahlgriff liegt super in die Hand und die verschieden farbigen Seiten entlocken ein kleines Schmunzeln. Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt um einen Flagellanten gut aufzuwärmen: trifft flächig und relativ "weich", aber eben doch so,dass man es gut spürt. Verarbeitung ist auch wie immer top. Kann ich auch Einsteigern ins Schlagen nur empfehlen!

            Kirjutage oma ülevaade

            BDSM paddle sarjast HURTME

            BDSM paddle sarjast HURTME

            See paddle sa armastad (kui oled aktiivne) või vihkad (kui oled passiivne)! Meie käsitsi valmistatud paddle mEO HURTME liinist ühendab endas elegantsuse ja tõhususe BDSM-i armastajatele.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: